Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Teşekkürler Erdoğanlar Bisiklet

Evet yaklaşık 4 saat önce lütfü abimi arayarak bir kaç aksesuar siparişi verdim ( Kısa metrajlı bir tur düşünüyorum kısmet olursa bagaj ve turda lazım olacak ekipmanların siparişini verdim .Sanırım yarın elimde olur ama beni en çok sevindiren kısım lütfü abimin kolinin içine bir kaç forma attım demesi diğer arkadaşların henüz formalardan haberleri yok ama eminim onlarda benim kadar sevinecekler bu olaya .Yarın formalarımızın resimlerini paylaşabileceğim sizlerle .Her şey için teşekkürler lütfü abim formalar için de Giresundaki
bütün arkadaşlar adına teşekkürler..

Scudo
bu bisiklet kadrosunun adı ne onu merak ettim

scott kadrolarda ömür boyu garanti var değil mi?

Teşekkür ederim Mehmet ben hoca geçen gün almıştım scale 60.

Geçmiş olsun ve güle güle kullanın ;)

Ne mutlu size böyle bir bisikletçiniz var , keşke benim bisikletimi aldığım yerden de böyle bahsedebilsem :)

• Beğen
Tepkiler: Fatih Özgenlik
Nihayet sabırsızlıkla beklediğim scott'ıma bugün kavuştum.sağolsunlar hepsi çok ilgilendiler benle,teşekkürü bir borç bilirim kendilerine.

en kısa zamanda arkadaşım,teşekkürler,bu arada bugün 10 km yaptım gerçekten harika bir işçilik scott scale70...görüşmek üzere

Bir donanım seti ile ilgili, mesajla sorduğum detayı cevaplamakla kalmayıp, konu ile ilgili yorumunu da en kısa sürede gönderme titizliği nedeni ile Erdoğanlar Bisiklete teşekkür ederim.
Daha önceki küçük çaplı bir alışverişimde de kargo firmasının bıraktığı ihbarnameyi benim görmem nedeni olan gecikme şikayetimi, gerek kendilerinin gerek kargo firmasının cep telefonu ile beni araması sureti ile hatanın bende olduğuna dair hiç bir sitemde dahi bulunmadan yardımcı olmaları nedeni ile olan teşekkür borcumu bu vesile ile ödemek istedim.

• Beğen
Tepkiler: cahitt ve sadana
@jef

Ülkemizde bisikletli olmanın bir çok sorunu var. Bisiklet satıcılarının bu tür pozitif girişimleriyle bir çok soruna örnek olduğunu düşünüyorum.

BEn de daha önce internet üzerinden alışveriş yaptım ancak bir ürün için telefon açmıştım. telefondaki konuşma bile gayet kibarcaydı ve bana oldukça yardımcı oldular. ( lütfi demişti galiba ismini şimdi tam hatırlayamıyorum) özellikle bisiklet satan diğer yerelere gittiğimde hep bir asık surat, hayatından bezmiş insanlar görüyordum.
bu açından ben de erdoğanlarbisiklete teşekkür ederim.. inş bursada da en kısa sürede bir mağzası açılır..

@Cüneyt Kılıç

Aramızda kalsın :) ve benden duymuş olma! Bursa ile ilgili bir projeleri var...!
(ne zaman gerçekleşir bilemem)

erdoğanlar bisiklet gerçektende iyi bir profil çiziyor kim ordan alış veriş yaptıysa memnun kalıyor tebrik etmek lazım keşke her firma böyle olsa.

erdoğanlar bisikletle alışverişim çok oldu.gerçekten ilgi güzel ama fiyatlar diğer sitelere göre biraz yukarda.

bakın ne diycem teşekkür dediniz bende erdoğnlara teşekkür edeyim diye girdim baktım erdoğanlar
iki gün önce tanesi 7 eurodan scott şamyel aldım erdoğanlardan kargo elime dün geçti baktım şamyel yol bisikleti şamyeli aradım ben mtb şamyeli istemiştim diye kusura bakmayın hemen gönderiyoruz elinizdekilerde önemli değil bir ara gönderirsiniz dediler bugün yeni şamyeller gelmiş ve tanesi 10 euro olan hutchinson göndermişler böyle esnaflık ahlakını benimsemiş kullanıcı memnuniyetini ön planda tutan insanlara binlerce kez teşekkür ederim

@umutkahraman

size kesinlikle katılmıyorum sanırım piyasa incelemesini fazla yapmıyosunuz erdoğanlar gerçekten ucuz satıyo ve kargoyuda 1 liralık malzemeye dahi para almıyorlar

hazır açılmış başlık vardı bende buraya devam edeyim dedim. dün bir ürün almıştım. bugün elime ulaştı. baktım faturanın arasında "yabancı bir cisim" var. bu ne ola ki diye söylenirken bir de baktım hafta sonu fuar için davetiye. lütfü bey'e buradan teşekkürlerimi arz ediyorum. var olsunlar.

Lütfü abi lütfü abi değil anlatılana bakılırsa sanırsınki rock star. Ulan bu millet stockholm sendromu yaşamasında ne yapsın.

Şans faktörü ağır basıyor bence bu firmanın müşteri memnuniyeti konusunda.

Geri