Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Teşekkürler Erdoğanlar Bisiklet

muhtemelen onlar da lastiklerin üreticisiyle yada toptancısıyla bağlantı kurup değişim istemişlerdir, oradan gelen olumlu yanıta göre size dönmüşlerdir.. yine de ilgilenmeleri güzel tabi ;)

Scudo
daha önce teşekkürleri mi sunmuştum baktım başlık güncel dedim farklı bir memnuniyetini arz edeyim bu vesileyle sizlere de bir sorum olacak.
erdoğanlar'dan yaklaşık 8 ay önce aldığım bin km geçkin sigma sayacımda bir arıza meydana geldi. cihazda çalışmayan aksam yok sadece anlık km'de tutarsızlık oluyor. yani randımanlı çalışmıyor. bir bakıyorum sıkıntısız normal sayıyor bir bakıyorum saymayı bırakmış ekranda 0.0 yazıyor. sanki duruyormuşum gibi. halbuki hareket halindeyim. dedim belki bir yardımları olur veyahut benim yapamadığım bir işlem vardır o sebepten kafasına göre çalışmıyordur diye hasılı lütfü bey çıktı telefona. durumu anlattım. anlık km sayacının kafasına göre çalıştığından bahsettim. bana birkaç yöntem aktardı. pili yenilemek gibi, cihaz ile alıcının yakınlık mesafesini tekrardan ayarlamak gibi. bende dediklerini yaptım fakat fark eden bir şey olmadı maalesef. sonra tekrar aradım. bana aktardıklarını uyguladığımı fakat yine aynı sonuçla karşılaştığımı söyledim. bana söylediği ilk cümle şu oldu:
"hemen gönderin bize yenisiyle değiştirelim".
şaşırmadım desem yalan olur. sonuçta ürün sekiz aydır bende bin km aşkın kullanmışım. benim aramamdaki sebep farklı bir yöntem söyleme ihtimalleriydi. yenisini vermek olarak bana çözüm sundular. allah razı olsun diyorum kendilerinden. bir ihtiyaç durumunda ilk onların sitelerine bakıyorum. soranları gönül rahatlığıyla yönlendiriyorum. tekrar tekrar teşekkürlerimi arz ediyorum. yalnız ben daha ürünü göndermedim. çünkü 1150 km oldu sayacım. yenisini almak istemiyorum açıkçası. sıfırlanacak haliyle km ve ben bunu istemiyorum.
hazır konu açılmışken sizler ne dersiniz. böyle bir şey başına gelen oldu mu. buna bir çözüm bulabilir miyiz. tıkır tıkır çalışan sigma bc 16.12 sts modeli sayacım bir ay öncesine kadar anlık km bozuldu. bozuldu derken yukarıda da anlattığım kafasına göre isterse sayıyor isterse saymıyor. ürünü değiştirmeden bu sıkıntıyı nasıl halledebilirim. bu arada belirteyim ürün hiç ıslak zeminde kullanılmadı. yağmur-çamur görmedi darbe almadı, düşmedi.

Aman yanlış anlaşılmasın da şöyle topikler sırf reklam için açılıyor gibime geliyor. Biri çıkıyor sürekli ve teşekkür ederken o mağazanın tuğlasını döşeyen ameleye kadar herkesin ismini verip teşekkür falan ediyor ya..

Sözüm meclisten dışarı bu konu sadece denk geldi yazmak için. Erdoğanlardan bende alışveriş yapıyorum gayet memnunum servislerinden :harika:

Adamlara helal olsun valla hem stok bilgisi daha bir kere sorun yaşamadım, hemde bir çok yere göre bazı parçalar daha ucuz evet pahalı olan ürünlerde var ama o kadarda olsun yahu dedirtiyor insan bu gün sipariş ver yarın elinde...

Sorun yaşamayacağınız Türkiye de ki tek satıcı.Arkadaşımı götürüp 4bin liralık bisiklet aldırıdım.Bir kaç gün sonra jant da küçük bir iz gördük.Daha 10km bile yapmamıştı.Aşırı takıntılı bir olduğundan gidip gösterelim dedim.Mehmet bey kardeşim hiç sektirmeden değişim yaptı.Başka bir yer olsa hemen kullanıcı hatası deyip her türlü edepsizliği yapardı.
Stok durumu da kesinlikle günceldir.Lütfi abi ile bir sohbetimde stoklarının bedeleni söylediğinde gözlerim büyüdü :) Sadece o mağazalarının olmadığını ve stoksuz çalışıldığında bu piyasa da başarılı olunamayacağını söylemişti.
Bazı ürünleri diğer yerlere göre biraz pahalı olabilir ama her zaman ürününün arkasında duruyorlar ve kesinlikle müşterisini mağdur etmiyorlar.Orayı keşfedene kadar bir çok kez mağdur oldum.
Ayrıca Ahmet abi de mükemmel bir usta.Kusursuz iş yaptığını söyleyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: dodobir
Aynen katiliyorum. Biraz daha ucuz diye paramla rezil olacagima kendilerine gerekirse biraz daha fazla odeme yapar ama insan muamelesi gorurum. Ki fiyatlari genelde soylendigi gibi gayet makul.

• Beğen
Tepkiler: ahmetaldag
daha yakın zmaanda erdoğanlar bisikleti yerden yere vuruyorduk burda şimdi teşekkür ediyoruz esnaflık zor meslek bende erdoğanlardan alışveriş yaptım bi sorun çıkmadı demek ki bazen kötü olaylar olabiliyor keşke hiç olmasalar ama ürün ile ilgilenmeleri güzel umarım bu davranışlarını sürekli hale getirirler

evet ben de ilk önce erdoğanlara bakıyorum. makul bir fiyat farkı olsa hoş karşılayıp sipariş vermek istiyorum amma velakin...

Ben de severim kendilerini. Hatta gecenlerde dunyanin dort bir yanindaki sitelerde arayip da bulamadigim gobek setini orada buldum ve aldim. Hem de acayip iyi fiyata. Iyidir erdoganlar. Uzmez musteriyi.

Erdoğanlar bisikletten yaklaşık 4-5 ay önce vites grubu parçalarını almıştım. Dikkatsizliğim ve bilgisizliğimin de etkisiyle orta aktarıcıyı yanlış almışım. Bisikleti yeni toparlamaya başladığım için bunu fark etmem 4-5 ay sürdü :) Utana sıkıla durumu kendilerine bildiren bir mail attım ve çok olumlu bir şekilde ürünün tekrar satılabilmesini engelleyecek bir durumu yoksa yenisiyle değiştirebileceklerini ilettiler. Ürünü sadece kutusundan çıkarttığım için görsel anlamda hiçbir sorun olmadığından ürünü yolladım ve hemen değişimini yaparak yenisini gönderdiler.

Şahsen değişimini yapmasalar anlardım. Aradan uzun zaman geçmişti. Birçok yer böyle bir durumda ürünü kontrol amacıyla bile kabul etmezdi diye düşünüyorum. Ancak kendileri oldukça kibar ve yapıcı bir şekilde yaklaşarak benden kaynaklanan bir sorunu çözüme ulaştırdılar.

Bu yaklaşımlarından dolayı kendilerine bir de buradan teşekkür ediyorum.

Erdoğanlar beni yani müşterisini memnun etti. Bu teşekkürü de hak ettiler. meselenin üzerinden bir zaman geçti ama malum sebeplerle şimdi yazacağım. Cube Sl Road Pro 2015 model bisikletin kadro kulağı sakınan göze çöp batar misalinden iki kez aynı noktaya, yani arka aktarıcının tam üzerine düşmem sebebiyle yamulmuştu. Birincisinde arif usta ya düzelttirdim. Fakat başımıza iş açar düşüncesiyle birde yedeğini yanımızda bulunduralım dedim. Basit bir parça ama olmayınca bisikleti kaldır at. Bisikletin satıcısı erdoğanlar ile iletişime geçtim. Yabancı sitelerde bu model bisiklete uyan kulak kodunun 123 olduğu yazıyordu. Erdoğanların sitesinde 123 kodlu kulak vardı, siparişi geçtim. Kulak elime geçti. Yalnız ilk bakışta uyumsuz olduğu anlaşılıyordu. Ürünü iade ettim. Aradan bir zaman geçmişti konu hepten aklımdan çıkmıştı. Neki kredi kartı hesap zamazingosuna baktığımda yapmış olduğum bu alışverişi hatırladım. Para iadesi yapılmamıştı. Erdoğanları aradım. Telefonun ucundaki beyefendi arkadaş Cube ile bağlantı kurduklarını ve uygun kadro kulağının siparişini geçtiklerini söyledi. Bir kaç gün sonrada içinde cube kataloğu da olan kargo elime ulaştı. Sadece, envai çeşit kadro kulağı (hanger) satışı yapan (soshanger gibi) sitelerde bile bu kulağın bir benzerini bulamamıştım. Eti budu 50 tl lik alışveriş için gerekli hassasiyeti ve takibi benden daha çok gösteren erdoğanlar bisiklete müteşekkirim. Genç arkadaşa sevgi ve saygılarımı yolluyorum.

@mehmetsunu iletişim kurduğunuz kişi @Erdoğanlar Bisiklet 'ten Mehmet beydir muhtemelen. Her konuda tüm kadrosuyla bana da ne zaman işim düşse yardımcı oluyorlar. Geçenlerde saat 18:00de esenboğa havalimanından aradım, kaçta kapatıyorsunuz diye, 19:00 dediler. Ben geliyorum vites teli alacağım ama bekler misiniz dedim. Bekleriz ne demek dediler, 5 liralık vites teli için beni beklediler dükkanı kapatmadan. Sizin aracılığınızla ben de teşekkürlerimi sunayım kendilerine buradan.

Bisikletim için Suntour XCT modeli bir maşa almıştım. Sanırım internet sitesi stoklarında bir sorun olmuş. Arayıp kardeşim bir sıkıntı olmuş gönderemiyoruz diyebilirlerdi, onun yerine XCM olan üst modelini göndermişler.

Bundan sonraki alışverişlerimde tercih edeceğim bir yer, teşekkürler

Dün saat 15:00 civarı Erdoğanlar dan Cube çamurluk ve shimano yağ sipariş ettim.
1 küsur saat içinde siparişiniz kargoya verildi maili geldi.
Bugün saat 12:00 de sipariş evdeydi.
Yani yaklaşık 20 saatte ebdeydi...!!!!

Her ikisi de orijinal ürünü çok iyi büyük koliye koymuşlar.
Kolinin içinde bir de balonlu naylona sarmışlar.
Erdoğanlar a bravo.
Bu sabah Sms atıp haber veren ve hızlı ulaştıran Aras kargoya da bravo..

Şu ana kadar internetten bolca alışveriş yaptım.
En hızlısı ve kalitelisi bu oldu.:harika::harika::harika:
Üstelik havale ödemesine %8 indirimle..:):):)..

@anti panik

Erdoğanlar ankaradaymış.
Ben ilk siparişimdi.
Çok memnun kaldım.:)

SAtıcı firmaların müşterilerine ilgili davranmaları güzel biraz da fiyatları bazı ürünlerde ülkemiz gelir seviyesine göre ayarlasalar harika olur. Bu liste fiyatından satma hikayesinde distribütor firmalara/üreticilere baskı kurup ürün standartlarını yükseltseler fiyatları aşağı çekerek, her yerde Tourney yerine en azından acera görebilsek ne iyi olurdu örneğin.

Ben aldığım cube çamurluk setinin yurtdışı fiyatlarına baktım.
Dolayısıyla ithalat vergi vb ye rağmen yurtdışı seviyesinde bir fiyatla geldi.
Fiyattan da memnunum.:)

Herşeyin fiyatı iyi değil. Sizin memnun olup olmamanız değil herkesin memnun olması önemli. Bisiklete gönül verip para veremeyen arkadaşlar var. O nedenle bireysel almayın yazdıklarımı.

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
@SOZUAK
Yok hocam bireysel almak sözkonusu değil.
Orijinal ve yurtdışı marka ürün satın alıyoruz.
Dolayısıyla benim için ithalatçı ve satıcının performansı önemli.

Ben Cube çamurluk Almanya fiyatlarına baktım.
Türkiyede satılan Almanyadan ucuz olamaz sanırım.
Ben önce ürün ve kalitesine bakarım.
Bunlar fiyatı belirler.
Çok iyi ürünü ucuza almak diye birşey zaten olmaz. Büyük ihtimalle sahtedir o zaman.:)

Bütçesi yetmeyen de uygun fiyatlı uzakdoğu ürünleri bakar ..
"Adam bmw ye biniyor..
Bisiklete 200 tl fazla para vermiyor."
"Komşum ford kuga kullanıyor.çocuğuna kask al dedim almadı."

Biz böyle bir toplumuz.;)

Bende Xt bir Jant toplatalım dedim Erdoğan'larda bana normal shimano göbek le toplamış Jant setini. Tabi hemen aradım bana toplanan Jant setini normal bir göbekle toplamışsınız dedim. Hemen elemanlarına ben telefondayım durumu izah etti Naci beydi sanırım elamanın verdiği cevabı duyabiliyordum ( Abi ne farkeder ) benim Jant setini başkasına gönderildiğini söylediler ikilemeden paramı iade ettiler. Aslında doğru jantıda toplayabilirdim ama adamların işçiliği berbattı yeni göbek çizik içindeydi telefonda çok özel bir makineyle Jant ördüklerini söylüyorlardı. Göbekteki çizgiler de çok özel olmuş. İyisimi göz görecek kardeşim olay kolideki Süprizde saklı olmayacak.

@anti panik
Toplum öyle fakat buradaki insanların çoğunluğu bilinçlidir. Mesela lastiklerde özellikli olanlarda fiyatlar ülkemizde pahalı. Yurtdışından 2 lastik getirtiyorsunuz burada aynı maliyetle tek lastik alıyorsunuz, parçalarda da genelde öyle. Daha önce Erdoğanlarla ilgili bir başlıkta bana Erdoğanlar tarafından liste dışına çıkamıyoruz ne yapalım dendi. Yani ona istinaden bazı şeylerin pahalı satıldığını bunun kırılmasının gerektiğini söyledim. Dikkat edin X ürünün distribütörü/üreticisi/dağıtıcısı kendi bünyesinde hep en yüksek fiyatı verir yani web sayfasından girip direkt firmadan alayım aradaki kar marjlarını ödemeyeyim ucuza mal olsun diyemezsiniz zira adamlar piyasasını yüksek tutmaya çalışırlar gider küçük bir firmadan daha ucuza alırsınız. Ticarette mantık az satalım öz kazanalımdır.

Geri