Erdoğanlar beni yani müşterisini memnun etti. Bu teşekkürü de hak ettiler. meselenin üzerinden bir zaman geçti ama malum sebeplerle şimdi yazacağım. Cube Sl Road Pro 2015 model bisikletin kadro kulağı sakınan göze çöp batar misalinden iki kez aynı noktaya, yani arka aktarıcının tam üzerine düşmem sebebiyle yamulmuştu. Birincisinde arif usta ya düzelttirdim. Fakat başımıza iş açar düşüncesiyle birde yedeğini yanımızda bulunduralım dedim. Basit bir parça ama olmayınca bisikleti kaldır at. Bisikletin satıcısı erdoğanlar ile iletişime geçtim. Yabancı sitelerde bu model bisiklete uyan kulak kodunun 123 olduğu yazıyordu. Erdoğanların sitesinde 123 kodlu kulak vardı, siparişi geçtim. Kulak elime geçti. Yalnız ilk bakışta uyumsuz olduğu anlaşılıyordu. Ürünü iade ettim. Aradan bir zaman geçmişti konu hepten aklımdan çıkmıştı. Neki kredi kartı hesap zamazingosuna baktığımda yapmış olduğum bu alışverişi hatırladım. Para iadesi yapılmamıştı. Erdoğanları aradım. Telefonun ucundaki beyefendi arkadaş Cube ile bağlantı kurduklarını ve uygun kadro kulağının siparişini geçtiklerini söyledi. Bir kaç gün sonrada içinde cube kataloğu da olan kargo elime ulaştı. Sadece, envai çeşit kadro kulağı (hanger) satışı yapan (soshanger gibi) sitelerde bile bu kulağın bir benzerini bulamamıştım. Eti budu 50 tl lik alışveriş için gerekli hassasiyeti ve takibi benden daha çok gösteren erdoğanlar bisiklete müteşekkirim. Genç arkadaşa sevgi ve saygılarımı yolluyorum.