Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Teşekkürler Serkan Mıstınoğlu

Scudo
Hayırlı tezkereler Serkan bey. Dağıtım yerini öğrenebilirsek belki ziyaretinize de geliriz.

Forumda diger arkadaşlar biraz daha fazla çalışmalı o zaman. Bir konu açtım kaç gündür onay bekliyor. Ben de Serkan arkadaşı bildigim için ona yükleniyorum en son sitem ettim. Forum ile biraz daha ilgilenmenizi rica ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
Hayırlı teskereler kardeş, Allah'a emanet ol..

@Serkan Mıstınoğlu 'nu diğer adminlerden kendime daha yakın hissettiğim içi site ile ilgili bir konu olduğunda kendisine özelden yazardım, sağ olsun sorularımı hiç yanıtsız bırakmadı hayırlı teskereler kazasız belasız gidip gelmeni temenni ederim.

Hayırlı tezkereler kendisine ve bütün yiğit ana kuzularına....

Herkes bir şeyler söylemiştir ben de eksik kalmayım :koptum: Mantık aramak beyhude çünkü mantık yok (gerekirse komutanın emriyle ölüme koşacak asker yetiştirdiklerinden emri sorgulatmıyorlar), hayatında başka asla yaşayamayacağın şeyler mutlu olmaya bak, çok sivrilme. Güzel anılar biriktirirsin. Allah kurtarsın. Sağlıcakla git gel inşallah. Hayırlı tezkereler @Serkan Mıstınoğlu

Hayırlı tezkereler diliyorum.

Ben de naçizane bir tavsiye vereyim. Çoğu kişi, askere gidene "aman bildiğini sakla, gizle. Yoksa sana iş kilitlerler" diye tembihler. Ben tam aksini önereceğim. Bir konuyla ilgili bilginiz, tecrübeniz varsa bunu gizlemeyin. Özellikle teknik, mekanik ve bilişim konularında deneyimliyseniz komutanlarınızın gözünde farklı bir yer edinir ve daha rahat bir askerlik dönemi geçirirsiniz. İş yapan, iş bilen adamı el üstünde tutarlar askerde.

@Mehmet Altuğ sizinm gibi düşündüğüm için bölüğün en salak askeri denetimlerde nöbete bile gitmezken ben gündüz yazıcılık yapıp gece 1-3 nöbetimi tutup 2 saatlik uykudan sonra tekrar sabaha kadar çalışmaya koyulurdum. Askerden iş yapan adam gördüğü zaman komutanlar onu geberene kadar sömürür. Salak olmak en güzeli.

@BerkEvren
O değilde daha askerliği çok.....:hihi::hihi::kedicik:

Hayırlı tezkereler.
Allah sağ salim gidip/dönmeyi nasib etsin.

Kendine dikkat et abim

@Mehmet Altuğ
Biz acemi birligindeyken birligi toplayip "_ Aranizda ressam var mi?" dediler 2 kisi el kaldirdi, adamlari alip goturduler. Adamlar aksam bi geldiler ustleri başlari boya icinde . Meger adamlara koca bi binayi boya badana yaptirtmislar hahahaha :D bi ornek :D

Hayırlı teskereler diliyorum.Burnunuz bile kanamadan sağ salim gidip dönmeniz dileklerimle.Allah yardımcınız olsun.

Geri