Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Teşekkürler Serkan Mıstınoğlu

Scudo
@Ahmet Fidancı

Buralardayım aslında da, pek fazla vakit ayıramıyorum foruma. Video yerine de fotoğraflarım var, Instagram hesabımda paylaşıyorum sürekli.

@Serkan Mıstınoğlu;
Hayırlı tezkereler.

Hayırlı teskereler kısa dönem mi acaba?
Sağ sağlim git gel konularımı onaylamayan yönetici abim:komik:

Serkan kardeşimle epey sürüş yaptık forumdaki rehberliği aynen sürüşlerdede geçerliydi ve ayrı bir keyiftir onunla sürmek.Kısa dönem olarak yapıyor şuan acemi birliğinde, usta birliğine geçince foruma bakabileceğini düşünüyorum, Mart'ta görüşmek üzere üstat :) @Serkan Mıstınoğlu

@hasanalparslang
Artık subay-astsubay ile beraber sürer :kedicik::kedicik:

Hayirli tezkereler . Yaz başına kaldığı yerden devam

Herkese çok teşekkürler arkadaşlar :) Tek tek teşekkür etmem çok uzun sürecek ama beni çok mutlu ettiniz ve destek oldunuz :) Aranıza dönmeyi ve sabahlara kadar makale çevirip sizlere bisikleti daha da sevdirmeyi iple çekiyorum :)

Vatani görevimi Kırklareli 55. Mekanize Piyade Tugayı'nda yapıyorum. Acemilik dönemim dün düzenlediğimiz yemin töreniyle son buldu. Hayatımın en gurur verici anlarından biriydi ve ölene dek unutamayacağım bir gün oldu, büyük bir gurur ve Allah herkese nasip etsin bu gururu yaşamayı. Esas birliğim de burası olacak yani nisan ayına kadar Kırklareli'nde olacağım.

Tugay gerçekten güzel, rütbelilerimiz işini gerçekten seven ve iyi yapmaya çalışan, dürüst ve dürüstlüğe önem veren insanlar.

Kırklareli'nin çarşısına dün ilk kez çıkma şansı buldum (aAkere gelirken otogara ayak basar basmaz inzibat beni almıştı :D bu yüzden çarşıyı görememiştim). Çok şirin bir yer, insanı çok iyi, esnafı çok iyi. Ve coğrafi olarak dümdüz bir yer, bisiklet kullanımı çok yaygın. Dün bir ortaokulun önünden geçerken avlusunda 20'den fazla bisiklet bağlı olduğunu gördüm. Yolda yürürken, dakika başı bir bisikletli görüyorsunuz desem yalan olmaz. Sakin, sessiz, insanı iyi, acelesi olmayan, stresten uzak ve bisiklet dostu bir şehir. Fakat 100'lerce bisiklet görmeme rağmen denk gelebildiğim tek yol bisikleti bir salcano xrs 070'ti :) Yol bisikleti sanırım pek yok, veya merkezden uzak yerlerde sürülüyor. Kısacası bisiklet severler için ideal bir şehir benim gözümde. Edirne git-gel antrenmanları harika olur gibime geliyor :) Olsa da binsek :)

Vatani görevimi yaptığım için gururlu, destek ve iyi dileklerinizi böylesine alabildiğim için çok mutluyum arkadaşlar :) En kısa zamanda tekrar görüşmek, tanışmak üzere :):harika: Herkese kazasız pedallar :hhhhhh:

Tüm askerlere hayırlı tezkereler.

• Beğen
Tepkiler: ahmetyavuz
Özel durum oymuş demek ki :) hayırlı tezkereler, tez zamanda gelmeniz ve duruyorsa bisikletinize kavuşmanız dileğiyle.

@Serkan Mıstınoğlu ah be kardeşim bugün dibine kadar geldim ama telefon kışlada yasaktır diye aramadım lüleburgazdan döndüm....çarşı günündende gerçi haberim yoktu ama göreceğimi bilsem uğramadan geçmezdim...zaten oraları mesken ettim..bir dahakine inşallah.

Dosyalar

• 20171125_174221.jpg
    20171125_174221.jpg
    59,7 KB · Okunma: 25
  • 20171125_171854.jpg
    20171125_171854.jpg
    115,8 KB · Okunma: 23
  • Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Geri