Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

the last evolution for SD771

Scudo
@d.berkay

dostum sağol zate o jantları ilk gördüğümde vurulmuştum:D

maşallah maşallah süper olmuş walla nazar değemesin :D kazasız belasız sürüşler dileğiyle....

grçekten çok güzell olmuşş bisiklet. renk uyumuda gayet ii kazasızz sürüşler.. ;)

gerçekten muhteşem olmuş. renkleri son derece uyumlu. iyi günlerde kullanman dileğiyle hoşçakal...

@boreas

sağol bugs:)
dostum avatarına bakaraktan voleybolla alakan varmı:)?
bende çünkü 4 sene lise takımında voleybol oynadım:)

axon makinaya ayrı bir güzellik katmış valla ilk resimdeki fren bacakları ise tartışılmaz hiç güzel gözükmüyordu disklerde süper olmuş hayırlı olsun

süpe rolmuş eline sağlık güle güle kullan

Elman bisikletin çok güzel olmuş.Çok emek sarfetmişsin ama değmiş doğrusu.Hatasız ve kazasız sürüşler dilerim.Güle güle kullan.Paylaşım için teşekkür ederim...

Saygı ve sevgilerimle...

Elman, hayırlı olsun jantlar ve frenlerle birlikte tam bomba olmuş sd.
sana kazasız, belasız ve bol keyifli geziler diliyorum.
maaşallah. nazar değmez işallah. :)
nazar boncuğumu tasak ne yapsak..

bu arada c.tesi annemleri burgaza götürmem gerekiyor, gitmişken orda arazi yaparım biraz yani o gün sana katılamıcam maalesef.

elman abi hayalimdeki bisikleti toplamıssın ilk para biriktirdigimde babam icin aynısını toplamaya calısacam :) babama toplamaya calısacam fakat ben gezerim herhalde :)

@kcuk_

ben gezerim derken ne demek istediğini anlayamadım:)
inşallah isteğin yerine gelir.çok teşekkür ederim:)

@Fatih Özgenlik

dostum bakarsın mudanya yaparım o gün araziye katılırım sana:)ordan araziye giderkene sabri'yide alırız tam off road yaparız :)
yarın toplantıda görüşürüz.önemli kararlar alınacak galiba:)

@H.Can DEMİREL

can abim çok teşekkür ederim.bu iyi dilek ve yorumunuz için teşekkür ederim
saygılar sevgiler:)

@cheyenne

dostum çok sağol.ama o fren bacakları sevgili emektarlarım benim:)
onları yaklaşık 2 yıl kullandım ve çok memnundum:)ayrıca alex'lerin üzerine yaptığım sarı modifiye de uymuştu düşüncesindeyim:)
sevgiler saygılar

kardeş aynı kadrodan bende aldım daha toplamadım bineceğim günü iple çekiyorum
kadrodan memnunmusun

boyum 1,83m vücüt ağırlığı 81kg şimdilik:D kullandığım kadro buyo 18'' ve çok memnunum gayet iyi açılara sahip bi kadro ama hangi alanda kullanacaksın bilmiyorum eğer gerçek mtb anlamında kullanacaksan şiddetle tavsiye ediyorum:)

Geri