Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

the last evolution for SD771

arkdadaşlar disk brake'leri taktıktan beri bugün ilk kez uzun mesafe yaptım ve bu bahsedilen rotarların sürtme olayı tektro'larda hiç yok.yeterki ayarlarını iyi yapın :)

Scudo
bu gunde gorme firsatim olmus. bisiklet gercekten iyi olmus. gule gule kullan...

Bisikleti kendi gözümüzle gördük.
Çok iyi bir iş çıkarmış Elman.
Bisiklet fotoğraflarındakinden daha güzel.
Bu bisikletide topladı ya , Bursa gurubunun mekanikerliği artık üzerine % 100 yapıştı .
Mümkün değil çıkmaz. :) :) :)

eywahh:eek:
tayfam ne demek her zaman yanınızdayım.nolursa olsun.
artık lisansta çıkacak ve en yakın zmnda yarışlardayız:)

merhaba Elmancığım:)
gerçekten tek kelimeyle harika olmuş dostum. sabretmene değmiş.allah kazasız belasız sürmek nasip etsin hayırlı uğurlu olsun.artık daha rahat dh yaparsın:D .hafta sonu görüşmek üzere kendine iyi bak
ayakların pedallarından eksik olmasın:)

öncelikle maşşallah:):):
gerçekten çok emek alan bir cihaz olmuş. harika görünüyor. bize böyle görünüyorsa kimbilir siz ne hissiyat içindesiniz... insana kendi yavrusu ayrı görünür ya :)

e tabi sabahlara kadar al değiştirip uyumayan ebeveynler gibi bakmışsınız. o da size karşılığını vermiş:)
tebrik eder, güle güle, kazasız belasız kullanmanızı dilerim...

@cobike

banu hanım hiç sormayın.ya bazen rüyalarıma karışıyor uyanıp seyrediyorum onu gecenin bi saatinde.bilmiyorumda bu izahati zor bi durum:)
yorumlarınıs için teşekkürler:)

@elman_temel

bursaya gelip sizin gruba katıldıgımda artık benğim diskleri de ayarlarsın deil mi elman abi :)

arkdaşlar bugün sram 9'lu ruble,deore zincir ve little albert scwalbe dış lastik aldım onların montajını yaptıktan sonra fotoları paylaşıma sunacağım:)

artık 9'lu sisteme terfi ettik:D

@elman_temel

hatta Elmanla beraber gittik bu parçaları almaya adam meğerse kafasına koymuş, patates soğan alır gibi " abi ver ordan bi ruble,haa iki de lastik atıver, hanım zincir istemişti onu da koy sepete" :D :D :D aktarıcı falanda alıyordu zor tuttum :eek:

yeni parçalarla daha bi güzel olcak sedona. güle güle kullan

Bugün bende Şen bisiklete uğradım. Sizinde orada olduğunuz istihbaratını aldım.
Neredeyse karşılaşacakmışız.
Elman cım hayırlı olsun yeni parçaların.
Bana da bir pardon iki "tur bisikleti" toplayalım bir ara.

Selamlar.

kara kartal yollardamı desem güzel olmuş hakkaten siyah daha da hoşuma gitmeye başladı. kazasız sürüşler diliyorum. iyi pedallar...

• Beğen
Tepkiler: İdris ACA
@Fatih Özgenlik

abi teşekkür ederim.ama bizim hanım lastikleri beğenmedi:(
neyse sen yinede sağol

@merida

merida iyi dileklerin için çok sağol.

arkadaşlar az önce ruble, zincir ve lastik montajlarını tamamladım fakat taktığım dış lastikler schwalbe little albert 2,10 ,600m'lik deneme sürüşünden sonra hiç ama hiç beğenmedim lastikleri bu lastikler ebat olarak üreticiye göre değişkenlik mi gözteriyo çünkü daha önce kullandığım ve yeniden taktığım tioga'lar 2,10 ama schwalbelerle alakası yok scwalbeler çok ama çok ince kalıyor asfalttaki taş çıkıntıları bile hissediyorsunuz.
nesse ben bu konuyu bayağı kafama taktım,ama tiogalara dewam 500gr fazla taşırım ama arazide jantlarla kendimi daha fazla korurum

bursaya gelmem şart oldu biskletin çok güzel olmuş . sarı v frenlere ne oldu elmancım nasıl bişi onlar . güle güle kullan biskletini çok çok beğendim . sedonada demek meğer ayrı bir güzel oluyormuş sayende tekrar görmüş olduk

@Hasan Hakan Koç

hakan abim selamlar:)
zaten sen bursaya bende izmire bu yaz gitmeyerek ayıp etmiş oluruz:D
canım abim teşekkür ederim güzel yorumların için.
sarı fren ayakları alhonga alman malı onlar benim emektarım onlar halen duruyo ve onları seyretmek bile bana güzel anıları hatırlatıyor.onlardan ayrılamam:p
abi bu yaz kısmet olursa izmire gelmeye çalışacağım hem sizi hemde ali(hakkem)arkadaşımı görmek için.
İZMİRE selamlar

Geri