Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Thule 9104 aldım...

Ozan Güneri

Forum Bağımlısı
Tepki
2.419
Başlangıç
1978—79
Bisiklet
Focus
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Sonunda istedigim gibi bir taşıyıcı buldum.Dechatlondan Thule 9104 aldım ve çok memnunum.Dechatlondaki arkadaşlarda yardımcı oldular sağolsunlar.Kurması 15 dakikayı buluyor ancak arabaya montajı 5-10 saniye.İp yok ,germe derdi yok.Ben şu ana kadar memnunum,yazın Antalyaya giderkende bisikletimi yanımda götürecegim için gayet mutluyum.Bu aparat hakkında soru''su olanlara cevap verebilirim.
http://img145.imageshack.us/img145/1453/thule9104.jpg

Scudo
Hayırlı olsun, birkaç açıdan foto olsa daha güzel olurdu, hatta bisiklet yokken de çekilmiş. Bu aralar ben de alacağım ama henüz karar veremedim marka ve model konusunda. Bir de fiyat bilgisi verebilir misiniz? Teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Ziya Yılmaz
270 tl aldım.Diger resimleride isteğiniz üzere yüklüyorum.
https://www.bisikletforum.com/a/img577/8802/thule2.jpg
https://www.bisikletforum.com/a/img838/8890/thule1z.jpg

Evet thule yaptıysa olmuştur diyorum ama sanki yan taraflarda da ip kullanılsaymış iyi olurmuş. Virajlarda korkuturdu beni :) Güle güle kullanın kazasız belasız :)

Hayirli ugurlu olsunSedan araclarada takilabiliyor mu?birde arabaya zarar verecek herhangi bir noktasi varmi?? Cevabiniz icin simdiden tesekkur ederim.

Çok teşekkür ederim, sağlıklı pedallar dilerim :)

Ford Focus HB için de bu parça uyumlu mu yoksa farklı model mi almak gerekiyor? Kurma derdi önemli değil, asıl sorun arabaya montajdı. Bunu çözebildilerse çok iyi olmuş gerçekten.

@ahmet tuncez
sedana takilan modeli varmı bilmiyorum. thule'nin modellerini incele bence.şu ana kadarda zararı olmadi.

Hayırlı uğurlu olsun. Fiyatı'da araştırdığım kadarı ile baya uygun. bazı bisiklet mağazalarında 450-470 tl arası fiyat yazmışlar. Bende alayım bir tane.

@Bülent Gökmen
Thule'nin internet sayfasından aracınıza uygun modeli seçebilirsiniz.

@Tahsin kor

Ayrıca 6 taksitle aldım.

Bugün decathlon'a gidip herhalde son bisiklet tutucusunu aldım. clip on özelliği gerçekten iyi düşünülmüş. bagaj kullanmayı engellememesi ayrı bir güzellik. kesinlikle tavsiye ederim.

@Tahsin kor

vesile olduguma sevindim.

tşk.ler abi, gerçekten tam aradığım ürünü buldum sayende. ip'miş gerdiymeymiş uğraşmıyorsun. fiyatıda uygun daha ne olsun :)

Malumunuz iğrenç bir dünyada yaşıyoruz.

Oradan sökülüp, Thule' nin çalınma riski var mı?

Çalmayı kafasına koymuşsa sen istersen ultra kilitler bağla yinede çalınır. Ancak normal şartlarda bagaj kapağı açılmadan çıkmaz çalınmaz demiyelim de .

Sanırım sedanlar için uygun değil bu model. Sedanlar için maalesef gerdirmeliler var gibi. Thule başka nerelerde satılıyor

@Ozan Dönmez
(link)

Başlığı açan arkadaş iyi günlerde kullanması dileklerimle.

Konudaki sedan , çalınma ,ip gerdirme olmasın vs. için soran diğer arkadaşlara: "Saris Bones RS"
(link)

Geçen zaman içinde, düşüncelerinizde bir değişme oldu mu? Ben de araca zarar verebileceği hakkında bir kaç yorum okumuştum sanırım.
Tecrübeleriniz sonunda hala tecrübe ediyor musunuz?

Geri