Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tiagra 4700 sağ vites fren kolu

selim82

Forum Bağımlısı
Tepki
2.328
İsim
selim
Merhaba arkadaşlar. Tiagra 4700 sti kolum bozuldu. 5700 105 sti kol uyar mı ikiside onlu sistem. Bakabileceğimiz tablo var mı.

Scudo
@selim82 Tiagra 4600 sistem de shimano 105 5700 sorunsuz kullandım. IMG_2767.JPG

4600 ile 10'lu hepsi uyuyor ancak 4700 ayrı bir dünya

4700 tel çekme oranları farklı. Şimdilik sadece kendisi uyuyor :confused:

@selim82 Kol alacak mısınız yoksa mevcut kol var mı elinizde mevcut kol varsa denemekten birşey çıkmaz ama kol yoksa 4700 alın kafanız rahat etsin.

@trainspotting35 onun 4700 kolu var ancak bir tanesi arızalı tek bakıyor

@sadi imren O kısımı anladım zaten kol bakıyorsa neden 4700 değilde 5700 bakıyor 5700 elinde var mı ? Elinde varsa deneyip gözlemlesin diye yazdım.

Yol bisikletinin en sevmediğim yanı çok seçenek var gibi görünse de aslında olmaması. Mesela benim 27 vites bisikletimde xtr ile altus bir araya gelebiliyor, yolda böyle bir şey yok.

@Mustafa Zeybek Yukarıda da yazmıştım benim eski bisikletim de arka ve ön aktarıcım Tiagra 4600 ken, kollarım 5700 105 ti ve sorunsuz kullandım. Havuz sizdeki kadar geniş olmasa da kombinasyon seçeneği çok aslında.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@trainspotting35 sadece sol lazım . Satıcılar çift olarak satıyor ne kadar saçma. Bayi istediği zamanda çift mi veriyorlar

@selim82

Shimano face-instadan mesaj yaz stok kontrolü yaparlar eğer tek satılıyorsa

Bu arada kolun bozuk olduğunu nasıl anladınız neresi bozuk eğer paraça değişimi ile halledilebilir bir şey ise yeni kol almaya gerek kalmayabilir

@selim82
Yurt dışından tek olarak satın alabilirsiniz.Wiggle da görmüştüm.

@A.Tahsin bursa dayım.bisikletçi açarsam toplayamayabilirim dedi

@selim82 Shimano'nun yetkili ve belgeli bir servisi / ustası vardır Bursada illaki.

4600 tiagra kollar 4700 arka aktarıcı ile uyumlumudur.4700 serisi arka aktarıcı aldım ama vites geçişlerinde sorun yaşıyorum sanırım uyumlu değiller.

Değiller bende arkadaşa benim.kısa bacak 4700 aktarıcıyı.vermiştim onun 4600 ile sorun olmuş kullanamamıştı.4700 hiçbirşey ile uyumlu değil

• Beğen
Tepkiler: Ertan M.
Geri