Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Timex Ironman Cycle Trainer 2.0 Bike Computer

Ben de GPS den al dedim. Çünkü havanın barometrik değeri(QNH) sabit değil malesef. Bu değeri doğru yükseklik bilgisi için her açışınızda hava durumundan bakıp, Timexe girmeniz gerekir.

EK: Konum değiştirdikçe barometrik değeriniz de değişeceğinden(bölgeye özel barometrik değer girişi), GPS den bilgilerin alınması en doğru yöntem bence.
 
Scudo
@evrenozbilen


Evren Bey,

Sanırım sorun kendi kendine hr ve speed/cadance sensörü ile bağlantısını kopartması. bu sorunu nasıl aşacağımdan tam olarak emin değilim. ama firmware update konusunda yardımlarınızı rica ediyorum. programı çalıştırdığımda download dediğim dosyayı bir türlü yükleyemedim. help!!!
 
@Fatih Şengöz son versiyonu 1.02 dir. Eğer güncellemediyseniz, güncellemeniz şart. Aşağıda firmware yükseltme adımları tek tek yazılmış. Eğer takılırsanız yardım edebilirim.

(link)
 
@Fatih Şengöz bey @evrenozbilen beyin dediği gibi, Geçen bizde arkadaşa ikinci bir timex aldık ondada kendi kendine hr banddan kopma sorunu vardı, güncelleme yapdık sorun kalkdı..
 
Timexi gidona taktim ama gormek icin kafami iyice eğmem gerekiyor
Timex icin uzatma parcasi var mi
 
@harun tınas
timex i açarken timex yazısı yazan ekrandayken yukarı aşağı tuşlarına basarak ekranın tonunu koyulaştırabilirsiniz + ışık açık kullanabilirsiniz veya benim de kullandığım gibi genişlemesine kullanabilirsiniz.
 
@evrenozbilen

çok haklısınız. garmin kullanıyorum, yanımdan düz yolda kamyon geçiyor, eğimi %10 gösteriyor.
almış olduğum irtifayı ya az, ya da çok gösteriyor. kullanışlı değil bana göre.

keşke garminde de, rakımı gpsden al gibi bir seçeneğimiz olsaydı. cihazlarınızı güle güle kullanın bu arada. :)
 
@harun tınas

Bir önceki sayfada Garmin'in uzatma parçasını Timex'e uydurma ile ilgili birkaç foto atmıştım. Belki fikir verebilir size. Ben de gidondan değerlere bakmada zorlanıyordum(bu bakış açısına göre LCD ekran kalitesinden değil, tamamen fiziksel zorluktan), şimdi rahat ettim. :harika:

@Ali Demir

Timex aslında Garmin 500'ü örnek alarak üretilmiş bir model gibi duruyor. Ben Garmin'lerde bu seçeneğin olduğunu düşünüyordum. Bu kötü gerçekten.
İyi dilekleriniz için teşekkürler. ;)
 
  • Beğen
Tepkiler: harun t
@Hakan Beşikçi
sorunum bu değil
kafamı fazla eğmeden görmek istiyorum
gidondan 10-15 cm uzaklıktan gorsem yeter
önceki msjlarda cozumunu buldum ama yapılan maliyet tuzlu geldi daha ekonomik nasıl olur ona bakayım

(link)
buna benzerini daha uyguna bulabildiniz mi?
bir tarafına timexi diğer tarafında far takıcam
 
bende bişe sormak istiyorum. ebayda 99 dolara da var 250 dolara da var. üstelik 250 $ olanda nabız bandı da yok. 99 dolara alan arkadaş oldu mu ? kutu içeriği nedir? gidona tutturmak için aparat çıkmıyor mu kutudan ve son soru kadans hız sensoru olarak tavsiyeniz var mı?
 
@sinobjk

Tüm sorularınızın cevapları önceki sayfalarda mevcut. Fakat biraz dağınık. :)

Bizler(yaklaşık 10 kişi olmuşuzdur) 79-89 dolar arası paralara aldık.
Kutu içeriği; km saati, nabız bandı ve cihazı, 2 adet gidon aparatı ve plastik kelepçe çıkıyor(altta fotoğrafını ekledim).
Kadans&hız sensörü için tavsiyem Garmin GSC-10 olacak.

Küçük bir not: Her 10 kişiden 1 veya 2 sinde kalp ritmi ölçen aletin çalışmama problemi yaşandı. Düşünüyorsanız, bunu göze alarak sipariş vermenizi öneririm. ;) Hatta almayı düşünüyorsanız bu topiği baştan aşağıya okuyun derim...

https://www.bisikletforum.com/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fs3.postimg.org%2F8v4hmudrn%2FPicture_002.jpg&hash=e8e4e2583cb01dd30deab0754c013a34
 
  • Beğen
Tepkiler: sinobjk
teşekkür ederim. zaman bulunca okucam. konu takibimde :D
 
  • Beğen
Tepkiler: evrenozbilen
timexin gidon aparatı için ucuz alternatif buldum
(link)
 

Dosyalar

  • sku_68565_1.jpg
    sku_68565_1.jpg
    29,1 KB · Okunma: 14
  • Beğen
Tepkiler: evrenozbilen
@harun tınas

Ürün gelince, bisiklet üzerinde Timexli fotoğraf atarsanız sevinirim. Alternatif olarak cepte kalsın. :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Fatih Şengöz
@evrenozbilen benim timexdede boyu 99cm olarak kendilğinden değişdirme olduğunu farketdim, güncelleme vs. yapmışdım, sizdede durum aynı şekildemi
 
@emrah9700

Merhaba,

Bende PCde '99 cm' görülüyor ama saatin kendi ayarlarında kaydettiğim şekilde görülüyor. Ciddi bir problem olarak görmediklerinden sanırım güncellemediler bu sorunu.
 
  • Beğen
Tepkiler: Emrah Demirci
@evrenozbilen bende zaten pcde gördüm saatdekine dikkat etmedim, ama eğerki saatdede 99 olsaydı şöyle problem olabilirdi aynı kiloda ama 99cm boyu olan birinin vücut kitle endeksine göre çok şişman biri olması gerekir ve buda ortalama watt değerinden yakılan kalori değerine kadar çok istatistiğe etki yapabilirdi,
 
  • Beğen
Tepkiler: evrenozbilen
@emrah9700 muhakkak ;):harika:

Ben telefonumla runtastic de kullanmıştım. Kalori değerleri benzerdi. O yüzden doğru hesapladığını düşünüyorum.
 
@evrenozbilen Tabii sanırsam strava atdığımız aktivitenin kalori hız vb. değerlerini kendine göre yorumluyor gibi geldi bana..
 
Geri