Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Timex Ironman Cycle Trainer 2.0 Bike Computer

timex ironman cycle trainer 2.0 da aktivite export edince hava durumu bilgisi geliyor mu? gssport 580p'de gelmiyor, eğer bu özellik timex'de varsa timex romu atacağım cihaza.

Scudo
@justbasicfacts
Sıcaklık bilgisi gelmiyor.

@evrenozbilen teşekkür ederim. bu arada shimano yarışmasını kazanmışsınız, sizi stravadan da takip ediyorum. güzel fotoğraflarınızı bekliyorum :)

@justbasicfacts çok teşekkürler. Benim için farklı bir deneyim olacak. Fotoğraf konusunda elimden geleni yapacağım. :harika:

gssport 580p'ye timex ya da mio 105 firmware atıp deneyen oldu mu?

@justbasicfacts ben dün yeni güncelleme ve özellik isteği için mail attım Timex'e. Ayrıca şu hız sorunundan da bahsettim. Bakalım, bekliyorum

@justbasicfacts önceden de bahsedilmiş grupta. Kaydı durdurup birkaç km sonra başlatınca ortalama hız değerim ve mesafe değerim değişiyor. Bir de eğimi geç gösteriyor biraz..

evet globalsat'ın resmi sitesindeki forumda da bu durumdan bahsedilmiş;

(link)

mio cyclo 105 ile gb580p ve timex aynı cihazlar gibi duruyor. mio cyclo 105 kullanan var mı? onun firmwareini indirip cihaza atabilirim sanki.

@justbasicfacts Dün saat 17.00 gibi mail gördermişler bana. Sorunu ve isteğimi ilettiğim için teşekkür edip; 2012'de çıkan güncellemeyi nasıl yükleyeceğimi anlatmışlar. Şaka gibi resmen.. Bu arada siz o dediğiniz cihazların romunu araştırdınız mı? Ek olarak ne özellikleri var?

@Ozan Yavuz ek olarak bir şey göremedim. sadece bir kaç yerde menü tasarımı değişik gördüğüm kadarıyla.

@Ozan Yavuz aynı sorun mio 105'de de varmış. çözüm olarak auto pause'ı kapatıp deneyin diyorlar. strava otomatik auto - pause u hesaplıyormuş gpx upload edildikten sonra.

timex connect your device select the device name above and click the dowload fromdevice or open files button or drag device files here to bulk import them to trainingpeaks.com or wko+

arkadaşlar bu yazı çıkıyor günlük antreman kaydını alamıyorum ne yapmam lazım yardımcı olabilirmisiniz.İşi çözemedim

konuyu hortlatayım :D
almaya değermi bu cihazı , sorunları varmı ? yada önerebileceğiniz başka model varmı bu fiyatlara

@Melih Çolak
cihazın eksileri
  • gps'e bağlanması garmin'e kıyasla biraz daha yavaş (bağlandımı kopmuyor ama)
  • senkronizasyon için pc'ye bağlamak gerekiyor
bunun dışında ben cihazdan epey memnunum. yine de alacaksanız daha güncel bir cihaz olan bryton rider 100 ve rider 310 cihazlarını öneririm.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
@justbasicfacts ne kadar sürüyor bağlantı tahmini ? ve resimdeki bağlanı aparatı ile kullanabilirmiyiz
garmin-bisiklet-gidon-uzatma-aparati-6000-828-60-K.jpg
310 modelini daha önce incelemiştim bütçeyi biraz daha zorlamak gerekicek bu cihaz için :)

@Roux
üstadım eski bir konu ama yeni nesil kadans sensörünü timex cihaza tanıtabildinizmi( tabi cihazı değirmediyseniz :) )

Geri