Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Titiz birisiniz. 900 euroya aldığınız bisiklette deformasyon varsa?

Aldığınız bisikletin boyası aşınmış olarak size satıldığını gördüğünüzde

• Hiç önemsemem

• İade/değişim isterim

• Tamir eder kullanırım

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.

ebayusuff

Forum Bağımlısı
Tepki
375
İsim
Mehmet
Bisiklet
Lapierre
Defo.jpg

Değerli forum üyeleri, düşüncelerinizi de belirtebilirsiniz.

Scudo
sadece resimdekiler varsa kafaya bile takmazdım 1-2 ay sonra her yeri çizilecek zaten.

Şu titizlik bazen güzel birşey olsada, bazen insan bu huyundan nefret ediyor. Aynı durum bende de var. Benim tavsiyem eğer sadece fotoğraflarda gösterdiğiniz noktalarda çizik varsa iade etmek gereksiz. Bir hafta sonra gözünüz alışır. Hem sakınan göze çöp batarmış, gözüm gibi baktığım üstünde çizik dahi olmayan kadrom, bisikletimi yarım saat arkadaşıma vermem sonucu yamuldu ve kullanılmaz hale geldi. Ama yapacak bişey yok sonuçta parayla sahip olabildiğimiz eşyalar bisikletler. Fazla kafaya takmayıp zevk almaya bakmak lazım bu işten.

Daha önce satın aldığım bisikletin kadrosu üzerinde, kalem kalınlığı kadar bir alanda boya atması vardı. Değişim istedim ve yapıldı. Burada ufakta olsa can sıkan bir durum var, ancak bir müddet sonra daha fazlası ile karşılabilirsiniz.

Benimde yeni aldigim urban shaper 600 un on firen diskini ters takmislar ama sonucta fren tuttugu icin onemsemedim
Sizinde.resimlerden baska bi sikinti yoksa problem degil bence

• Beğen
Tepkiler: ebayusuff
Kullanım sırasında çok daha büyük çizikler oluşacak bisikletinizde. Buna alışın...
Ama sıfır bisikletin ne olursa olsun böyle gelmesi hoş değil. Görmezden gelinebilir, ama sizi rahatsız ettiyse değişim isteyin derim.

@Gökhan Toros

Yorumları değerlendirip genel bir kanıya vardıktan sonra ne yapacağıma karar vereceğim.

Bende çok hassasım ama seninki daha fazlaymış üstat siyah bir oje al boya gitsin anlamazsın bile bende bir haftalık bisiklete park ayağı takarken kadroyu çizdim vidayla içime dert oldu ama bu olsa önemsemezdim.

• Beğen
Satıcıya da sormuştum. Dedim ki orijinal kendi kutusunda açılmamış yok mu? Teşhir ürünlerini almam prensip olarak.
Teşhir sayılmaz yerde değil askıda zaten dedi. Zaten yeni açtık dedi.

Kabul etmemle birlikte bir kaç defa dauyardım: Titiz biriyim. Bakın onun için bizzat kendim gelip alıyorum. Kargolamada falan dikkat edin diye.

Kafana takma normal şeyler permanent siyah renk kalem al üzerinden geç o çiziğin olsun bitsin güldürme kendini millete deore den ne bekliyorsun bi xtr xo kadar olmaz

• Beğen
Ben bir deformasyon göremedim.

• Beğen
Takmayın kafaya zaten çizilme deformasyonlar istemesenizde oluyor :D

• Beğen
Bu durumlarda izlenecek bir diğer hatta genelde izlenen yegane yol kendi kendini yemene rağmen koy ver bardağına rahvan gitsin felsefesini uygulamaktır.

• Beğen
Benim de canımı çok sıkar böyle durumlar, değişim isteyin, en azından söyleyip hakkınızı aramış olursunuz. Gözünüze batıyor ise aynı renk sprey boya kullanabilirsiniz. Gerçi titiz bir insan için o kısmının boyalı olduğunu bilmesi bile gıcık bir durumdur ya :)

Metal bu aket nal canin yongasifa cani değil,ufak tefek dusuncelere kafa takiyorsunuz tadını çıkar bisikletinin her ani son gün ki gibi Yaşa ,enerjini bunlara harcarsan ohooo hayatta isin var besbelli usta,

çok titizmişsiniz. bu aslında günlük yaşantınızı da olumsuz etkiler, biraz geniş olmak lazım çok değil ama....

• Beğen
@Lemi Öztürk

@Lemi Öztürk

Permanent siyah renk kalem ne amaçla kullanılıyor, nerede bulurum nerede satılır?

Geri