Scudo Sports

Tommasini Tecno... Custom Hand Made by Irio Tommasini :)

Evladiyelik bir bisiklet, elinize sağlık çok güzel..

Muhtemelen bir sürü hi-tech ekipman ve kadro alıp deneyen bir bisikletçi için böyle bir kadro almak, hem alacağı zevk hemde yaptığı yatırım açısından hiç de pahalı bir yatırım değil diye düşünüyorum.

Dolayısıyla ne kadar pahalı olursa olsun bu tarz çok kaliteli çelik kadrolar, aslında uzun vadede diğer malzemelere göre değerini, güzelliğini ve zevkini çok uzun seneler koruyor.

Umarım anlatabildim:)

• Beğen
Tepkiler: Aytaç Biber
Scudo
@Aytaç Biber

italyan tesisatçıları bu boru işinde gayet iyiler.....:D:D
allah gani gani km yazsın emegıne tecrubelerine yorumlarına saglık kazasız şürüşler hayırlı olsunnnn aytaç abi:D

• Beğen
Bisiklet çok güzel görünüyor gerçekten.Çalışma saatleri daha da güzelmiş :D

Mükemmel . Kişiye özel tasarlanması ayrı bir maneviyat uyandırıyor.

• Beğen
eşşiz bir güzelliğe sahip iyi günlerde ...

• Beğen
Aytaç bey sonuda kavuştunuz bisikletinize hayırlı olsun.
Yanlız söylemeden edemiyeceğim benimde gözüme gidon takıldı.
3T çok iyi bir marka neticede ama boğaz ve sele borusu ile set olsaydı belki daha iyi gelebilirdi gözüme.

• Beğen
Bisiklet 10 numara olmuş. Oldum olası sevdiğim kadro modelidir Kaynaksız geçme kadrolar veya Carbon Kadro. Kaynak izi olduğu zaman benim için o kadro bitti demektir. Kadro çok güzel, diğer komponentler pırıl pırıl modern ve uyumlu. Duruş çok estetik. Campagnolo bileşenler hakkında tartışma bile yapılmaz zaten. Bayağa emek ve para harcanmış belli oluyor. Sizin ki kadar olmasa da ben de kendi topladığım classic'imin görüntülerini eklemek istiyorum müsadenizle. Ben de Vites ve bağlı komponentleri değiştirirken olmuşken Carbon olsun diye attım kendimi meydana. Bu yüzden ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum.
Allah Kazasız belasız sürüşler ve keyifler sunar inşallah.
Bir nazar boncuğu eklemeyi ihmal etmeyin ;)
Ayrıca bir şey sormak istiyorum. Gidon Boynunun yakından resimlerini çekip ekleyebilir misiniz?
Ben de gidon boynumu yeni nesil boyun ile değiştirmek istiyorum. Mesela Karbon bir Gidon boynu ile ve Carbon bir Gidon ile. Fakat bağlantıyı yapabileceğimi sanmıyorum. Benim kullandığım sistem iç içe geçmeli boyunlardan. Üstten Vidalamalı sistem. Boynun üst kısmını kesip (Ters L dönüş noktasından) yeni Gidon Boynunu oraya monte edeyim diyorum? Mümkün mü acaba?Bu yüzden Yardımlarınıza çok ihtiyacım var ve önerilerinize de...
Sevgi ve saygılarımla...
http://img580.imageshack.us/img580/769/abcd0001j.jpg

Kaanaysel:

Gidon ve gidon boynu ile ilgili probleminizi çözecek aşağıda resmini eklediğim çevirici aparatlar var. E-bay gibi sitelerde "stem converter" şeklinde aratırsanız bulursunuz. Belki yurtiçindeki satıcılarda da bulma ihtimaliniz olabilir, emin değilim. Bu tip bir dönüştürücü yardımı ile "Quill" boğazınızı "threadless" boğaza döndürebilirsiniz. Böylece modern bir gidon boğazı ve 31.8 çaplı gidon kullanabilirsiniz. Sıkıntı yok.:in:

http://s.wiggle.co.uk/images/profile-stem-converter.jpg

Bu arada resimdeki bisikletin arka chainstay açıklığı ile ilgili bir sıkıntı var gibi, teker açıklığı çok çok fazla. Kadro ya normal bir tur kadrosu ya da drop-out lardaki ayar vidaları yok ve bu yüzden tekerlek çok geride kalıyor.

İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: kaanaysel
Tmm bu malzemeyi o halde en kısa zamanda tedarik edeyim. Fakat şu anda askerdeyim o yüzden ancak Mayıs'ta döndüğümde yapabilirim bu işlemi. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim bu yüzden. Ayrıca arka lastik evet biraz açık duruyor biraz fazla geriye yasladım sanırım, ayarı ile ilgili bir sorun var. Gözlemleriniz çok doğru tebrik ederim, döndüğüm zaman onunla ilgili bir çalışmada yapacağım emin olun. Kadro 27x1,1/25 ölçüsüne sahip lasitkler için tasarlanmış bir kadro olduğu için de biraz açık duruyor. Ön maşa güncel 28" olduğu için cuk oturuyor boşlukları. Bisikletiniz yeniden hayırlı olsun diliyorum ve kazasız pedallamalar diliyorum...

Bu klasik araba sevdası gibi bişey aşık oldum makinaya cok harikulade oluş vitrinde falan saklanacak türde bir şey.

• Beğen
Hayal gibi. İnsanı büyülüyor. Rüyanıza kavuşmuşsunuz. Sunumda bir harika. Emeğinize sağlık. İyi günlerde kullanın. Saygılar.

• Beğen
Geri