Scudo Sports

Topeak Joe Blow Max HP

@Uptown Cyclist XLC PU-S01 tavsiye ederim daha uygun fiyatlı yine erdoğanlardan almıştım onun mandalı daha iyi kilitleniyor videodaki sarı mandala nazaran...

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Scudo
Tavsiyeleri dikkate alip o xlc pompayi alacağım.Bu da tecrübe oldu diyelim.Ayrica Tolga tavsiye için sağ ol abdest konusunda yani :D :D Ayrıca diğer Tolga, ya bike & outdoor a çok uzagim diye usendim söyledim Erdoğanlardan.Hayırlısı olsun ne diyeyim ki

Bende joeblow sprint var 2 senedir sıkıntısız çalışıyor. Muhtemelen arızalı ürüne denk geldiniz.

@mehmet.ali
Bu pompanın ağzına guvenmedim zaten açıkçası icime sinmedi pek.Xlc pompayı daha önce denemek icin kullanmastim.Onu alacağım bu arızalı meselesi de bana bahane oldu topeak almamak için.

Bende de aynısından var bi sıkıntı yaşamadım.. Ne diyelim, biraz şansızlık sizinkisi

• Beğen
Geçmiş olsun :) Bu arada yeri gelmişken sorayım.Arkadaşlar banada F/P ürünü pompa lazımda ne alabilirim.Büyük pompa istemiyorum hatta sürekli yanımda taşıyabileceğim el pompası tarzında birşey olursa daha iyi olur. Yol bisikleti lastiğine hava basacağım.

• Beğen
@baykuş97
Siz tam olarak nasıl kullanıyorsunuz?

Lastiklerde hiç hava yoksa çift kafalarda basınca göre hava göre hava verdiği için basmaya biliyor. Bunun çözümü sibobun arkasına basıp pompanın algılayacağı bir basınç oluşturmak. Sizdeki sorunu bilmiyorum ama ben böyle bir sorun yaşamıştım.

@ozansefer
Her türlü denedim olmadı.Hava kaçırıyordu zaten.Erdoğanlar bisiklet sağ olsun, bugün yolladım yardimci olacaklar.

Benim Giyo pompa da böyle malesef :(

@Uptown Cyclist sibopa yerleştirdikten sonra ikinci fotodaki gibi mandalı kaldırıyorum.. Böylece kilitleniyor.. Sonrada havayı basıyorum.. O kadar.. 20151212_213017.jpg 20151212_213046.jpg

@baykuş97 nin kullandigi pompa kafasindan bendede var yada bir benzeri var , decathlondan 15 liraya almistim sanirim . eski kafa ile siboptan ayririken hep hava kaciriyordu bastigim hava boşa gidiyodu. Velhasilkelam kullanisli bir kafa takmasida cok kolay .

Arkadaslar pompa geldi bugün.Xlc marka.Simdi söyle bi sey var cok güzel basıyor ancak ben basmayı bıraktığım an hava kaçmaya başlıyor.basarken ses var zaten hava kaçma sesi.Ayrica taktığım an'da ya da 1 kez basınca kac psi olduğunu görmüyorum lastikte.Normal mi bunlar?

@Onur YCL
Göstermiyor ne yazık ki.Ben ugraşayım biraz daha en iyisi

@Helen
Aldım artık xlc şimdilik sıkıntı yok.Bu öneriyi el pompası için dikkate alayım ben teşekkür ettim :D

• Beğen
Tepkiler: Helen
@Uptown Cyclist pompanin hava veren kısmını parmağınızla kapatıp göstergeyi oynatana kadar hava basmayı deneyebilir misiniz ? Bozukluk olup olmadığını bu yöntemle anlayabilirsiniz.

@Onur YCL
tam takmıyormuşum ağzı simdi taktığım anda gösteriyor havayı.Ancak bu sefer de pompa'nın ağzı ben biraz hava basınca siboptan fırlıyor

Pompa 80 psi civarına gelince fırlıyo sibobun ağzından.Neyi yanlış yapıyor olabilirim? Tam takılı, sibop tam açık e daha ne?

Geri