%99 sayısını uydurmadım arkadaşlar, sayıyı kafadan atmışım gibi konuşanların bu sayıdan huzursuz ve mutsuz olduklarını düşünüyorum. Geçmiş sayfalarda link de verdim. Sayı gerçekten de 99, üzgünüm sizin adınıza.
(link)
(link)
Asıl rahatsız olduğunuzun bu sayı olduğunu düşünmeye başladım artık

Bir örneği yüzde ile açıklayınca, ayrıştırmış mı oluyorum arkadaşlar? Siz her şey böyle çıkarınıza geldiği gibi mi konuşursunuz? (Evet!)
Bakınız forumun kadın kullanıcı yüzdesi de %1 civarı. Bakın sizin yaralarınıza su serpmeye çalışayım ve %1'den gideyim bu kez. Ben o %1'i de koruyorum hemde haddimden fazla. Neredeyse her gün kadına saygısızlık içeren bir yorumu siliyor veya düzenliyorum (problemli kısmı siliyorum sadece) arkadaşlar. Bu müstehcen bir fotoğraf olabilir (zorunuza gidecek biliyorum ama çıplak kadın fotoğrafı arkadaşlar) veya bel altı bir kahvehane küfürü olabiliyor bu. Ve bu müdahalede bulunduğumda o başlığın altına mutlaka buranın bir erkek forumu olmadığını, kadın kullanıcıların da olduğunu belirtip, anlayışlı ve saygılı olmak zorunda olduğunuzu belirtiyorum, mutlaka denk gelmişsinizdir.
O yüzden daha fazla azınlık ve mağdur edebiyatı yapmayınız. Ben burada çok fazla dini içerikli başlık da sildim. Zaten forumda dini tartışmanın yasak olmasının sebebi de bu %1'lik kesim. Sizi teselli edebilmiş, yaralarınızı bir nebze olsun hafifletebilmişimdir umarım. Şoku bir türlü atlatamadınız, bu kadar da azınlık olmayı sanırım düşünmüyordunuz

Tamam arkadaşlar fifti fifti yapalım sizin için. Siz, fifti fifti olunca ağzınıza geleni yazabileceğinizi düşünüyorsunuz muhtemelen, ama yazamayacaksınız merak etmeyin
Kendinizi, yer kalmadığı için FB tribününden bilet almış GS'li gibi hissettiğinizin farkındayım çünkü o derece gerginsiniz

Tahammül edememenizin sebebi çok ama çok açık, her ne kadar kelime oyunlarıyla, probleminizi başka yerlere çekmeye çalışsanız da, probleminiz aslında açık

Sayıdan çok ama çok rahatsız oldunuz, öyle ki kabullenemediniz. Ben de diyorum ki, bu kabullenemeyişinizi lütfen kendi içinizde yaşayın, buraya gelip "ben mezar ziyareti yapmıyorum, zaten şaman kültüründe var, siz bilmediğinizden, cahilliğinizden mezar ziyareti yapıyorsunuz" gibi acı içinde kıvranan yorumlar yapıp, boşu boşuna tepki ve antipati toplamayın arkadaşlar. Bunun için özel forumlar var, oraya gidip sabahlara kadar bu konu hakkında tartışabilirsiniz