Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tour De France 2011

Scudo
@Soner Sarihan

Aslında TdF'yi en çok hak eden adam Cadel . Bir kez bile adı doping dedikodularına karışmadı . Piyasadaki en temiz isim

Schleck-Evans-Contador-Sanchez-Wiggins ilk beş bunlar arasında.Lütfen sprint etaplarına da bakın.Petacchi-Cavendish-Farrar-Greipel ve diğerleri burda da heyecan var.

Bu seneki performansiyla Kloden ve Horner,Wiggins ve Sanchez den cok cok daha iyi.Ivan Basso yu da unutmamak gerek.

Herkes normal olarak Contador Schlek cekismasi bekliyor.Ancak ufak bir ihtimalde olsa surpriz bir ismin basarili olma sansi olabilir gibi geliyor bana.Surpriz bir etkileyici performans tura cok renk katabilir.

Basso Dauphine de kötüydü.Horner bana göre abartılı.İlk 10'a girer ama podyum olmaz.Radiosheck takımını merak ediyorum.Kim lider olacak.Saxobank ve Leopard Trek takımları çok güçlü geliyor.Fransız takımları etkin olacaktır.Ag2r la mondiale takımı özellikle.HTC High Road ve SKY takımları hem zamana karşı,tırmanış,sprint karışık olarak katılıyor.Belçika takımlarından etap kazanabilirler.Garmin'i merak ediyorum.Thor Husvodh mu yoksa Taylar Farrar mı?Bazı takımlar hayal kırıklığı yaratacak.Quıckstep-Vacansoleil hatta liqiugas.Organizatörlere hata yapıyor Saur Sojasun diye bir takımı alıyorlar ama geox'u almıyorlar.Bir de Fransa'da dik tırmanış yok.Muhtemel favoriler Shleckler-Contador-Evans

@Murat Eren

Bence Basso artık bisiklet hayatını bitirdi . Bundan sonra ondan büyük başarı beklemek hayal olur. Horner , Kloden çok yaşlılar . Bundan sonra en ufak başarı onlar için kardır . Bende sizin gibi düşünüyorum ve AG2R La Mondiale'den büyük başarı bekliyorum . Nicolas Roche , John Gadret , Chris Riblon , Rinaldo Nocentini çok iyi bisikletçiler. Blel Kadri , Maxime Bouet ve Guillame Bonnafond'da iyi tempocular . Başarılı olmasını istediğim bir başka sporcuda Van Den Broeck .Vacansoleil ve Liquigas konusunda haklısınız. Team Geox'ta ise Sastre ve Menchov'dan başka adam yok . Doğal olarak wildcard'a Saur Sojasun takımını alıyorlar. Pelotondaki birçok fransız pro bisikletçinin yetiştiği takımlardan biri bu ekip

Aslında Schleck , Contador rekabeti biraz kabak tadı verdi ama gerçekten aralarına girecek kuvvette de adam yok . Biraz Evans biraz Gesink işte o kadar

Fabian Canceralla' nin tdf'te leopar- trek adına rolü ne olur? Andy varken takım lideri olamaz. Domestic olarak da harcanmayacak kadar değerli bir bisikletçi. Onu izlediğim yarışlar bana inanılmaz keyif veriyor. Tdf'te neler yapabilir??

Cancellara napıcak,TT leri alıp yatçak arkada. Cancellara için sezonun ilk golü klasikler, 2.gol dünya TT şampiyonası. Fransa turundan sonrada ona hazırlancak zaten.

@Özgün ÇETİN

Cancelara kendine uygun etaplarda kaçış dener mi? Aşırı güçlü bisikletçi

@Kaan Özçelik

Sanmıyorum.Muhtemelen 2.etapta takım zamana karşıda takımına en büyük yardımı o yapacaktır.Htc highroad ile çekişirler o etapta. Eğer sarı mayoyu o giyerse, ki muhtemelen o alır. Şilekler 2.etaptan sarı mayonun sorumluluğunu almak istemez. İlerleyen etaplarda,Sarı Mayoyu kaybetmemek için uğraşır.

Dauphine'de Wiggins birinci olmuş olabilir ama hiç atak yapmadı.TdF'yi alamaz.Van Den Brock'u unutmuşuz bence.Joaquin Rodriguez'de çok güzel tırmanıyor.Fransa'ya gelirse etap alabilir

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
@Özgün ÇETİN

Aslında TT'leri alıp yatacak demek, bana çok da doğru gelmiyor. Leopard'ın tırmanışlar öncesinde rakipleri silkelemek için kullanacağı en büyük silah Fabian Cancellara...

Tırmanışlardan önce öne gelip, tempoyu inanılmaz arttırabiliyor, geçmiş senelerde örnekleri mevcut.. Voigt da yine bu konuda değerli bir adamdır...

@Berkem Ceylan

Tabii ki Cancellara her zaman çok güçlü ve takımı için kilit isimlerden ama kimse ondan voeckler gibi etap kovalamasını bekleyemez.Klasiklerdeki gibi bütün pelotona meydan okumaz :)

Bu sene ki, TDF yi Ne CONTADOR a nede ANDY e vermezler bence, benim fikrim süprizler olacak, hemde çokk diye tahmin ediyorum. Bu sene gençler çok iyi işler çıkarmaya başladı, Tırmanışçıların sayısı gün geçtikçe artıyor... Herkez kendini göstermek isteyecektir.
CADEL EVANS a hayran biriyim ama o bir tırmanışçı değil, Herşeyden biraz biraz bünyesinde barındıran bir sporcu...

İNŞ. güzel bir süpriz olur...

Ben de aynı umudu Giro da beklemiştim ama olmadı.Contador aldı hepsini

Benim yorumum.

Contador iyi dinlenip toparlanabilirse (ki yorulduğunu sanmıyorum :D 2.'ye 5 dakika fark attı) TdF'yi kimseye bırakmaz.Andy Schleck ona yetişebilecek sayılı isimlerden.Ama zamana karşısı zayıf.Contador giro'da etna yanardağında attığı zaman farklarını,yaptığı tek başına kaçışlarını zamana karşı yeteneği sayesinde yaptı.
Onlarca Zamana kArşı uzmanı varken Giro daki yokuş zamana karşıyı kazanarak bunu gösterdi.

contador etnada tırmanışta atak yaptığında ön dişli büyükteydi.iananılmaz bi güç var adamda ya.nasıl tırmanıyor öyle.arkadada ağır abilerede fark attı.ben supriz olmazsa bu adamın yine süpürceğini düşünüyorum.gercekten muazzam bi güç.inşlh güzel bi tdf olur.

@Batuhan Ustaoğlu

Bireysel zamana karşı tırmanışlar normal zamana karşı etapları ile aynı değildir, ayrı bir tekniktir. Normal TT ler ile tırmanış olanların arasında benzerlik yok, ne ekipman olarak, ne yetenek olarak. Bireysel zamana karşı tırmanışlarda tırmanıcıların başarılı olması gayet doğal. Aynı şey değiller.:in:

• Beğen
Tepkiler: Eren Tublek
Tour de Suisse 'in 2nci etabı tırmanış finişinde Mauricio Hernandez 'in atağı ve galibiyeti inanılmazdı. Tdf de bu adamdan süpriz bekliyorum. Uzun tırmanışlarda ön grupta kalmayı başarırsa diğerleri için finiş hayal olur.

Radioshack takim kadrosunu acikladi

Jani Brajkovich,Levi Leipheimer,Christopher Horner,Andreas Kloden,Markel Irizar, Dmitriy Muravyev, Sérgio Paulinho, Yaroslav Popovych and Haimar Zubeldia.

4 tane genel klasmani zorlayabilecek isim var.Domestikler cok tecrubeli.Keyifli bir tur olacak:)

Sadece acaba Markel Irizar yerine Tiago Machado olabilir miydi diye dusunuyorum??

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Geri