Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tour De France 2011

Scudo
@Teoremos

Ladri Di Biciclette (1948)'i de listenize ekleyip-IMDB puanı 8.5 tir-P.I.TCHAIKOWSKY nin B b mın Concerto for piyano'yu öneriyorum.

Andy'nin 1 saatlik belgeseli vardı bu yıl çekilmiş olan, onu izledim dün sabah. Aslında umutluydum zamana karşı antremanları fln gayet ciddi antrenmanlar yapıyordu. Velodromda ürettiği watt ile bisiklet üstündeki duruşunu optimum pozisyona getirmeye çalışıyorlardı. Hatta Boston'a gitmişti, rüzgar tüneline.Herneyse bunları bütün iddialı sporcular yapıyor diyebilirsiniz. Ama Andy, daha önceki senelerde hazirandan önce tt bisikleti görmediğini ama bu yıl, aralıkta bu çalışmalara başladığını söylediğinde umutlanmıştım. Ama olmadı, yaşı genç ne diyelim. L.Fignon 89' reloaded oldu.

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
tek başına savaştı...kesinlikle son yılların en güzel turu ve en hakedilmiş sarı mayosu...alplerde tek başına herkesi çekişi, millete posta koyması ve zamana karşıda 57 saniyeyi paramparça etmesi...
Görkemli kaybeden'den şampiyona geçiş...
Tebrikler yalnız kurt...:in:

Bu 2 resim arasındaki fark Cadel Evans'ın başarısını açıklıyor

Cadel 2011
http://i55.tinypic.com/hvox6q.jpg

Cadel 2008
http://i56.tinypic.com/krdqq.jpg

Cadel ,aynı TT etabı Criterium Dauphine Libere 2011'de de sürmüştü

• Beğen
Tepkiler: Özgür Yalçın
Ben 57 saniye farkla yenerken 1.30 dakika fark yesem birkaç gün kimsenin yüzüne bakamazdım.Ama adam hala gülebiliyor.Olsun bişey olmaz diyebiliyor.
Kaç senedir zayıf olan zamana karşısını geliştiremiyor.Çabamı göstermiyor anlamıyorum.Yanında dünya şampiyonu var,cancellara.Adamdan birşey öğrenemedin mi ?Biraz sertim kusura bakmayın ama TdF yi boşu boşuna kaybediyor.Andy'nin büyük bir zaman ayırması lazım zamana karşıya.Zamaana karşı olmadan kazanılmıyor artık.

tabi tek sorun bu değil.

Güzel alplerde iyi bir atak yaptın ama pirenelerde niye duruyorsun.Madem iki yerde atak yapamıyosun,gücün yetmiyor.Daha fazla çalışacaksın iki taraftada atak yapacaksın.Contador kötü olmasaydı kim bilir neler olurdu.Güzel bir tur izledik ama canımı sıktı bu olaylar.

cadel'in zamana karşı iyi,inişi iyi,tırmanışı iyi.e da tdf yi alması için başka yeteneğe ihtiyacı yoktu.andy ise sadece tırmanışlarda yetenekli.diğer yönleri zayıf.artık herkes biliyo bunu.yani eddy mercks gbi her şey var adamda.sprinti yok sadece.pek haz almadığım bi adamdır cadel ama yiğidi öldür hakkını ver,tebrikler c.evans.

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Tour de France 2011 Zamana Karşı Bisiklet Galerisi

(link)

Mekaniker Faustino Munoz , Contador'a bisiklet topluyor

• Beğen
Tepkiler: Bülent ÖZER
Adamlar bir gün dinlenmeden yine yarış koşmuşlar. Artık tek kelimem kaldı söyleyecek :"Yuh " .Ekranda ilk gördüğünüz kişi Jelle Vanendert

Natourcriterium Aalst Belçika : Yarışı sokaklarda 50.000 kişi seyretmiş

1.Phillippe Gilbert

(link)

• Beğen
Tepkiler: LEVENT AYDOĞAR
Alberto Contador , daha güçlü bir takımla Giro ve TdF'nin aynı sezonda kazanılabileceğini söyledi . Bu seneki Tour de France etaplarının kendi tarzına uymadığını belirten Contador , takım TT yerine prolog veya tırmanış TT'si gibi etapların kendi için daha avantajlı olacağını ekledi

Devamı:
(link)

• Beğen
Tepkiler: Niyazi ALTUN
3 hafta süreyle sadece 2 pazartesi dinlenerek, onlar da trainer üzerinde, büyük bir efor harcamak gerçekten her türlü takdire değer.

Aslında bu turu tamamlamak bile başlıbaşına bir antrenman. Vücudu böyle bir testten geçirmek, limitleri zorlamak gelişmenin en önemli basamaklarından.

Cadel'i Paris banliyölerinde "rakipleri" ile kucaklaşırken görmek çok keyifliydi. Seneleri yanyana geçiren, saatlerce birlikte pedal çeviren bu adamların arasında elbette küçük farklarla bir 1. çıkıyor. Ona da hepsi sarılıyor. Keyifli :)

@Soner Sarihan

Bisikletinde Oğlumun adı da ( Tibet ) yazılı olan Cadel Evans'ın turu almasına bizden çok kimse sevinmemiştir sanıyorum. :in: :in: :in:

Fransa turu sonrası Avrupa'nın bir çok ülkesinde gösteri amaçlı Kriteryum yarışları yapılıyor . Kazananı belli olan bu yarışlarda , halkın bisiklet sporuna olan ilgisi artırılırken sponsorlerde verdikleri ödüllerle reklamlarını yapıyorlar. Ülkemizde de bu tarz "Post-Tour" Tour sonrası kriteryumlar ile ünlü bisikletçiler getirilse iyi olur.

(link)

Geri