Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tour de France 2016

froome neden vurdu? moral bozucu sözler mi işitti acaba?

video: (link)

https://s31.postimg.org/v6r8v3auj/Ads_z.png

Scudo
Avrupa olimpiyatlarını izliyorum, Hollanda'da her yer bisiklet dolu dibim düştü resmen. Otomobilden çok bisiklet ve bisikletli var. Çok güzel bir görüntü ya şuan yarı maraton koşuluyor.

• Beğen
Tepkiler: Bisikletliyaşam
Froome'dan yaklaşık bir saat sonra genç bir yarışçı da aynı tekniği uygulamış.

(link)

Digitürk 371 ve 71.kanallarda HD olarak yayınlanan Eurosport 1 hd yayınında bu sabahtan beri ekranın bazı yerlerinde perdelenme - buzlanma şeklinde bozulmalar var. Sizlerde de durum aynı mı? Teşekkür ederim.

Bugun gidilecek etap hakkinda bilgi verebilir misiniz?

PROFIL (1).png PROFILCOLSCOTES_1.png
Kraliçe mi dersiniz kabus mu yoksa dünün devamı mı bilemem ama bu etap ikinci haftada belirleyici olacaktır.Pazar günü için tam bir seyirlik:hhhhhh:

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB. ve H.T
Etap başladı. Bugün 6 saate yakın yayın var.

@Ahmet.KOÇ
Hayır, arkada yüksek profilli jant kullandı ama önde değil.

@Kudret Kurtcebe
Karga ile Tilki'nin hikayesini biliyorsundur Kudret baba. Ben sana Dağ Keçisi ile Tilki'yi anlatayım. :D

Dağ keçisiyle tilki tur dö fransçılık oynuyorlarmış. Bi türlü yenişememişler. Gene böyle yarışırlarken üç dağı üç tane dağı çık in, çık in, çık in, dördüncü dağın zirvesine yaklaşmışlar. Tilki demiş ki:
-Dağ keçisi kardeş ne kadar da dayanıklısın, hiç yorulmuyorsun, sana bişey soracağım, iki kişi yarışıyorsa hangisi kazanır?
Dağ keçisi düşünmüş
-Tabiki daha güçlü olan ve daha dayanıklı olan
Tilki yalancıktan bir atak yapıp yakalanmış.
-Keçi kardeş ne kadar da atiksin, sana bişey daha sorayım, iki kişi uzun bir inişte yarışıyorsa hangisi kazanır?
Keçi düşünmüş, yanımda köpek balığı Nibali yok ama bu inişi beraber yaparsak düzlük bitişinde sprint yapacak Valverde'm var.
-Tabiki teknik inişi iyi olan.
Tilki yalancıktan bir atak yapıp yakalanmış.
-Keöi kardeş ne kadar da akıllısın, her şeyi biliyorsun, sana müsadenle son bir şey daha sorayım.
O sırada yarıştıkları dağın zirvesine yaklaşmışlar.
-İki kişinin de teknik iniş seviyesi de aynıysa hangisi kazanır?
Keçi düşünmüş, suyundan bir yudum çekmiş ve birden bire Tilkinin hızlı bir atak yapıp arayı açtığını görmüş. Hiçte yalancıktan bir atağa benzemiyormuş,
Su matarasını yere çarpıp bağırmış
- Ulan kurnaz Tilki!.. Tabiki viraja grupça değil, tek başına, en Önde giren.
Tilki bu esnada tek başına virajlardan inerken şov yapıyormuş.

O eline bira tutuşturulan adam, adamım Adam Hansen Kudret baba. Peletonun görünmeyen emekçilerinden. Domestikler kralı. Dayanıklılık abidesi. En Uzun Süre Büyük Turlarda Yarışan Adam. Zaferleriyle değil ama güleryüzüyle tanınır, sevilir. Elindeki birayı içti mi bilmiyorum ama veren kişinin kafasına çarpmadığı kesin. Seyirciye karşı beyefendi davranmak lazım.

Turunculara boyanmış o yerde Dutch Corner galiba. Çılgın Hollandalıların gümbürtü koparmışlar yine. Yarışı ordan izlemek zevkli olurmuş beh..

Eğer yarışı canlı izleyebilseydin nerden izlemek istediğini tahmin edebiliyorum yokuşçular kralı. Mont Ventoux her şeyin belli olacağı ve asıl yarışın başlayacağı 2. yer.

3. Yerde Dağ Keçisi'nin İntikamı'nı göreceğiz. Süpriz olsun

@yasirkidil froome kendisi facebook'ta paylaşmış. "Getting abuse for the hand off of the spectator, camera doesn't show his flag almost going into my front wheel & across my handlebars"

kısaca bayrağın tekerlek ve gidona müdahalesinden bahsetmiş.

• Beğen
Tepkiler: ottcci
Üzücü gerçekten.

Contador bıraktı.
https://pbs.twimg.com/media/CnAN8rWW8AANB9P.jpg:large

izleyesim kaçtı dicem ama zaten contadorun bırakacağı belliydi.

Faal sporcular içindeki en başarılı sporculardan biri Contador bıraktı.

3-4 gün önce söylemiştim hani " daha 20 etap var vs " falan deniyordu ya maalesef gerçekler ortada.

Condatorun birakma nedeni belli mi? Baya fark vardi ve ilk iki etaptaki kazayi biliyoruz fakat uzerinden bir hafta gecti. Yani kazanamayacagi icin birakti diyebilir miyiz?

İlk düşüşünde omuzu, 2.düşüşünde dizi oldukça kötü darbe almıştı bugünde yüksek ateşle uyanmış ve takımında kendisini yok saymasıyla maalesef daha fazla mücadele edemeyecek konuma geldiğini anladı demekki Contador...:(

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Evet atesi varmis hastalıgi atlatamamis o yuzden birakmis.

Dumoulin aldı, iyi iyi, sprinterlerdeb yüzümüz gülmemişti, teselli oldu. :D

quintana dan ne zaman atak izleyecegiz acaba.

Geri