Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tour de France 2016

Motordan ziyade motorun önüne atlayan bir seyircinin sebep olduğunu tahmin ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Emre G.
Scudo
İki bisikletlinin zar zor gittiği yerde yarışçıdan çok motor vardı,e birde çılgın izleyiciler pankart vs tutup koşup bağırınca böyle saçma bişey oldu..

Seyirciler çok daraltınca alanı motor geçeçek yer bulamadı.Adamlar deli dana gibi koşuyor bisikletin peşinden.Tamam anladık seviyorsunuz da böyle de içine ediyorsunuz emeğin..

Froome bundan sonra kimi yumruklasa hakkı vardır, içine etmeseler olmaz şöyle güzel yarışın..

Tam 1-2 dk önce acaba birisi motorun önüne atlasa motor çarpıp yolu açar mı yoksa durur mu diye düşünüp herhalde her senaryoya göre bir planları vardır demiştim. Az sonra bu olay oldu. Gerçekten rezillik

Adamlar bizim mangal kültürümüzü TDF ye aşılamaya çalışıyorlar. Neydi o mangal efekti falan bi mangal bile yakamamışlar :D

• Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
Rezilliğin daniskası. Hertürlü sonuçta kazanan muvisıtar kintana

Biraz kendi açımızdan bakarsak uzun yıllar sonra hatırlanacak bi olaya tanıklık etmek gerçekten ilginç oldu. :DBide o anda etabı izleyenleri düşünün sarı mayo yanınızda koşuyor ne acayip.

Buyurun size. Froom koşarken . Çok acayip değil mi sizce de ? Sarı Mayo koşuyor !
Froom koşarken.jpg

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/froom-kosarken-jpg.78483/

yav bu ne biçim organizasyon,adam bisikletçimi 100 metrecimi.bu motorlar niye bu kadar çok kardeşim, yav bu ne biçim seyirci ,koşma kardeşim koşma ,adamı şaşırtma ,froome'un yumruk attığı kadar var
nerdeeeeee fransız jandarması....

Frenklerin turundan acaip pis kokular geliyor. Benim aklım öyle alengirli işlere ermez. Forumun tur ordinalyüsleri bir özet geçsin. Yalnız cancelleraya pislik yapacak adam beni karşısında bulur ona göre.

Cancellera emeklimi oldu. Deme yaaa....

Froome'u pek sevmesemde durumuna çok üzüldüm.

Alamaz kimse elimden diyor. Resmi açıklama ne zaman gelirki

bu saçma durum genel klasman tablosuna nasıl yansıyacak bakalım.

@Bora Kıraç

bora olayın lingi varmı tam anlasa idik....

burda koşuyor ,bundan önceki olaylar önemli çekilmiş video var ise anlayacağız.

Koşmayı bırakabilirsin Froome. Hala sarı mayodasın!!!

Capture.PNG

12. Etap sonucu genel klasman durumu:
Capture.PNG

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/capture-png.78486/

kintananın artık işi zor,froome uçtu.......
favorim kintana idi ,fizik üstünlüğü froome 'dan yana malesef ,
yates ne yapabilir. göreceğiz...

@mehmetsunu

imdiiiii,
erol mütercimler gibi komplo teorileri oluşturalım,

efendim amaç froome 'u durdurmaktı ,(obe) diğer takım devreye girdi , motorcuda casus idi ,tezgah yapacaklardı ,froome 'a ,nitekim motorcu işi bitirdi ,amaç yates 'in froome 'u yakalaması idi,(genel klasmanda )ama froome koşarak bunu engelledi.
desemde inanmayın komplo teorisi bu....

Geri