Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tour de France 2016

Koşan adam etaba damgasını vurdu bence.
Tdf 2016 için tebrikleri topluyordur artık.

Scudo
fransa turu tek bir adamın show'u oldu,froome,
rakipsizdi,
heyecansız olması ise buydu...

Umarım Froome 5-6 dakika arkasında olup podyum isteyip atak yapanlara karşılık vermez, bu kadar aç gözlülük olmaz yani bırak adamlar gitsin 7. Yada 8. sırada ki adam mı seni korkutuyor. Klasikler dışında heyecanlı yarış izlemek neredeyse imkansız oldu.

Froome'un her bir domestiği diğer takımlarda lider konumda olacak kadar kuvvetli olunca bize sadece manzaraların güzelliğini izlemek kalıyor:ssrtcbya:...Son 5km'ye giriliyor her takım 1 veya nadiren 2 kişi kalıyor, SKY ise 4+1 yola devam :koptum::confused:

• Beğen
Tepkiler: N.ÖZKAN
@Hasan Saylık
Hocam sizi anlıyorum ama ben tam tersini düşünüyorum. Eğer yarışın kalanını riske etmeyecek bir performanssa, her şartta herkese karşılık vermeli. Yıllar sonra bile akılda kalacak bir üstünlük sergileniyor. Hicbir sporcu buna hayır demez, diyemez. Her etap, yıllar süren emeklerin karşılığı.
Bir de şöyle bir şey var.Froome son etapta teknik bir sorun yaşayıp zaman kaybederse, gevşediği her etap için üzülür.

Froome herkese meydan okuyor adam terminatör gibi bu sene inişte şov yaparak sarı mayoyu aldı, Sagan ile sprinte girdi, zirve lerde hem bisiklet ile hem koşarak fark attı, zamana karşıda Demoulen'e 40sn fark attı daha ne yapsın :islik::D

• Beğen
Tepkiler: rasitkoksal
PROFIL.png

PROFILCOLSCOTES_2.png

PROFILCOLSCOTES_1.png
Son üç gün..Yarıştan çok gövde gösterisine dönüşse de favori Sky ve Froome tur başlamadan varolan beklentileri fazlasıyla karşıladı.Asıl sorun rekabete girecek takımların yaşadığı sorunların turu zevksiz hale getirdiğidir.
Artık kürsüde iki ve üç kim olacak onu göreceğiz..

• Beğen
Tepkiler: tanerhosgor
Etap tam işkenceye döndü. Tırman, yağmur başlasın, son tırmanışta full yağmur :) Daha 25 km. var :D

Froome ve Nibali düştü.

https://pbs.twimg.com/media/Cn-jultXgAADwKY.jpg:large

@dramorey hem de aynı yerde. off off off kaza üstüne kaza!

Mollema ne alemde acaba? Froome'un canı yanıyor, çok kötü düştü. Bisikletini değiştirecek daha. Fark 1' 40''

Adam düştü kalktı arkadaşının bisikletini aldı öyle devam etti, %12 leri gören eğimler çıkıldı gel gelelim kimse fark yapamadı...TV karşısında saç baş yoldurdular bana...Tekrar helal olsun Froom'a koca tur boyunca onca adam kendindeki hırsın çeyreğini bile gösteremedi...Quintana yarış öncesi kendimi gayet iyi hissediyorum dedi hepsi safsata çıktı...:naslyany:

• Beğen
Tepkiler: dramorey
Velodaki ligde lider olan atamıza karşı kötü ithamlarda bulunan şahsı kınıyorum

https://pbs.twimg.com/media/Cn-jultXgAADwKY.jpg:large

çıta froome,
ince bilekli,,,vücutta kaslı değil ,
bu nemen iştir........
dağların kralı,eğimlerin kralı,kim tutar seni.

Son gün Paris kutlamaları öncesi gene bir "Toblerone" etabı.

PROFIL.png

PROFILCOLSCOTES_2.png

PROFILCOLSCOTES_1.png

• Beğen
Tepkiler: tanerhosgor
Kapanış gününde olağandışı bir gelişme olmazsa :Froome,Bardet ve Quintana sıralaması olacak.
Sagan yeşil,Majka puantene,Yates beyaz,Pantano da Compative mayoyu aldı.
Takım klasmanında Movistar Sky a 8' 14"fark atarak ilk sırada.
Abondone,hastalık,kaza bela derken son zamanların en sönük ve heyecansız turu oldu.
Kolombiyalı Pantano,Fransız Bardet,Alaphilippe , Tatar Zakarin parlayan genç yıldızlardı.
Cavendish yokuşları görünce misyonunu tamamlayıp,Greipel ve Kittel e çok büyük bir farkı koyup çekildi.
Nibali,Aru,Cancellara,Voeckler kendi gölgelerinde bile duramadı.
Tur başlamadan yaptığımız öngörülerin bir kısmı gerçekleşti ve Sky büyük bir karadelik olduğunu,maddi gücü ile bundan sonrada bu sporu domine edeceğini gösterdi.

O zaman şampanyalı resmi geçite bir göz atalım:

PROFIL.png

• Beğen
Tepkiler: dramorey
Aslında Port'un lastiği patlamasa, Quintana atakları daha iyi yapsa çok daha heyecanlı bir tur izleyebilirdik. Özellikle Port çok iyi görünüyordu. Ama sonunda kimse SKY ve Froome karşısında duramadı.

Hoppala. Nibali düştükten sonra tekerinin dönmesi motorize doping iddalarını gündeme getirmiş.

(link)

Link yokmu link verin linkkkk :D

(link) Buyrun link

• Beğen
Tepkiler: VolkanÖzcan
Geri