Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tour de France 2020

Ben şok kaçış grubunda Saganın ne işi var ya,yarış yeni başladı daha 160km var🙄 domestiğide almış yanına sanki,herhalde bir taktik olsa gerek.
Ara kapılardan puan toplayıp ‘yeşil mayo benim, aklınızdan bile geçirmeyin’ mesajı veriyor...

Scudo
ilk etabı kaçırdım . ileyebileceğim link var mı acaba ? internete düştü mü onu da bilmiyorum

Noldor
Kesinlikle:harika: etap kovalamaktansa yeşili kaptırmamaya şartlanmış belliki sagan reis.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
adamım kıl payı kaçırmış etabı :((( Favorim SAGAN dı

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
eurosport player sıtesı uzerınden ızlıyorum yarıs basladı ama turkce yorum secenegı yok. canlı yayını turkce nasıl ızleyebılırım.
Play Store dan watched isimli programı kurun. Sonrasında manager yazan kısma tıklayın. Orada bundle yükleyin yazan yere h*tp://huhu.to girin. İşlem tamamdır. Yapamayanlar youtube tan arayarak nasıl yapılacağını izleyebilirler.

• Beğen
Tepkiler: TafLan
Çocuk alaydı iyiydi yav. Gencecik daha.😏

Son düzenleme:
H.T
Sizin sır yalan oldu :hhhhhh: .Hakikaten son km ler müthiş strateji ve kuvvet gerektiriyor,helal olsun Julian'a.Bende Sagancıyım ama bundan sonra olsa olsa Sagan su bidonu olur

Tutmosis89
Zaten takım olarak bu günkü taktiklerinide anlamadım ben,senin ne işin var kaçış grubunda! Tamam yeşili korucan ama senin o yükü kaldıracak ne gücün nede nefesin var,yokuşlu bir etap diye heralde önde başlamak istedi,bu sene belliki her etapta başka sürücüler parlaycak.

Gerçekten kıyasıya bir mücadele oldu. Julian Alaphilippe tebrik ederim. Finish 5 metre bir uzaklık olsaydı kaybederdi. 2 nci olan Marc Hirschi ondan daha hızlıydı. Gerçekten insan üstü bir spor toplam etap sayısına bakınca ağzım açık kalıyor nasıl bir güç ve enerjidir. Sizde ki dalak ciğer ise bizdeki ne arkadaş 😂

Biz kendi yarışımızdan (Bursa Granfondo) dönüp biraz dinlendikten sonra "Tour" a bakayım dedim. Sagan 4 kişilik kaçanları kovalıyor....Daha form tutmadığı da aşikar ama 3 hafta içinde gene yeşil mayo için en büyük adaylardan biri...
Dünkü kırıcı etap sonrası bugünkü sprint finişinde beklendiği gibi "Ju Ju" birinci oldu ama ucu ucuna..Hirschi , alt yaş grubunda dünya şampiyonluğunun tesadüf olmadığını gösterdi.
Etabın inişlerinde çok tedirgin olsak da ciddi bir kaza olmadı..
Yarın ki etap ta sprint finişi ile bitecek. Uzun ve zorlayıcı eğimlerin olmadığı bir profili var :
1598820663949.png

Benim de bir faydam olsun, Eurosport 1 bugünkü yayın akışında;
  • 12:30 sanırım dünün özet/değerlendirmesi
  • 13:05 Etap-3 yayını

3.gün beklendiği gibi sprint finişine kadar aksiyonsuz ve rölantide geçip son metrelerde heyecanı tavan yapan bir etaptı...
2. günkü etabı sonuncu bitiren "bücür" Calep Ewan ( Kendisini geçen sene Türkiye Turumuzun Balıkesir-Bursa etabı finişinde canlı izlemiş hatta salisede gözden kaybetmiştik :ssrtcbya:), adeta makas ata ata tüm sprinterleri geçip kazandı...

Geri