Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tour de France 2024

Scudo
Kriptonun en kötü hali. Kaldıraçlı kripto
abi valla bende kriptoyla ilgileniyorum da 5-6 yıldır. kaldıraç cidden psikolojik birşey resmen. bende hiç bulaşmazdım da arada 50-100$ atıyorum. tam kumar valla. sen daha iyi bilirsin benden kaldıracı tabi.

abi valla bende kriptoyla ilgileniyorum da 5-6 yıldır. kaldıraç cidden psikolojik birşey resmen. bende hiç bulaşmazdım da arada 50-100$ atıyorum. tam kumar valla. sen daha iyi bilirsin benden kaldıracı tabi.
Uzak dur Allah aşkına.
7,8 işlemden kar alıyorsun, bir de bakıyorsun bir kerede hepsi hatta fazlası gitmiş.

Tour de France sporcuları tahminen ne kadar para kazaniyorlardir. Sporcu takımla anlaşması gereği aylık yıllık bir geliri var sanırım. Derecelere göre de bir kazanç var diye okudum. Tabi takım olarak yarışıyorlar ama sadece bir kişi dereceye giriyor o zaman diğerleri para alamıyor mu. İsler nasıl yürüyor bilen var mi

Pogi son günü de boş geçmedi. Hani bir kaç etap daha olsa gene aynı formu gösterecek gibiydi.
Tour başlarken son hafta ne yapacak dediklerimizden Remco fena iş çıkarmadı. Jonas da müthiş geri dönüşünü iyi bir zamanla noktaladı .
Ama bu Slovenyalı'ya kimse yan bakamadı. Bravo Tadej, kuşkular bir yana bisiklet sporu seninle bambaşka bir sayfa açtı...

• Beğen
Tepkiler: Sadettin Z.
Tour de France sporcuları tahminen ne kadar para kazaniyorlardir. Sporcu takımla anlaşması gereği aylık yıllık bir geliri var sanırım. Derecelere göre de bir kazanç var diye okudum. Tabi takım olarak yarışıyorlar ama sadece bir kişi dereceye giriyor o zaman diğerleri para alamıyor mu. İsler nasıl yürüyor bilen var mi
(link) linkteki yazının ödüller kısmında detaylarıyla vermiş bi göz atın isterseniz,etap birincisi 500bin euro alıyor.

Genel klasmanı kazanan Pogi/UAE 500 bin euro aldı. Kazanılan her etap için 11 bin euro aldılar. Ayrıca sarı mayoyu taşıdığı her gün içinse ekstrandan 500 euro kazandı. Tam olarak kazanılan para dağıtımı nasıl oluyor bilmiyorum ama biryerlerde okumuştum daha önce, kazanılan para takım içinde herkes ile paylaşılıyor.. Yarışçısından, mekanikerine, aşçısından masörüne kadar..

Genel klasmanı kazanan Pogi/UAE 500 bin euro aldı. Kazanılan her etap için 11 bin euro aldılar. Ayrıca sarı mayoyu taşıdığı her gün içinse ekstrandan 500 euro kazandı. Tam olarak kazanılan para dağıtımı nasıl oluyor bilmiyorum ama biryerlerde okumuştum daha önce, kazanılan para takım içinde herkes ile paylaşılıyor.. Yarışçısından, mekanikerine, aşçısından masörüne kadar..
ödül dışında takımdan çok daha fazla maaş almıyorlar mı?

Keşke yaptığım yatırımlardan kaybetseydim. Yatırımlarımdan hep çok kazandım.
Sıkıntı kaldıraca girmem oldu. 4 - 5 milyon gibi parayı 6 ayda uçurdum

Yaaa pisicim işte böyle. Parayı bulunca unuttun bizi ama kaybedince döndün dolaştın kürkçü dükkanına geri döndün :) Tekrar bulursan yine gitme emi, özletme kendini :D

• Hahaha
Tepkiler: MakRo ve Cemal Ç.
Juventus’ta forma giyen Douglas Luiz’in ücreti 70 milyon €. Dünyanın en iyi ilk 20 yol bisiklet sporcularının toplamından daha fazlası.
319431 dosyayı görüntüle
Sadece ilk 20 değil, bir çok takımın senelik bütçesinden bile daha fazla. Aslında bisiklet sporcuları daha fazla ücret almaları gerekiyor. Ama futbol daha popüler olduğu için fazla rağbet görüyor, dolayısıyla sponsor, reklam vs daha fazla olduğu için, rakamlarda uçuk vaziyette.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Cemal Ç.
Sadece ilk 20 değil, bir çok takımın senelik bütçesinden bile daha fazla. Aslında bisiklet sporcuları daha fazla ücret almaları gerekiyor. Ama futbol daha popüler olduğu için fazla rağbet görüyor, dolayısıyla sponsor, reklam vs daha fazla olduğu için, rakamlarda uçuk vaziyette.

Amatör ruhla yapıyorlar bence Pogi dahil, acı çekerken bir yandan alınan keyif her şeye değiyor sanırım

Amatör ruhla yapıyorlar bence Pogi dahil, acı çekerken bir yandan alınan keyif her şeye değiyor sanırım
İrfan hocam bu yazdığınız sporcular için kısmen geçerli olabilir ancak tur organizasyonları/organizatörler, belediyeler, ürün tedarikçileri, ülkelerin turizm destinasyonları bana göre bisiklet organizasyonlarından gayet güzel paralar kazanıyorlar.

Pogi'nin yıllık maaşı 6 milyon fakat sponsor gelirleri maaşından fazla. Önemli olan sponsorlar.

• Beğen
Tepkiler: lrfan
İrfan hocam bu yazdığınız sporcular için kısmen geçerli olabilir ancak tur organizasyonları/organizatörler, belediyeler, ürün tedarikçileri, ülkelerin turizm destinasyonları bana göre bisiklet organizasyonlarından gayet güzel paralar kazanıyorlar.
Kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum. Örneğin 150 km deli gibi giden adamın önüne bir tabak makarna veriyorlar.
Tamam olayın şakası bu ama bisikletçilere sporcu gözüyle bakılmıyor sanırım. "Onlar zaten seviyorlar" diyorlar bence.😏

Yıldız denen adamlar 10-20 tane, diğerleri tam emekçi aslında - gregario (rütbesiz er, uşak, domestik, hizmetçi)

----------------------------------------------

Tadej sakin ol koçum, yamyam tabirini hak etmek üzeresin :)

1721631366337.png

Geri