@barış barış
hallettim evet hata oldu,,
tekirdağ-performans turundan alıntı yazım,
çok önemli anektotlar,,,,,,,,,
performans içeren turlarda pek fazla beklenmez, bekleme olduğu vakit performans yapan kişide etkilenir
bu performans turu yardımlaşmalı olmuştur ,tacettin arkadaşın bisikleti son derece ağır idi, ve çok gerilerde kalmasına rağmen genede 194 km' yi bi günde aldı, yalnız dönüşte önden kopan 3 adam enver hocam ve özkan ve yetkin tempolarından taviz vermediler aradaki mesafeyi kısaltmak için tempoya geçecektimki telsizden enver hocam abdülü kolla dedi ,,nitekim giderken abdül arkadaş ayağım kasıldı dedi henüz 16 yaşında idi onun yalnış bi hareketi olabilirdi abdül gücünü kontrol etmekte zorlandı ,daha önce 160 km lik hiç bi antremanı olmayışı onun eksi hanesine yazıldı,,sabah 3 lü bi tempoyu çok iyi yakaladık özkan ben yetkin birbirimizi adeta vakumladık,,enver hocam arkada kalan arkadaşlar ile ilgilenirken sonra dönüşte topu bana attı ve paslaştık bence bu önemli idi herhangi kötü bi olay olsa idi burda kendimi sorumlu hissederdim ama enver hocam topiği açarken özellikle performans turudur arkadaşlar dedi malesef dostlarımızın bu olayı irdelemesini isterim yarın öbürsügün gene böyle bir performans turunda özellikle genç dostlarımızın olayı iyi irdelemesi tememnimdir biz burda tecrübelerimizi her zaman paylaşacağız abdül arkadaş giderken enver hocanın rüzgarında asılınca olan olmuş olabilir nitekim daha önce kubilay genç dostumuz aynı hataya düşmüştür ve polinez dönüşü rampada zorlanmıştır kişiler arasında performans farkı her zaman olacaktır önemli olan doğru adam ile partner olmaktır yalnış adama yazılırsanız o vakit yorulma durumu ile karşı karşıya kalınabilir performans turlarda ekipler halinde olmak çok önemli a-b ekip a ekipte hızlı basanlar orda toplanır b de ise biraz daha az sıkı basan ama a ile arasında sadece 10-15 dakikalık bi fark olur gerçek performans turu böyle olabilir genede abdülü kutlamak lazım hiç antremansız başardı ama sonra araçta epey yorgun idi tacettin gerilerde kaldı ama onada helal olsun o bisiklet ile imkansızı başardı tam 194 km sürdü o ağır bisiklet ile ,,,saat 20.00 de hepimiz ben tacettin ve abdül buluştuk büyükçekmecede ,enver hocam ,özkan ve yetkin çok önce ulaştılar herkezi tebrik ederim son derece önemli bi tur idi ,,unutmadan yaşlılar katogorisinde uzun ve rampalı 194 km etabında 50 yaş üstünün galibi özkan kankadır ben ikinci oldum,,,
lodosa karşı verilmiş bi savaş idi şu bi gerçekki lodos hem gidişte hem dönüşte bizi dövdü,,,,,,
tekirdağ performans turu...
9 nisan 2012 tarihli,,,,
dostum raşit selam
bursada havalar nasıl buralar iyi
sunu mehmet sunu seni
kah kah keh keh
oldu mu bir güzel güldüm
son olayları duydum
harcırah yok ,
emme sen zati yarışlara girmeyecenki
seni hiç ilgilendirmiyor
boşver sen 150-200 km devir