Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tour de mariokaldato

@Kudret Kurtcebe
Kudret abi Madem Trakya konuşuyoruz
O zaman uçmakdereyi denemelisin biz birkaç arkadaş bu yaz çıkmayı planlıyoruz
Eğimse burada kralı var

Scudo
@barış barış @Kudret Kurtcebe İşin niyetine girdik bakalım napalım silivri olsunda maksat muhabbet abi biz iki veya üç kişi geliriz!

@Deniz A Bir ik hafta sonrasına plan yaptık bakalım uçmakdereye @Kudret Kurtcebe abi ağlatır o yolları

@Deniz A geçen sene 2 defa gittik. İlk tırmanıştan sonra manzarayı gördükten sonra gerisini düşünemedim bile..

Fotoğraf çekilmek için asıl mekana geldiğimizde dedim bu yokuşu nasıl çıkacağız, meğer daha iniş varmış :) Çıkması hiç yorucu olmadı desem yalan olur.

Araç bakımından da çok az geçtiği için güzel. Tam Uçmakdereye inmeden manzarada oturmuştuk çok iyiydi..

@Kudret Kurtcebe hazırlamana gerek yok abi, 2 kere gittim.

nereye park edip, nereden süreceğimi biliyorum ;)

Ben sana tavsiye de bulunayım :)

@Volks

(link)

acaip uzun yazar bana şimdi
sen buraya nasıl gittin volkan
nerden başladın ve nasıl döndün

araç kullandınızmı ?

@ahmetyavuz

ahmet uçmakdere resimlerini koy merak ettim

@Volks

park derken araç ile gittiğini anlıyorum volkan ,zati araç işi kolaylaştırmaktada ben bu araç işini sevmiyorum yahu

@Kudret KurtcebeTÜRKİYE-UÇMAKDERE YOLU.jpg burası abi ah ah! yaz kış güzel mübarek yer!

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@Kudret Kurtcebe istanbudan çıkıp gidebilirsin o zaman abi, tutan yok :)
keyfi gittiğimiz için arabayla gidiyoruz, bisikletle gidip gelecek bir yol değil.
İnsanlar rota çiziyorsun eyvallah da, bir düşün bu adam nasıl gidecek ne edecek diye ?
40-45 km yazıyor total.
(link)

bu da rota.

@ahmetyavuz

Yaz ahmet yavuz benide. Bende geliyorum 1.5 köfteni yiyerek sofranı şereflendireceğim.

• Beğen
Tepkiler: ahmetyavuz
@mehmetsunu
gel abi gel askerlikten beri bi kayserili görmemiştim iyi olur.

@ahmetyavuz

Durum öyleyse hiç gelmeyim. Simdi senin ruhsal durumun rayına girmiştir neme lazım.

@ahmetyavuz

Seni bekletmeyelim o zaman yola çıktım bile20170212_134210.jpg

• Beğen
Tepkiler: ahmetyavuz
vayyy kanki 410u tur bisikleti yapmışın sen bu işi biliyon keyif adamı bir başka oluyor yaww

kayserideki rampa durumları nasıl mehmet hocam güzel göründü resim rampa yok gibi sanki

@barış barış
ahhahaah biliyom abide @Kudret Kurtcebe abi beni fena bozdu 410a kardeş yol alıyorum abi sırf bu pozu alabilmek için!IMG_2130.JPG

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
ben kudret hocayı örnek aldım sen alma çok pişmanım şu an evde duramıyom

Geri