Scudo Sports

Trafikte Güvenlik

gerçekten yararlı bilgiler bunlar...
çoğumuz uygulasakta farkında değildik belkide..

Scudo
Oldukça faydalandım diyebilirim,herkesin okumasını tavsiye ederim,çok teşekkürler.

teşekkürler, zamanla öğrenilen konuların güzel bir ön öğretisi olmuş. elinize sağlık

müthiş bir yazı.
kendi geliştirdiğim trafik mantıklarını burada da okumuş olmak güvenimi tazeledi açıkçası.
ancak bir o kadar da eksik yönüm olduğunu farkettim.

size bir kazamı anlatayım:
ters yönden, sol kaldırıma bitişik biçimde ilerliyordum. karşımdaki araçlar kırmızı ışıkta durmuştu. ve bana yakın şeritte bir otobüs duruyordu. otobüsün ön kapısının hizasına geldiğimde bir ses duydum "tıssss"
orta kapı açılmıştı ve frenlere asılmak için bana sadece saliseler tanınmıştı. var gücümle sıktım. ancak orta kapıdan inen adama feci biçimde çarpmamı engelleyemedi. 2 saniyelik şok sessizliğinin ardından, adam yerden kalktı ve "özür dilerim" dedi. :)
ben de ondan aldığım gazla otobüs şöförüne bağırdım nerde adam indiriyorsun diye.
halbuki hatayı paylaşıyorduk.

geniş bi bilgi ansiklopedisi olmuş teşekkürler elinize sağlık

Çok faydalı bilgiler abi eline sağlık üşenmemiş uğraşmış çevirmişsin :)

Müsadenizle bu çalışmanın bazı bölümlerini sizin ve yazarının adıyla ücretsiz dağıtımı yapılan AnkaMall Dergisi´nde yayınlayacağız, eminim çok fazla dikkat çekecektir.. Ellerinize sağlık..

Bu çalışmanın bir kopyasını da araç sürücülerine vermek lazım.Nitekim bazı kazalarda suç iki tarafta da olabiliyor...Emeğiniz için teşekkürler...

henüz tamamını okuyamadım ama iki buçuk hafta önce arkadan çarpıldığım için özellikle dikkatimi çekti.bazı maddeleri içgüdüsel olarak yerine getiriyor olsam bile oldukça yararlı bir çalışma.teşekkürler.

Çok GÜzel Konular...ama TÜrkİyede Hala Bİsİkletlerİ AraÇdan Saymayan, Onlari Adam Yerİne Koymayan SÜrÜcÜ Sayisi %90 Larda..
Bİlgİler İÇİn TeŞekkÜr..

ellerinize sağlık yeni başlaynlar için güzel bir kaynak

Faydalı bilgileri hatırlattığınız için teşekkürler

Bu kadar önemli bir konuyu tercüme edip tüm bisiklet kullanıcılarıyla paylaştığınız için teşekkür ederim.

Güvenli ve dikkatli sürüşler!

teşekkürler, faydalı bilgiler.

Geri