Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trainer lastiği hakkında

Doğrudur. 622*19c = İç genişliği 19mm olan 700c jant. Bu janta büyük olasılıkla 25 mm lastik takılır. "Büyük olasılıkla" kısmı şuradan geliyor:

Genel tablolarda 19mm jant için "ideal" değil ama "uyumlu" diyor:
298616 dosyayı görüntüle

Jantın tam modeli bulunabilirse uyumluluk kesinleşiyor, mesela benim 19mm jantlarda böyle:
(link)
298617 dosyayı görüntüle

Hocam çok teşekkürler tüm kafa karışıklığımı aldınız ,harika oldu benim için :) 🤩

@MutluGezgin evet iç lastiği de ona göre seçmek lazım haklsınız.

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
Scudo
Merhaba lastik araştırması sonucunda 28 jant ölçüsündeki bisikletime decathlondaki 700x25 in tekerime uymama riskinden ötürü Erdoğanlar bisiklette gördüğüm 700x35 ölçülü trainer lastiğini sipari verdim vermeden önce erdoğanlar bisikleti de arayıp teyit ettim kullanabilip kullanamayacağımı. Olacağını söyledi.Bugün ürün geldi 29 jant ölçüsünde gözüküyüor ama benim bisikletim 28 jant ölçüsünde.Kafam yine karıştı.Depodan bisikleti çıkarınca deneyeceğim fakat olmayacak gibi bir his var içimde.photo_2022-12-21_20-15-32.jpg

Merhaba lastik araştırması sonucunda 28 jant ölçüsündeki bisikletime decathlondaki 700x25 in tekerime uymama riskinden ötürü Erdoğanlar bisiklette gördüğüm 700x35 ölçülü trainer lastiğini sipari verdim vermeden önce erdoğanlar bisikleti de arayıp teyit ettim kullanabilip kullanamayacağımı. Olacağını söyledi.Bugün ürün geldi 29 jant ölçüsünde gözüküyüor ama benim bisikletim 28 jant ölçüsünde.Kafam yine karıştı.Depodan bisikleti çıkarınca deneyeceğim fakat olmayacak gibi bir his var içimde.298715 dosyayı görüntüle

Olur.

bazı kaynaklar:
(link)
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: hauy
@Spartiat teşekkürler hocam incelemeye başladım hemen attıklarınızı, teknik bilgim cidden çok zayıf kusuruma bakmayın.🙏

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
Merhaba öncelikle, umarım birileri mesajımı görür. Kron fd 2100 katlanır bisikletim var. Bir heves aldım ama yaşadığım yerde bisiklet yolu falan olmadığı için evde yatıyordu bisiklet. Trainera bağlamaya karar verdim uzun araştırmalar sonunda Elite Qubo Power Mag Smart B+ trainer aldım. Bütün bilgileri yazıyorum benim gibi arayanlar direkt ulaşsın bilgiye diye. Trainer lastik bulamıyorum. 20x175 teker için aramadığım yer kalmadı. Trainer lastik yerine burada yazılan slick tekeri de aradım bu ölçülerde bulamıyorum. Nasıl bir çözüm bulabilirim, normal tekerle trainer kullanmak çok konforsuz ve gürültülüymüş. Trainer elimde patlayacak bu gidişle. Mesajımı gören ve bilgi sahibi olanlar dönüş yaparsa çok mutlu olurum. Teşekkürler.

Geri