Kesinle katiliyorum. Yaz mevsimi gelince 2.el piyasasi canlanacak gibiVirüs işleri bitince son bir ayda alınan trainerların çoğu ölü fiyatına satışa çıkacak
Evde aile üyelerine ait 3 tane Dahon mariner D 8 var.Uzmanlık sorusu geliyor;Home trainer da katlanır bisiklet kullanılır mı? Hiç görmedim duymadım.Bilgi verebilecek olanı alnından öpücem 😂.Selamlar sevgiler.Bende bu sayede evimde yol yarışımı kullanabileceğim.🤣🤣🤣
Bu aralar üst seviye Trainer bulmanın bile neredeyse imkansız olduğunu biliyorum.İleriye yönelik düşündüm.
Şu an hazırlanıyor diyor bakalım...@Berke
Ve decathlon siparişimi iptal etti sağolsunlar. ilanda olanlar da gitmiş, müthiş oldu.
Aranıyor : akılsız trainer.. moralinizi bozmak gibi olmasın ama bu süreç büyük ihtimalle sizin içinde geçerli olacak.
selamlar. beni tam 6 gün beklettiler ve dün akşam 630?da arayıp kalite sorunu var iptal edelim dediler inride 100 için. alternatif stok sorduğumda yok demişlerdi.komik olan mat siparişi vermiştim onu yollayın dedim. onu iptal edip tekrar sipariş verdirdiler 10 gün sonra teslim için. bu esnada ilanlarda olan 8 tane akılsız trainer tükenmiş. herşeye hazırlıklı olun özetle👍🏻Şu an hazırlanıyor diyor bakalım...
Trainspotting benim mesaj alıntı yaptı. Aynen hazırlanıyor aşamasında tahmini teslim tarihinin 2 gün öncesinde iptal ettiler. Bence arayın stoğu teyit edin riske girmeyin. (X gün süresi var sırayla yapılıyor derlerse benim olayı anlatın bence .ben yandım siz yanmayın 😂😂) aşırı sinirliyim de yapıcak bişi yok..@trainspotting35 @özgür duygu internetten siparişe baktığımda hazırlanıyor aşamasında görünüyor. Sizde de hazırlanıyor aşamasından sonra mı iptal gerçekleşti acaba?
Peki decathlonda stokların gelmesini mi bekleyeyim. Smart bir şey arıyordum özellikle.@AeroKnight bütçenize bağlı olarak değişir. Ucuz trainer kalmadı piyasada.