Scudo Sports

Trainer tavsiyeleri

Kendi rollerınızı yapın yada @sccetin arkadaşımız yapmayı ve satmayı düşünüyor kendisi ile irtibatta olun :))

• Beğen
Tepkiler: sccetin
Scudo
Ve decathlon siparişimi iptal etti sağolsunlar. ilanda olanlar da gitmiş, müthiş oldu.
Aranıyor : akılsız trainer..

Son düzenleme:
Decathlon'dan in ride 500 modelini alan var mı? Az önce bir tane stok yakalayıp aldım muhtemelen bir müşteriden iade gitti tekrar stoğa eklediler. :D
Bu modeli kullananlardan yorum alabilirsem sevinirim.

@Berke
Ve decathlon siparişimi iptal etti sağolsunlar. ilanda olanlar da gitmiş, müthiş oldu.
Aranıyor : akılsız trainer.. moralinizi bozmak gibi olmasın ama bu süreç büyük ihtimalle sizin içinde geçerli olacak.

Evde aile üyelerine ait 3 tane Dahon mariner D 8 var.Uzmanlık sorusu geliyor;Home trainer da katlanır bisiklet kullanılır mı? Hiç görmedim duymadım.Bilgi verebilecek olanı alnından öpücem 😂.Selamlar sevgiler.Bende bu sayede evimde yol yarışımı kullanabileceğim.🤣🤣🤣
Bu aralar üst seviye Trainer bulmanın bile neredeyse imkansız olduğunu biliyorum.İleriye yönelik düşündüm.

Merhaba trainer'ın 20inç uyumlu olması gerek. Bende Elite Qubo Power Mag var. Evde hanım, çocuk,ben dönüşümlü kullanıyoruz. Hiç sourn yok. Tek dert mandalı tak çıkar onların bisikletinden kendi bisikletime:)

Ben her akşam binince ev ahalisi de heveslendi.
Akılsız trainer dahi kalmamış piyasada.

@Berke
Aranıyor : akılsız trainer.. moralinizi bozmak gibi olmasın ama bu süreç büyük ihtimalle sizin içinde geçerli olacak.
Şu an hazırlanıyor diyor bakalım...

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Şu an hazırlanıyor diyor bakalım...
selamlar. beni tam 6 gün beklettiler ve dün akşam 630?da arayıp kalite sorunu var iptal edelim dediler inride 100 için. alternatif stok sorduğumda yok demişlerdi.komik olan mat siparişi vermiştim onu yollayın dedim. onu iptal edip tekrar sipariş verdirdiler 10 gün sonra teslim için. bu esnada ilanlarda olan 8 tane akılsız trainer tükenmiş. herşeye hazırlıklı olun özetle👍🏻

• Beğen
Tepkiler: Berke
aliexpress ten ürünler gelmeye başladı, orda baya trainer var acaba alınır mı tecrübe eden oldu mu

@trainspotting35 @özgür duygu internetten siparişe baktığımda hazırlanıyor aşamasında görünüyor. Sizde de hazırlanıyor aşamasından sonra mı iptal gerçekleşti acaba?

@trainspotting35 @özgür duygu internetten siparişe baktığımda hazırlanıyor aşamasında görünüyor. Sizde de hazırlanıyor aşamasından sonra mı iptal gerçekleşti acaba?
Trainspotting benim mesaj alıntı yaptı. Aynen hazırlanıyor aşamasında tahmini teslim tarihinin 2 gün öncesinde iptal ettiler. Bence arayın stoğu teyit edin riske girmeyin. (X gün süresi var sırayla yapılıyor derlerse benim olayı anlatın bence .ben yandım siz yanmayın 😂😂) aşırı sinirliyim de yapıcak bişi yok..

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Decathlonda trainer kalmamış başka nereden trainer alabiliriz?

@AeroKnight bütçenize bağlı olarak değişir. Ucuz trainer kalmadı piyasada.

@AeroKnight O stokların gelmesi bana kalırsa 2 ayı bulur yüksek bütçe ayırabilirseniz eğer tranier bulma şansınız var ama bu süreçte bütçe düştükçe bulma olasılığı azalıyor.

@Berke Ben inride 500 kullanıyorum, ortalama düşük ve orta wattlarda sessiz bir trainer, fakat devri yükselltikçe ses artıyor. Ben çok memnunum, sensör bağlayrak zwift'ede bağlanıyor. İnşallah en yakın zamanda elinize ulaşır.

Geri