Scudo Sports

Trainer tavsiyeleri

Şu an decathlonda inride 100 stokta. 5 adet kalmış. Düşünen varsa kaçırmasın. Ben 1 tane aldım. Şimdi trainer lastiğim eksik sadece.

Scudo
suito nasıl memnun musunuz? flywheel de sıkıntı var yazıyordu yabancı forumlarda. sonradan düzeltilmiştir belki de. fikirlerinizi alabilirmiyiz suito hakkında

4 aydir kullaniyorum, genel olarak memnunum. Flywheel'da sorun yok, yine forumlarda ve youtube'da olan ses sorunu da yok simdilik.
Kullandigim ilk trainer, digerleri ile karsilastirabilicek tecrubem yok. Benim icin tek tatsiz yani ayaklari acilinca bekledigimden genis olmasi sebebiyle elimdeki mati kullanamamak oldu.
Zwift ile kullaniyorum, uyumlu calisiyor o konuda da hic bir problem yasamadim. Ses konusunda da yine karsilastirma sansim olmadi digerleri ile ama hanim yan odada calisirken ben trainera biniyorum, sesten rahatsiz oldugunu soylemedi hic.

Internette arastirdiysaniz gormussunuzdur ama gozunuzden kacmistir diye ben yine de kapsamli inceleme linkini birakayim buraya.

(link)

• Beğen
Tepkiler: a.erkan
@srdrmrs zwift whatsapp grubu kurduk arkadaslar arasinda powermetre olan arkadasa gore ayar cekiyoruz trainerlara 🤣

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve geniusbjk
powermetre olmadan konuşulan watt değerli çok reel değil malesef. 200-300w havada uçuyor ama kolay değil :)
Benimki de tam tersi. Pollyannacilik gibi olmasin ama daha dusuk olmasi daha iyi de olabilir :D hic bu acidan bakmamistim :p

2 tane in'ride 500 görünüyor stokta.
(link)
1 tane de elite var.
(link)

@Berke Bana yaza kadar trainerların gelmeyeceğini söylemişlerdi halbusemki.

Ben iadedir diye düşünüyorum. Ya da mağazalarda kalan mallar toplanıyordur belki.
İade olabilir aleno bence. Ama ınride 100 5 tane vardı onların iade olacağını sanmıyorum. Inrıde 500 kısmet artık.

8 gün önce sipariş verdiğim InRide 500 geldi. 5 dakika kullandım, inanılmaz sessiz. Direnci otomatik ayarlıyor olması da büyük rahatlık. Öğleden sonra daha uzun bir antrenman yapacağım ilk izlenim olumlu. Stok yakalayanın almasını öneririm.

8 gün önce sipariş verdiğim InRide 500 geldi. 5 dakika kullandım, inanılmaz sessiz. Direnci otomatik ayarlıyor olması da büyük rahatlık. Öğleden sonra daha uzun bir antrenman yapacağım ilk izlenim olumlu. Stok yakalayanın almasını öneririm.
Süper adınıza sevindim, geçici süreyle inride100 kullandıktan sonra hedefim fluid makineler..
bu arada trainer lastiğiyle mi denediniz normal lastikle mi

• Beğen
Tepkiler: sercanbaltalı
Süper adınıza sevindim, geçici süreyle inride100 kullandıktan sonra hedefim fluid makineler..
bu arada trainer lastiğiyle mi denediniz normal lastikle mi
Normal lastik. Önümüz yaz diye lastik almadım, kışa doğru alırım ancak.

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Screenshot_20200424-134521.png

Buraya bırakayım arkadaşlar. Geçenlerde de bir başlık altinda belirtmistim yerli malı trainer üretimi yapıyormuş bu firma. Geçen fiyat sormuştu forumdan arkadaşlar 800 TL demişlerdi, bu model de ekonimik modelmis 590 TL imiş, ilgilenlere duyurulur.

Selam
Dün, Decathlon İnride100 siparişi verdim.
Son 1 adetti.
Stok durumunu sürekli kontrol etmek lazım internet sitesinden.

224451 dosyayı görüntüle
Buraya bırakayım arkadaşlar. Geçenlerde de bir başlık altinda belirtmistim yerli malı trainer üretimi yapıyormuş bu firma. Geçen fiyat sormuştu forumdan arkadaşlar 800 TL demişlerdi, bu model de ekonimik modelmis 590 TL imiş, ilgilenlere duyurulur.

Ben teknik olarak roller hakkında bilgim yok ama manyetik direnç vb yapılar gördüm.
DM'den sordum satıcıya direnç hakkında bilgi vermedi.
Hiç direnç olmayınca nasıl oluyor acaba, hiç direnç olmayınca yokuş aşağı gibi olmuyor mu?
Biri bilgi verirse çok sevinirim.

@ertugh hic trainer kullanmadim ancak direnç olmayinca yokuş aşağı gibi degildir de düz yolda sürüyorsun gibidir.

Yokuş aşağı bisiklet kendisi pedal cevirmeden gidebilir çünkü ancak roller de pedal cevirmeden bisiklet kendi basina bir hizlanma harektine girmez.

Decathlon harici bulabileceğimiz yer yok mu? çok pahalı geldi bana neticede bisikletim 3 bin tl, bin tl bunlara vermek pek akıl karı olmasa gerek.
Ama özellikle kışın ve şu sıralar altın değerinde yine de emin olamıyorum. başka bir yerde bulabilir miyim trainer veya roller

aynı model 10 Nisan da elime ulaştı. trainer sessiz fakat 700x38 lastik çok ses yapıyor trainer lastiği şart benim için

Geri