suito nasıl memnun musunuz? flywheel de sıkıntı var yazıyordu yabancı forumlarda. sonradan düzeltilmiştir belki de. fikirlerinizi alabilirmiyiz suito hakkında
Benimki de tam tersi. Pollyannacilik gibi olmasin ama daha dusuk olmasi daha iyi de olabilirpowermetre olmadan konuşulan watt değerli çok reel değil malesef. 200-300w havada uçuyor ama kolay değil![]()
Ben iadedir diye düşünüyorum. Ya da mağazalarda kalan mallar toplanıyordur belki.@Berke Bana yaza kadar trainerların gelmeyeceğini söylemişlerdi halbusemki.
İade olabilir aleno bence. Ama ınride 100 5 tane vardı onların iade olacağını sanmıyorum. Inrıde 500 kısmet artık.Ben iadedir diye düşünüyorum. Ya da mağazalarda kalan mallar toplanıyordur belki.
Süper adınıza sevindim, geçici süreyle inride100 kullandıktan sonra hedefim fluid makineler..8 gün önce sipariş verdiğim InRide 500 geldi. 5 dakika kullandım, inanılmaz sessiz. Direnci otomatik ayarlıyor olması da büyük rahatlık. Öğleden sonra daha uzun bir antrenman yapacağım ilk izlenim olumlu. Stok yakalayanın almasını öneririm.
Normal lastik. Önümüz yaz diye lastik almadım, kışa doğru alırım ancak.Süper adınıza sevindim, geçici süreyle inride100 kullandıktan sonra hedefim fluid makineler..
bu arada trainer lastiğiyle mi denediniz normal lastikle mi
224451 dosyayı görüntüle
Buraya bırakayım arkadaşlar. Geçenlerde de bir başlık altinda belirtmistim yerli malı trainer üretimi yapıyormuş bu firma. Geçen fiyat sormuştu forumdan arkadaşlar 800 TL demişlerdi, bu model de ekonimik modelmis 590 TL imiş, ilgilenlere duyurulur.
aynı model 10 Nisan da elime ulaştı. trainer sessiz fakat 700x38 lastik çok ses yapıyor trainer lastiği şart benim için8 gün önce sipariş verdiğim InRide 500 geldi. 5 dakika kullandım, inanılmaz sessiz. Direnci otomatik ayarlıyor olması da büyük rahatlık. Öğleden sonra daha uzun bir antrenman yapacağım ilk izlenim olumlu. Stok yakalayanın almasını öneririm.