Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trainer tavsiyeleri

Bende siparişi verdim vallahi. Artık korkuyorum zamlardan kurdan. En son alayim dedigimde 500tl çok demiştim 700tl ye şükür dedim (gülemeyen surat)
Yanında ön teker desteği ve 700x25 trainer lastiği de aldım.
Evimde ısınma yapmak icin kullandigim bir mat var onu altına koymayı düşünüyorum. Olur mu sizce?

Herhangi bir mat iş görecektir, hem bir kat daha yalıtım sağlamak hem de terin zemine temasını engellemek için. Güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: oguz169
Scudo
Merhabalar. Ben trainer de nekadar sürüş yaptığımı öğrenebilmek amaçlı Decathlon dan bc120 km saati aldim. Arka tekere resimdeki şekilde bağladım. Ölçümler doğru çıkarmı acaba bu sekilde? Çünkü resimlerinde hep ön tekere bağlanmış.
IMG_20201107_165112.jpgIMG_20201107_165133.jpg

Sıkıntı olacağını sanmıyorum ne de olsa bu sensörler ahım şahım bir teknoloji değil. Alıcı sinyali önünden geçtikçe alıyor yani yan yana geldiği her durumda sorunsuz çalışır.

• Beğen
Merhabalar. Ben trainer de nekadar sürüş yaptığımı öğrenebilmek amaçlı Decathlon dan bc120 km saati aldim. Arka tekere resimdeki şekilde bağladım. Ölçümler doğru çıkarmı acaba bu sekilde? Çünkü resimlerinde hep ön tekere bağlanmış.
246401 dosyayı görüntüle246402 dosyayı görüntüle
Trainerda sadece arka tekeriniz döneceği için otomatik olarak doğru bağlamış oluyorsunuz. Ön tekere bağlı resimler muhtemelen yol sürüşlerinde çekilmiştir.

Bildiğim kadarıyla Rouvy sadece Powermetre istiyordu. Yakında hız ve kadans sensör desteği gelecek diyorlardı geldi mi acaba yoksa halen powermetre şartı var mı?
Kendi mesajıma cevap vereyim. Evet sensör desteği gelmiş.

@trainspotting35 selam, trainer kullanımının bisiklete zarar verdiği konusunda bir şeyler kalmış aklımda.

Belki de klasik bir trainer muamması olabilir bu dedigim:)

Karbon'un daha hassas bir malzeme olduğunu düşünürsek, bu durum sizi tedirgin ediyor mu?

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Hocam detay gerekiyor. Apple cihazı olan arkadaşım zwifti indirip benim mailimle üye mi olucak?
İndirilen cihazın sahibi zwift kullanıyorsa hiç olmuyor. "Temiz apple" lazım. Bir mail adresi ve şifre belirledikten sonra ister pc'den ister Android'den kullanabilirsiniz. Fakat ödeme işlemi app Store'dan yapıldığı için (cihaza k.kartı tanımlanıyor) arkadaşına her ay 50 tl havale yapacaksınız. Yada o cihaza kendi sanal kartını tanımlayacaksınız.

Kendi mesajıma cevap vereyim. Evet sensör desteği gelmiş.
Hazır kendi sorunuza cevap vermişken, bu uygulamada zwift benzeri bir uygulama mı ve test etme şansınız oldu mu? Bugün tam işe giderken sipariş vermiş olduğum trainer geldi henüz test edemedim. Şimdilik öyle koydum ama test işi yarına kaldı.

O programda aylık 12 dolarmış, biraz karşılaştırmalara bakınca gördüm. Galiba zwift'in kullanıcısı daha çok gibi duruyor. (link)

Dosyalar

• IMG_20201111_135052.jpg
    IMG_20201111_135052.jpg
    1,4 MB · Okunma: 87
  • IMG_20201111_155923.jpg
    IMG_20201111_155923.jpg
    929 KB · Okunma: 86
Son düzenleme:
  • Beğen
Evet Zwift benzeri bir uygulama ama biraz daha asosyal bağımsız bir uygulama. Sanal bir ortam olması yerine video görseli barındırması, gerçek rotalardan oluşması olumlu yanları bence. Öncesinde powermetre isteyen uygulama yeni olarak hız ve kadans sensörünü destekler hale gelmiş. Ben de ilk olarak akşam deneyeceğim bakalım.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve MakRo
Herkese selam,
Elite Aleno giriş seviyesi trainer ile Zwift kullanıyordum. Zwift'in ücretli olması ve benim sadece serbest sürüş yapmam nedeniyle başka bir uygulamaya geçeyim diyorum. İnternette araştırdığım kadarıyla RGT, Ambalco ve Kinomap güçlü alternatifler.

Bunlar arasında kullanıp da memnun kaldıklarınız var mıdır?

Kendime güncelleme;

RGT'nin freemium kısmı, ihtiyacımı fazlasıyla karşıladı. Diğerlerine bakmıyorum şimdilik.

Merhabalar. İnride 100 kullanmaya başladım gayet memnunum. Zwift türü uygulamalara girebilmem için sanırım hız ve kadans sensörü bağlamam lazımmış. Bu sensörlerin ucuz olanlarından bildiğiniz varmıdır? Google da bir bakayım dedim fiyatlar 700-900tl çok fazla gibi geldi

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@oguz169 magene sensörleri ucuz. aynı sensörü ister cadance olarak ister speed olarak ayarlayabiliyorsunuz

Cokca okudum ve ben de trainer sahibi oldum, konuda katkisi olanlara tesekkurler.
Kullandgim km sayaci miknatisi ve sensorunu arka jantta calistiramadim fazla aralikli kaliyor ve okumuyor malesef. Boyle olunca e madem hiz/kadans sensoru alayim hem zwift dunyasina da girmis olurum diye dusundum, sensoru almisken yazin da garmin alirim artik biraz nal alip sonra at almaya benzedi ama olsun. Magene sensorleri yurtici nerden alirim? Aliexpress disinda uygun yolu ve alternatifi var mi?

Merhabalar. İnride 100 kullanmaya başladım gayet memnunum. Zwift türü uygulamalara girebilmem için sanırım hız ve kadans sensörü bağlamam lazımmış. Bu sensörlerin ucuz olanlarından bildiğiniz varmıdır? Google da bir bakayım dedim fiyatlar 700-900tl çok fazla gibi geldi
Bende geçen hafta in ride 100 aldım, sizin hesap sensör bakıyordum başka bir konu altında (link) bu ürünü önerdiler. Bir kaç sürüş yaptım, tabi bunlar ile ilgili kaydı mi band ile tutabildim ondan yapılan km ve hız göstermiyor hali ile.

Dosyalar

• Screenshot_2020-11-15-13-20-20-289_com.xiaomi.hm.health.jpg
    Screenshot_2020-11-15-13-20-20-289_com.xiaomi.hm.health.jpg
    66,9 KB · Okunma: 30
  • Beğen
Deltanın başlığına sordum ama kullanıcılara da sorayım,

Carraro 224 ile kullanmak üzere Geotech Fluid Bike Trainer alasım var. Bu fiyatta tavsiyede alabilirim, şu daha iyi olur gibisinden. 117 kiloyum, bu kilomla bisikleti yada trainerı dağıtır mıyım? :D Matı lastiği hallettim diyelim, başka ne lazım evde çalışmak için, şart olan şeyi soruyorum. Arka mil değişmeli mi? Bisikletimin Arka mil civatalı, kolay tak çıkar olanlardan değil. Ama hani o tarz şeyleri soruyorum.

çok teşekkürler şimdiden.

• Beğen
@Linwelin kilodan yana bir problem olacağını zannetmiyorum. Ben 114 kiloyum 1 hafta oldu inride 100 kullanıyorum bir problem yaşamadım. Bisikletim 4 yıldır kullandığım merida crossway 100

• Beğen
Tepkiler: Linwelin
@Linwelin Kilonuz sıkıntı olmaz bence ama ön tekere destek kullanın mutlaka. Arka için de Trainer a bağlayacağınız Qr ın içinden çıkması lazım.

Geri