Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trainer tavsiyeleri

Trainer için onlinea kaldım, izmire gidemiyorum decathlon için. 1000tlyi pek geçmek istemiyorum ne yapabilirim? Deltadaki trainerların da özelliği yok, nedir ne değildir hiç bilgi yok, whatsapptan sordum dönüş de yapmadılar. Var mı fikri olan?

Scudo
Merhaba arkadaşlar 3 tane sorum olacak size
1.Rouvy ' kullanan arkadaşlar bu gün bilgisayarıma indirdim ama sürüşe başladığımda video indirmeme rağmen simsiyah bir ekranda sadece ben oluyorum nerde hata var ?
2.Rgt programının speed sensör desteği varmı ? windows mağzasından indirip bilgisayara kurdum sonra telefona fakat speed sensör kısmı yok bir türlü bağlayamadım.
3.Zwift de aylık 25 km sürüşüm bitti bu gün bazı özellikler kısılmıştır yine de bir şekilde kullanılır diye açtım zwift i ama sürat sensörünü görmesine rağmen sürüşe başladığımda sürat sıfır görünüyor bu paralı versiyonunu almadığımdan mı böyle yoksa 25 km dolana kadar sıkıntı yoktu...
İlk 2 soruyu pas geçiyorum ama 3. soruda bildiğim kadarı ile ve diğer konulardan gördüğüm kadarı ile ya gün yada belirli kilometreden sonra ücretli sürüm istiyordu.

Bu trainer lastiğini tak çıkar zahmetli olmuyor mu? Bir gün trainer, bir gün dışarısı olsa çok zor bence. Nasıl bir sistem uyguluyorsunuz?

Trainer lastiği nasıl olur bilmiyorum ama sök tak işi zahmetli oluyor. Bisiklet üzerindeki katlanır duranoları ilk takacağım zaman canım çıkmıştı sürekli bir yerleri girmiyordu. Trainer lastiği yerine bisikleti aldığımda üzerinde mavic slick lastik vardı onu taktım öyle kullanıyorum. İnride 100 + ön tutucuyu aldım, henüz bir program ile kullanmadım, bir kaç kez miband ile nabız takipli indoor sürüş programı yaptım o kadar. Şuanda ücretsiz programlar önceliğim olarak duruyor baktım o programlar istediğimi vermiyor en bilinen uygulama olan zwifte yönelirim. Diğer konu veya mesajlarda zwift için apple hesabı ile alınca 10$ olduğundan bahsedilmiş, iş yerinden birisini ayarladım bile üyelik için.

(link)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve C.Koc
Güle güle kullanın. Bir Wahoo kullanıcısı olarak deneyimlerinizi merak ediyorum şimdiden.
Trainer cuma günü elime ulaştı ancak bugün deneme fırsatım oldu. Bugün Zwift üzerinde denedim , özelikle eğim olan bir rota seçtim. Açıkçası eğim çıkışlarda ilk deneyimim zorluk derecesinin artması gerçek sürüşlere çok yakın diyebilirim, kullandıkça daha iyi anlayabileceğimi sanıyorum. Sürüş yaparken yoldaki zeminin değişmesine trainerın tepki vererek pedallar üzerinden size hissetirmesi harika olmuş.

Fiyat bakımından almaya değer mi değmez mi kişiden kişiye fikir farkı gösterir ancak şahsen ben memnun kaldım ve uzun yıllar kullanacağını tahmin ediyorum.

20201120_204524.jpg
20201121_150959.jpg

Trainer cuma günü elime ulaştı ancak bugün deneme fırsatım oldu. Bugün Zwift üzerinde denedim , özelikle eğim olan bir rota seçtim. Açıkçası eğim çıkışlarda ilk deneyimim zorluk derecesinin artması gerçek sürüşlere çok yakın diyebilirim, kullandıkça daha iyi anlayabileceğimi sanıyorum. Sürüş yaparken yoldaki zeminin değişmesine trainerın tepki vererek pedallar üzerinden size hissetirmesi harika olmuş.

Fiyat bakımından almaya değer mi değmez mi kişiden kişiye fikir farkı gösterir ancak şahsen ben memnun kaldım ve uzun yıllar kullanacağını tahmin ediyorum.

Piyasada alınabilecek en iyi iki aletten biri. Güle güle kullanın. Zemin değişimine tepki verme özelliği gerçekten merak ettiğim bir özellik.

Terlediğinizde yerlere damlamaması ve aynı zamanda trainer'ın sesini ve titreşimini azaltması açısından bir yoga veya trainer matı kullanmakta fayda var.

Terlediğinizde yerlere damlamaması ve aynı zamanda trainer'ın sesini ve titreşimini azaltması açısından bir yoga veya trainer matı kullanmakta fayda var.
Teşekkür ederim. Var onlarda kullanmadım bugün. 🙃

Direct drive ile normal trainer arası dağlar kadar fark var mı? Bir de direct drive deneme imkanj olan bir yer var mı😀

Direct drive ile normal trainer arası dağlar kadar fark var mı? Bir de direct drive deneme imkanj olan bir yer var mı😀

Elite rampa kullanan biri olarak imkanım olsa direct drive alırdım. Alet hızlı giderken sert yokuşa geldiğinde frenlediği için veya ani sert spin çıkışlarında lastikte kayma sorunu oluyor, tozlanıyor ufaktan. Eski kullanıcılar direct drive önerdiler. Tepki veren interaktif trainerlarda sürtünmeli lastik yerine direkt mile takılı rubleyi çevirmek daha mantıklı.

2 sene normal trainer kullandıktan sonra direto x direct drive trainera geçtim. Sadece şunu söyleyim Trainer deneyimim çağ atladı

Benim trainerda kullandığım ucuz jant yüksek tempolarda evde drone uçuruyoruz gibi uğulduyor.
Sırf bu yüzden sabah erken kalkıp binemiyorum kimseye rahatsızlık vermemek için.
Direct drive trainerlarda en azından bu ses yoktur diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
selamlar dostlar,
Evde klasik trainerım var, eski model. 2020 nin başında aldığım bisikletim sokma mil olunca kullanamadım. Uygun aparat aradım bulamayınca tornacı da kendim yaptırdım. Sonra o bisikleti de değiştirdim bu seferki sokma mili tornacı da yaptırma ihtimalim yok. Focus kendine özel bi sistem yapmış ve klasik trainerlara uyması mümkün değil. Yeni nesil ruble Li bi trainer ile kullanabilirim. Yeni bi trainer almayacağım fakat bisikleti fit etmek içinde trainer üzerinde çalışmam gerekiyor. İstanbul Anadolu yakasında trainer kiralayabileceğim biri bir yer var mı

247894 dosyayı görüntüle247895 dosyayı görüntüle
Güle Güle kullanın.Geçen yıl almıştım bende.Harika bir trainer.Özellikle yolun çeşidine göre verdiği titreşimler harika.Tahta bir yol , yada taşlı bir yol harika bir his veriyor.
Eğimleri bire bir hissedebiliyorsunuz.Tekrar güle güle kullanın.Hayırlı olsun.

@PianoMan Özelden mesaj yazdım.
Buraya da yazayım. :) :) Şöyle bir kit mevcut ama sizin bisikletinize uyar mı bakmak lazım.
Hocam bu focusun her şeyi cins olmaz o :) mili ,garmin tutucusu ,gidon boğazı. Instagram dan focus baş mühendisine yazdım Allah cezanızı versin diye :)

Dechatlon Inride100 4 aralıkta online satışa sunulacakmış. Fiyat konusunda bilgi alamadım. 6-7 aralık gibi mağazalara gelebilirmiş.

• Beğen
Tepkiler: obrsl
2020 yılında yazılmış bütün mesajları okudum, çoğu kişi trainerlarina kavuşmuş kimi uzun süre beklemiş kimi hemen almış ve maalesef yine memleketimin fırsatçıları devreye girmiş. Açıkçası benim için de bilgilendirici oldu. Ben de daha verimli bir antrenman yapabilmek için arayış içerisindeyim. Fiyat olarak maalesef yukarıya çıkamıyorum, stoklara girerse sanki inride 100 alacak gibiyim. Merak ettiğim delta bisikletteki en ucuz geotech trainerlar ile de zwift gibi uygulamalarda kullanabilir miyim ya da piyasada uygun fiyatlı başka bir alet var mıdır? Çok mesaj okudum belki yazılmıştır ama kaçırmış olabilirim, zwift için hem hız hem kadans sensörü ayrı ayrı mı olmalı, sadece hız veya kadans kullansak yetiyor mu?

@tahrefa uygun fiyatlı pek ürün yok, bulduklarınız kadar var. inride 100 ve geotech’in en alt modeli ucuz. Her iki trainerı da aliexpressten Magene sensör alarak zwift kullanabilirsiniz bunun için bi de ant+ usb stick lazım tabi pcye bağlamak için. Ben ipade bağlayacağımdan onu aramadım. Daha uygun çözüm ben bulamadım. bulabilen varsa beni de aydınlatırsa sevinirim 👍

• Beğen
Tepkiler: tahrefa
@tahrefa uygun fiyatlı pek ürün yok, bulduklarınız kadar var. inride 100 ve geotech’in en alt modeli ucuz. Her iki trainerı da aliexpressten Magene sensör alarak zwift kullanabilirsiniz bunun için bi de ant+ usb stick lazım tabi pcye bağlamak için. Ben ipade bağlayacağımdan onu aramadım. Daha uygun çözüm ben bulamadım. bulabilen varsa beni de aydınlatırsa sevinirim 👍
Merhaba bilgisayarınız yeni nesil Windows içeriyorsa ant usb stick e gerek yok direkt bluetooth tan bağlayabilirsiniz sensörleri. Diğer bir seçenekte telefonunuza indireceğiniz Zwift Companion uygulamasına sensörlerinizi bağlayıp bilgisayardan kullanabilirsiniz.

@trainspotting35 selam, işin bileni olarak sizin ekteki trainer ile ilgili yorumunuzu almak istiyorum.
150tl farkla bir ust modeli de var, anlamadim ki hangisini alayim. Yardımınıza ihtiyacım var🙏

(link)
(link)

bir de daha pahalısı var
(link)

Son düzenleme:
Geri