Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trainer tavsiyeleri

@tahrefa somunda problem yok bende ama fark ettiyseniz kırmızı rulo da sizinki de balansı bozuk. Ben bugün aldığım Decathlon a götürdüm değişim yapabiliriz ama stokta yok dediler. Hediye ceki olaral geri yukleyelim siz stok gelince tekrar alın dediler şuan dusunuyorum.

• Beğen
Tepkiler: tahrefa
Scudo
@oguz169 hayatımda bundan başka trainer görmediğim için, o rulo ve somun normal mi yoksa hepsi mi böyle gerçekten bilmiyorum. Decathlon'un size karşı tutumu da garip, eğer o rulo hatalıysa para iadesi yapmalı. Hediye çeki bence saçmalık, ürünün ne zaman geleceği belli değil, gelirse size kalacak mı veya aynı fiyatta mı olacak diye bir sürü soru var.

@tahrefa bende aynı şekilde düşünüyorum. Urun belki 2-3 ay sonra gelecek veya gelmeyecek belirsiz, fiyatı artarsa üstünü ödemem gerekiyormuş o da baska bi dert. Bende öyle kaldim bakalim ne olucak. 1 ay dolmadan iade edersem parami alabiliyormusum ama dolmus...
Sanırım tüketici hakları mahkemesinde soluğu alıcam bu gidişle.

Merhaba ben de bugün Tacx Blue Motion trainer aldım. Daha önce trainer tecrübem olmadı. Bisiklete de sadece sosyal ve spor amaçlı ara ara biniyordum. Bu ara evde kalma durumu nedeniyle spor amaçlı daha yoğun kullanmak istiyorum. Elimdeki bisikletin (sanırım dağ bisikleti sınıfında ve kalın tekerli) üzerindeki lastik eski olduğu için niyetim bu kış bu şekilde kullanıp sonra değiştirmekti. Yani trainer lastiği almadım. Yalnız kurulumda aşağıdaki gibi bir resim var. Benim lastiğim de o şekildeki gibi, yani düz değil ve ölçüleri 26X1.95. Acaba üzerindeki lastiği kullanabilir miyim?
İkinci sorum da gördüğüm kadarıyla piyasadaki trainer lastikleri genellikle ince 0.90 gibi. Daha kalınını göremedim. Benim jantım 26X1.5 yazıyor. Sanırım bu izin verdiği en küçük ölçü. Buna uygun var mıdır acaba bildiğiniz?
Çok teşekkür ederim şimdiden yardımlarınız için.
tacx.jpg
jant.jpg
.

@MuratZ_BT Ben Mtb yi Trainera bağladım hemde üzerindeki lastiklerle ama apartman kapıya geldi hayırdır diye. Sonrasında bahsettiğiniz lastikten bağladım ancak iç lastik bulmakta zorluk çekeceksiniz büyük ihtimalle benim janta oldu.
Benim lastik 26x1,25 ti galiba.

@trainspotting35 ..Çok teşekkürler.. İşin sonu nereye bağlandı, nasıl izah ettiniz merak ettim doğrusu. :)
Acaba uygun fiyatlı daha ince bir jant ve ona uygun trainer lastiği alsam, o zamana kadar da sesli olsa da üzerindeki lastiği kullansam diye aklımdan geçiyor. Ev müstakil. Ses şimdilik büyük bir sorun olmaz..

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@trainspotting35 ..Çok teşekkürler.. İşin sonu nereye bağlandı, nasıl izah ettiniz merak ettim doğrusu. :)
Acaba uygun fiyatlı daha ince bir jant ve ona uygun trainer lastiği alsam, o zamana kadar da sesli olsa da üzerindeki lastiği kullansam diye aklımdan geçiyor. Ev müstakil. Ses şimdilik büyük bir sorun olmaz..
Komşuları içeri alıp gösterdim ne olduğunu o zamanlar pandemi yoktu 😢

@oguz169 Güzel memleketimizden yine müşteriyi mağdur eden manzaralar. YouTube'dan inride 100-300 oldukça fazla video izledim, özellikle Rusların çektiği videolar ses konusunda daha çok fikir veriyor. Hepsinde biraz ses var gibi. Kırmızı rulo YouTube videolarında net değil ama ben kendiminkini incelediğimde çok küçük de olsa düzgün kesim yapılmamış gözüküyor, bu yüzden balansın bozuk gözüktüğünü düşünüyorum. Belki diğer arkadaşların da aynı sorunu vardır dikkat edilmeyince gözden kaçmıştır bilemiyorum ama ilerde bir probleme yol açmayacaksa bu şekilde kullanılabilir gibi geliyor bana.

• Beğen
Tepkiler: oguz169
Benim jantım en düşük 28c kaldırdıyor. Yine de su kanallı falan dandik bir lastik almıştım, onu taktım uzun uğraşlar sonucu (ama ne uğraşmak) Ses baya baya azaldı. İnride 100 kullanıcılarına duyrulur, 23-25c trainer lastiğiyle baya az ses gelir/gelmeli diye düşünüyorum.

Decathlon sitesinde emailimi Indire 100 gelince haber et dedim , email geldi siteye girdim hemen bitmiş. Anlamıyorum sırada kurt gibi bekleyen mi var yoksa 1 tane numunelik getirip hemene satılıyor mu ... :koptum:

Hayır yukarıda sıkıntıları olanlar geri iade ediyor başkası alıyor sonra sesten rahatsız olmazsa kullanmaya devam ediyor o da sesten rahatsız olursa geri iade ediyor süreç bu şekilde stoka giren 1 ürünle devam ediyor.

Merhaba herkese, ThinkRider X7 Smart Trainer bilen/kullanan varsa tavsiye eder mi? İyi midir acaba?

Bu aralar pek model bulunmadığı için rastlayınca bir sormak istedim.

Haftalardır beklenen urun geldi ama bu kış trainer yok. Aci yok Rocky!
Ayrica hic indirim olmadigi icin Erdoganlar dan almak taksit garanti de hesaba katilinca daha mantikli
Screenshot_20201216-113135_Gmail.jpg

• Beğen
Tepkiler: MakRo
2 sitede de stokta yok. Sanırım dediniz gibi bu kış acı yok :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Bıyıkov
Selamlar,
Elite Direto xr traineri ım yeni geldi. Kurulumu yaptım henüz kalibrasyon yapmıştım ve train modunda alışma sürüşü yaparken birden bire metal sürtme sesi çıkarmaya başladı. Ses kesilmedi tekrar kalibrasyon yaptım. ses kesildi ama sonra tekrardan ses çıkarmaya başladı. Çok rahatsız edici bir ses. Sorun ne olabilir?

• Üzgün
Tepkiler: Bıyıkov
(link) için sarı sitede ilan vermişler. sıfır diyor. 1-2 haftaya bayiilere 8300 lira civarından satışa girecek, kıyasen güzel bir fiyat verilmiş. ilgilenen varsa kaçırmasın.

Ben de bir bayiden Elite Suito ayırttım, bu hafta gelecek diye ümitliyim.
Traineri sattım, hevesle bekliyorum. Jant ve trainer lastiğini de satışa koydum.

Bu ilandaki fiyat iyiymiş. Yurtdışından alınmış olmalı, distribütör firmanın tüm memlekette tek fiyattan satılması için bastırdığını duydum.

@Homer selam, ilan linkini paylaşabilir misiniz rica etsem, lastik arıyorum. Teşekkürler

Geri