Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trainer tavsiyeleri

Scudo
@PianoMan diretoda OTS dedikleri bir sistem var, powerı ölçmek için anladığım kadarıyla iç aksamlara uygulanan tork üzerinden hesaplama yapıyor. ama Suitonun yanılma payı %2, muadillerinin de gene öyle. orta ve üst sınıf trainerlarda güç ölçümünde %3 hata payı olan yok. güncel ürünlerin maksimum %2, fiyat arttıkça genelde bu pay da düşüyor. %2'den %0.5 yanılma payına geçmek için fiyat farkı ödemek, profesyonel olmayan son kullanıcı için ne kadar mantıklı bilemedim. 300w güç uyguladığınızda en yanlış gösterebileceği 294w ya da 306w iken, 298.5w ya da 301.5w oluyor. bu kadar hassas değerlerle antrenman yapılıyorsa, tercih etmek gerek tabii.

• Beğen
Tepkiler: BirLebowski
Ben de belli bir kalitenin üzerinde fiyat performans için Elite markasını beğeniyorum. Wahoo ve Tacx bu işin Apple'ı gibi. Kaliteli evet ama fiyatın önemli bir kısmı marka değeri ve müşteri desteği gibi şeylere gidiyor. Bu tarz şeyleri önemseyip paraya kıyan insanlara da hiçbir şey diyemem. Herkesin öncelikleri farklı olacak tabii ki.

tartışması bir yana o paraya Tarmac SL6 alınıyordu 3-4 ay önce :D
Ben smart ve interaktif trainerlar arasında "incelediğim" kadarıyla Elite Suito'yu çok başarılı buluyorum. Gerek eğim simulasyonu, gerek power datası tutarlılığı ve ayrıca ruble ile geliyor oluşu bence büyük artılar. Fiyat olarak çok ucuz değil ama o skalada iyi bir ürün bence.
Elite suito %2,5 yanılma payına sahip power datası okurken, Tacx neo ise %1. Eğim simülasyonu %15 ve eğim aşağı simülasyonu yok, Tacx neo %25 eğime kadar simülasyon yapıyor ve eğim aşağıda simülasyon yapıyor. Bunun gibi birçok farklılığı var ve şuan piyasada bulunan en gerçekçi simülasyon yapan tek trainer olduğu kabul edilmektedir.

• Beğen
Tepkiler: BirLebowski
Elite suito %2,5 yanılma payına sahip power datası okurken, Tacx neo ise %1. Eğim simülasyonu %15 ve eğim aşağı simülasyonu yok, Tacx neo %25 eğime kadar simülasyon yapıyor ve eğim aşağıda simülasyon yapıyor. Bunun gibi birçok farklılığı var ve şuan piyasada bulunan en gerçekçi simülasyon yapan tek trainer olduğu kabul edilmektedir.
Dedikleriniz çok doğru. Ben de zaten kıyaslama yapmadan fiyatı çerçevesinde epey fazla artısı olduğunu söyledim. Suito TacX için farklı modelleriyle doğrudan kıyaslanırsa demek istediğim daha iyi anlaşılır.

%15, %25 simülasyonda sürmek müthiş olsa gerek. Bendeki elite rampa %10 simüle edebiliyor ama yine de çok zorluyor. Zwiftte Alpe d'Huez etap sonunda radyo anteni tırmanışı var bilirsiniz. %17'ler falan geliyor ben iptal. Alet %10 simüle ettiği halde zor çeviriyorum. Tamamını yansıtacak olsa çıkamazdım sanırım.

Yani profesyonellere hitap ediyor 😎

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Selam herkese,
Yaklaşık 2 haftadır Tacx Neo 2T smart trainer kullanıyorum. Malum yeni nesil evler kağıt gibi oluyor. akşamları trainerın üzerine çıktığımda uğultusu alt-üst komşulara muhtemelen yoğunca gidiyor.
decathlon'da satılan en güçlü ses izolasyon özelliği olan mat ile kullanıyorum. (koşu bandı zemin matı)
yine de uğultu şeklinde bi ses oluyor. yan odalardan filan çok rahat duyuluyor.

Komşularla problem yaşamamak adına, trainer kullanılan ortamlar için duvar ses izolasyonu yaptıran oldu mu?
internette satılan ses izolasyon malzemeleri etkili oluyor mu, bilen ya da önerisi olan var mı?

yaklaşık 200 km dir kullandığım ınride 100 trainerımın silindirinde erime söz konusu, aşırı derecede olduğunu düşünüyorum, nasıl çözebilirim parçanının yedeği bulunur mu acaba ?
252988 dosyayı görüntüle

Hocam ben de kullanıyorum. Geçen gün silindir ile teker temasını azalttım ve kullandığımda hemen koku geldi. Baktım teker silindiri yiyor ve biraz daha sıktım ayarını sonrasında her şey normale döndü. Ses olur diye teker ile silindirin temasını azaltırsanız sürtünmeden dolayı yiyor olabilir. Silindire tekerin tam oturması gerektiğini öğrendim. Bir şeyi merak ettim. Siz kullanırken yanık tarzı özellikle plastik yanığı gibi bir koku hiç gelmedi mi?

• Beğen
Tepkiler: yusuf tunçer
Hocam ben de kullanıyorum. Geçen gün silindir ile teker temasını azalttım ve kullandığımda hemen koku geldi. Baktım teker silindiri yiyor ve biraz daha sıktım ayarını sonrasında her şey normale döndü. Ses olur diye teker ile silindirin temasını azaltırsanız sürtünmeden dolayı yiyor olabilir. Silindire tekerin tam oturması gerektiğini öğrendim. Bir şeyi merak ettim. Siz kullanırken yanık tarzı özellikle plastik yanığı gibi bir koku hiç gelmedi mi?
Anlık birşey oldu arkadaşım çıkmıştı denemek için maksimum kaç çevirebilirim diye 1 dakika kadar çevirdi o bir dakikada da hem koku geldi hem de
aşındı.

• Beğen
Tepkiler: cebecimehmetc
Anlık birşey oldu arkadaşım çıkmıştı denemek için maksimum kaç çevirebilirim diye 1 dakika kadar çevirdi o bir dakikada da hem koku geldi hem de
aşındı.

Anladım abi. Bende de öyle oldu ama fark edince bıraktım. Hemen tekeri daha çok silindire yaklaştırınca bir şey olmadan devam ettim. Sonrasında da defalarca sürdüm.

• Beğen
Tepkiler: yusuf tunçer
Thinkrider A5 smart trainerın sesini merak edenler için faydalı olacağını umut ettiğim bir videoyu paylaşıyorum. Trainer'ın sesini dinlemek adına direk 2:15'dan itibaren izlemeniz daha doğru olacaktır.
Çok güzel çok sessiz çalışıyor, güle güle kullanın. Yalnız video boyunca aynakol paçayı şimdi kaptı kapacak dye tedirginlikle izledim :)

Thinkrider smart trainer A5'ın kontrol edilebilir olduğunu düşündüğümü belirtmiştim, yanılmışım, interaktif değilmiş :) @trainspotting35
@Eser Sevinç sürüş esnasında aynı endişe bende de olmadı değil :)

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
O zaman, sürçü lisan ettiysem affola :) sese ilişkin videoyu da en kısa zamanda koymaya çalışacağım.
hocam merhaba,ThinkRider nasıl trainer,tavsiye edermisiniz? fiyatı benzer trainerlara göre oldukça uygun..
Thinkrider smart trainer A5'ın kontrol edilebilir olduğunu düşündüğümü belirtmiştim, yanılmışım, interaktif değilmiş :) @trainspotting35
@Eser Sevinç sürüş esnasında aynı endişe bende de olmadı değil :)
interaktif değil mi? ama bir sitedek, açıklamada sanki interakt,if olduğundan bahsediyor. direnci manuel mi değiştiriyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
hocam merhaba,ThinkRider nasıl trainer,tavsiye edermisiniz? fiyatı benzer trainerlara göre oldukça uygun..

interaktif değil mi? ama bir sitedek, açıklamada sanki interakt,if olduğundan bahsediyor. direnci manuel mi değiştiriyorsunuz?
Interaktif olan thinkrider x7 modeli diye okumuştum zwifthub sitesinde.

Yokuş aşağı simülasyonundan kasıt nedir?
Tacx Vortex ile yokuş aşağı pedal kesmeyi kestiğim gibi Zwift karakteri de yavaşlamaya başlıyordu.
Elite Suito ile yokuş aşağı hızını korumaya devam ediyor.
Uzun uzun pedal kesmedim tabi ama iki trainer arasında net fark var bu konuda.

Geri