Elite suito %2,5 yanılma payına sahip power datası okurken, Tacx neo ise %1. Eğim simülasyonu %15 ve eğim aşağı simülasyonu yok, Tacx neo %25 eğime kadar simülasyon yapıyor ve eğim aşağıda simülasyon yapıyor. Bunun gibi birçok farklılığı var ve şuan piyasada bulunan en gerçekçi simülasyon yapan tek trainer olduğu kabul edilmektedir.tartışması bir yana o paraya Tarmac SL6 alınıyordu 3-4 ay önce
Ben smart ve interaktif trainerlar arasında "incelediğim" kadarıyla Elite Suito'yu çok başarılı buluyorum. Gerek eğim simulasyonu, gerek power datası tutarlılığı ve ayrıca ruble ile geliyor oluşu bence büyük artılar. Fiyat olarak çok ucuz değil ama o skalada iyi bir ürün bence.
Doğru. Daha yeni bir model. Özellikle XR serisi daha da başarılı.Elite direto serisi daha iyi bi powemetre teknolojisine sahipmiş diyorlar.
çok teşekkür ederim, smart trainer fakat emin olmamakla birlikte daha deneyimleyemedim çünkü uygulamalarda interaktif hale geliyor diye biliyorum@serhanaltintas Güle güle kullanın. Bu model interaktif mi yoksa sadece smart mı ?
Dedikleriniz çok doğru. Ben de zaten kıyaslama yapmadan fiyatı çerçevesinde epey fazla artısı olduğunu söyledim. Suito TacX için farklı modelleriyle doğrudan kıyaslanırsa demek istediğim daha iyi anlaşılır.Elite suito %2,5 yanılma payına sahip power datası okurken, Tacx neo ise %1. Eğim simülasyonu %15 ve eğim aşağı simülasyonu yok, Tacx neo %25 eğime kadar simülasyon yapıyor ve eğim aşağıda simülasyon yapıyor. Bunun gibi birçok farklılığı var ve şuan piyasada bulunan en gerçekçi simülasyon yapan tek trainer olduğu kabul edilmektedir.
Elite suito %2,5 yanılma payına sahip power datası okurken, Tacx neo ise %1. Eğim simülasyonu %15 ve eğim aşağı simülasyonu yok, Tacx neo %25 eğime kadar simülasyon yapıyor ve eğim aşağıda simülasyon yapıyor. Bunun gibi birçok farklılığı var ve şuan piyasada bulunan en gerçekçi simülasyon yapan tek trainer olduğu kabul edilmektedir.
Yani profesyonellere hitap ediyor 😎Elite suito %2,5 yanılma payına sahip power datası okurken, Tacx neo ise %1. Eğim simülasyonu %15 ve eğim aşağı simülasyonu yok, Tacx neo %25 eğime kadar simülasyon yapıyor ve eğim aşağıda simülasyon yapıyor. Bunun gibi birçok farklılığı var ve şuan piyasada bulunan en gerçekçi simülasyon yapan tek trainer olduğu kabul edilmektedir.
Bir nevi hem onlara hemde maddi yönden sıkıntısı olmayanlara 😉Yani profesyonellere hitap ediyor 😎
Avrupa yada dünyanın farklı bir medeni ülksinde yaşayan amatörler için de gayet uygun sayılabilirBir nevi hem onlara hemde maddi yönden sıkıntısı olmayanlara 😉
yaklaşık 200 km dir kullandığım ınride 100 trainerımın silindirinde erime söz konusu, aşırı derecede olduğunu düşünüyorum, nasıl çözebilirim parçanının yedeği bulunur mu acaba ?
252988 dosyayı görüntüle
Anlık birşey oldu arkadaşım çıkmıştı denemek için maksimum kaç çevirebilirim diye 1 dakika kadar çevirdi o bir dakikada da hem koku geldi hem deHocam ben de kullanıyorum. Geçen gün silindir ile teker temasını azalttım ve kullandığımda hemen koku geldi. Baktım teker silindiri yiyor ve biraz daha sıktım ayarını sonrasında her şey normale döndü. Ses olur diye teker ile silindirin temasını azaltırsanız sürtünmeden dolayı yiyor olabilir. Silindire tekerin tam oturması gerektiğini öğrendim. Bir şeyi merak ettim. Siz kullanırken yanık tarzı özellikle plastik yanığı gibi bir koku hiç gelmedi mi?
Anlık birşey oldu arkadaşım çıkmıştı denemek için maksimum kaç çevirebilirim diye 1 dakika kadar çevirdi o bir dakikada da hem koku geldi hem de
aşındı.
Çok güzel çok sessiz çalışıyor, güle güle kullanın. Yalnız video boyunca aynakol paçayı şimdi kaptı kapacak dye tedirginlikle izledimThinkrider A5 smart trainerın sesini merak edenler için faydalı olacağını umut ettiğim bir videoyu paylaşıyorum. Trainer'ın sesini dinlemek adına direk 2:15'dan itibaren izlemeniz daha doğru olacaktır.
hocam merhaba,ThinkRider nasıl trainer,tavsiye edermisiniz? fiyatı benzer trainerlara göre oldukça uygun..O zaman, sürçü lisan ettiysem affola sese ilişkin videoyu da en kısa zamanda koymaya çalışacağım.
interaktif değil mi? ama bir sitedek, açıklamada sanki interakt,if olduğundan bahsediyor. direnci manuel mi değiştiriyorsunuz?Thinkrider smart trainer A5'ın kontrol edilebilir olduğunu düşündüğümü belirtmiştim, yanılmışım, interaktif değilmiş @trainspotting35
@Eser Sevinç sürüş esnasında aynı endişe bende de olmadı değil
Interaktif olan thinkrider x7 modeli diye okumuştum zwifthub sitesinde.hocam merhaba,ThinkRider nasıl trainer,tavsiye edermisiniz? fiyatı benzer trainerlara göre oldukça uygun..
interaktif değil mi? ama bir sitedek, açıklamada sanki interakt,if olduğundan bahsediyor. direnci manuel mi değiştiriyorsunuz?