9.300'e bulursan alırsın. Ha birde ruble alman lazım tabi yanında. Bunların hepsi T modeli. Onu da ekle üzerineThinkRider Power A1 Smart Trainer 6000 tl civarı.. en önemli artısı dahili power var. ruble bağlantılı. sessiz. interaktif değil. garmine antrenman atıyorum oradan power takip ediyorum. maksat antrenman gelişim ise power ölçen bi trainer iş görür. piyasaya ilk girdiğinde çok ucuza almıştım. elite suito nun yarı fiyatından ucuzdu. şimdi bakıyorum elite suito 9300tl, thinkrider A1 6000 tl valla bilemedim şu an olsa elite suito alırdım herhalde )
Aktif pedal kısa yoldan zengin olma derdinde herhalde. Yurtdışında bile bu trainerın fiyatı 450-550 dolar arasında. Aktif pedal 900 dolar yazmış. 🤔@Adil ÜNALDI hepsiburada 9.120 tl ,,, trendyol 9.300 tl... 2 dakika sürmedi google araması ilk çıkan sayfalar.. napim 9.300 e buldum alayım mı ?
Elite Suito-T Interactive Hometrainer +Travel Block
(link)
(link)
9.000 TL yi mimoza bisiklete gömer misin? Hemde hepsiburada üzerinden. Alır mısın bu riski? 🤣@Adil ÜNALDI hepsiburada 9.120 tl ,,, trendyol 9.300 tl... 2 dakika sürmedi google araması ilk çıkan sayfalar.. napim 9.300 e buldum alayım mı ?
(link)
(link)
Trainere takma vakti geldi bisikleti, bir sorum var, bakım makım bişi yapmak lazım mı yoksa laps diye takıp devam mı?
Update kontrolü yapıcam bi o kadar. (suito t)
Teşekkürler bilgilendirme için 👍Kaseti temizleyebilirsiniz kirliyse. Spindown/calibration yapılması gerekiyor bazı modellerde, ilk 20dklık sürüşten sonra onu yapabilirsiniz.
@Adil ÜNALDI hepsiburada 9.120 tl ,,, trendyol 9.300 tl... 2 dakika sürmedi google araması ilk çıkan sayfalar.. napim 9.300 e buldum alayım mı ?
(link)
(link)
trendyol atak bisiklet satıyor güvenilir çok alışverişim oldu. hepsiburada satıcı mimoza bisiklet konyada burası da güvenilir bir firma.. faturalı garantili bi sorun olursa elit türkiye dist. kron bisiklet.. yine sorun olursa garanti işini elite ciddiye alıyor çözerler. tecrübe ettik daha önce.9.000 TL yi mimoza bisiklete gömer misin? Hemde hepsiburada üzerinden. Alır mısın bu riski? 🤣
Rubleniz 10'lu sistem mi ?Cumartesi günü Elite Suito-T model trainer aldım. Ruble montajı sonrası ilk kez bugün deneme fırsatı bulabildim. Ama maalesef kullanamadım çünkü kasnaktan ciddi derecede ses geliyordu. Pedal çevirmeden kasnağı elle çevirirken bile rahatsızlık veren bir ses. Ürün sıfır ve kutusu hiç açılmamış olarak geldi. Konuyla ilgili doğrudan ithalatçı ile mi görüşmek gerekir?
Şu ana kadar Suito ile bir deneme bir de normal sürüş yaptım. Daha önce inride 100 ile roller kullanmıştım. Onların sesleri çok rahatsız ediyordu. Suito onların yanında çok sessiz kalıyor. Ama zincir sesi bana da biraz fazla gelmişti. Tekrar kontrol ederim.Benim rublem Tiagra 10'lu sistem. Kitapçıkta yazdığı şekilde 10'lu sistem için tek spacer kullandığımda pedalı çok az güç uygulayarak çevirsem dahi ruble ve zincirden aşırı ses ve titreşim geliyordu yurt dışı forumlarda ve videolarda araştırdığımda 10'lu sistem için çift spacer önerdiklerini gördüm, çift spacer kullandıktan sonra ses büyük oranda kesildi bende. Sizin 9'lu sistem olduğu için belki 3. bir spacera ihtiyacınız olabilir.