Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trainer tavsiyeleri

Elite suito mu alayim yoksa direto mu karar veremedim daha dogrusu ikisinin arasindaki fiyat farkina degecek ne ozellik var bulamadim ikisi de interaktif sanirim ikisi de power olcuyor temel ozellikleri ayni gibi aradaki farka deger mi sizce
Diretoda Ots powermetre var diye biliyorum, diğerine göre daha düzgün ölçümler yapıyor. Rakamaların bir önemi yok diyorsan ucuzunu al

Scudo
arkadaşlar selam
carraro 062 model bisikletime birtrainer almak istiyorum. Evde antreman yapmak için,
sessiz olması daha iyi olur ve zwifte bağlayabilirsem muhteşem olur.
önerileriniz üzere ThinkRider Power A1 Smart Trainer bunu almayı düşünüyorum ya da max 6.000 tl civarı bir ürün almak istiyorum.
sizlerden ricam bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
önerebileceğiniz var mıdır?
zwift kullanacaksan yolu simüle eden bir trainer yani interaktif bir trainer almalısın. ben hinkRider Power A1 Smart Trainer kullanıyorum ama garminde antrenmanları yapıyorum sessiz olması ve watt ölçeri için almıştım. zwift kullanmıyorum.

Elite suito mu alayim yoksa direto mu karar veremedim daha dogrusu ikisinin arasindaki fiyat farkina degecek ne ozellik var bulamadim ikisi de interaktif sanirim ikisi de power olcuyor temel ozellikleri ayni gibi aradaki farka deger mi sizce

(link)

burada farkları yazıyor.

Her ikisi de interaktif diye biliyorum yanlismiyim acaba.Evet zwift icin alacagim
zwift kullanacaksan yolu simüle eden bir trainer yani interaktif bir trainer almalısın. ben hinkRider Power A1 Smart Trainer kullanıyorum ama garminde antrenmanları yapıyorum sessiz olması ve watt ölçeri için almıştım. zwift kullanmıyorum.

(link)

burada farkları yazıyor.
Simdi okudum tesekkur ederim evet direto da daha kararli olcum yapan bir powermetre varmis ve %24 e kadar egimi simule ediyormus

Son düzenleme:

(link)

burada farkları yazıyor.

benim bu dediğim Think Rider Power Trainer A1 ile zwifte normalde bağlayabiliyorum sanırım. doğru mudur?
yani evde antreman için uygun sanırım. bunu alabilirim bu durumda.
siz memnun musunuz?

benim bu dediğim Think Rider Power Trainer A1 ile zwifte normalde bağlayabiliyorum sanırım. doğru mudur?
yani evde antreman için uygun sanırım. bunu alabilirim bu durumda.
siz memnun musunuz?
evet bağlanırsın uygulama da trainer power metre olarak görüryor. çıkardığın power uygulamada görürsün. ama zwift kullanacaksan yolun eğimi simüle eden interaktif modelleri alman daha iyi olur. zwift amacı yolu simüle etmesi. yokuş gelince trainer otomatik sertleşir iniş aşağı yumuşar vsvs.. bu özellikleri Think Rider Power Trainer A1 ile kullanamazsın verdiğin aylık zwift ücreti bu bağlamda boş bence.

ben sessiz ve power ölçüyor diye Think Rider Power Trainer A1 aldım. garminde power odaklı antrenman yapıyorum. memnunum.

evet bağlanırsın uygulama da trainer power metre olarak görüryor. çıkardığın power uygulamada görürsün. ama zwift kullanacaksan yolun eğimi simüle eden interaktif modelleri alman daha iyi olur. zwift amacı yolu simüle etmesi. yokuş gelince trainer otomatik sertleşir iniş aşağı yumuşar vsvs.. bu özellikleri Think Rider Power Trainer A1 ile kullanamazsın verdiğin aylık zwift ücreti bu bağlamda boş bence.

ben sessiz ve power ölçüyor diye Think Rider Power Trainer A1 aldım. garminde power odaklı antrenman yapıyorum. memnunum.
Düzelme yapayım. Her interaktif trainer eğim aşağı simülasyon yapmıyor.

• Beğen
Tepkiler: karaomermustafa

anladım zwift aslında ekstra gerek yok gibi benim içinde, olsa güzel olurdu. peki bu fiyata var mıdır interaktif trainer?
eğer yok ise bunu almak benim içinde mantıklı gibi

anladım zwift aslında ekstra gerek yok gibi benim içinde, olsa güzel olurdu. peki bu fiyata var mıdır interaktif trainer?
en ucuz interaktif elite tuo jant bağlantılı.. ruble bağlantılı elite suito belki vardır başka ama benim gözüme çarpanlar bunlar.

İyi bir tranier sizi her zaman üst seviyeye çıkartır. Hatta dışarıdaki sürüşlerin keyfi olması gerektiğini düşünüyorum. Dışarıda yapılan antrenmanın sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Sebebi trafik,yol bozukluğu, rüzgar vb. Etmenler sağlıklı sonuçlar vermeyi engelleyebilir. Öncelikle mekanik tranierler (tekerlekli) hemen hemen hepsi ses yapar. Aşağı kat komsunuzu rahatsız edebilirsiniz. Fiyat aralığıni biraz daha arttırabilirseniz elite suito işinizi hayli hayli görecektir. Ben daha önce interaktif tranier kullanmıyordum. Fakat elite direto xr aldıktan sonra dedim dünya varmış.

• Beğen
Tepkiler: Fatih AYTAÇ
Ben gercek yokus cikmanin yerini tutamayacagini dusunuyorum hala en iyi trainer bile olsa ama icerde antreman zwift sayesinde gercekten verimli sekilde yapilabiliyor

Ben gercek yokus cikmanin yerini tutamayacagini dusunuyorum hala en iyi trainer bile olsa ama icerde antreman zwift sayesinde gercekten verimli sekilde yapilabiliyor
Gerçek yokuşu simule etmesi gerekmiyor bence %80-70 bile etse yeterli. Çünkü yokuş çıkmanın bence en önemli koşulu mental olarak hazır olmaktır. Tranierin kişiye kazandıracağı en büyük artı bu mental gücün yanında kondiksiyon olmasıdır. Yoksa yükseltide oksijenin azalması ,hava soğuması vb bir sürü etmen var. Şu videoyu izlemenizi öneririm.

• Beğen
Tepkiler: Umut Tuna1
İyi bir tranier sizi her zaman üst seviyeye çıkartır. Hatta dışarıdaki sürüşlerin keyfi olması gerektiğini düşünüyorum. Dışarıda yapılan antrenmanın sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Sebebi trafik,yol bozukluğu, rüzgar vb. Etmenler sağlıklı sonuçlar vermeyi engelleyebilir. Öncelikle mekanik tranierler (tekerlekli) hemen hemen hepsi ses yapar. Aşağı kat komsunuzu rahatsız edebilirsiniz. Fiyat aralığıni biraz daha arttırabilirseniz elite suito işinizi hayli hayli görecektir. Ben daha önce interaktif tranier kullanmıyordum. Fakat elite direto xr aldıktan sonra dedim dünya varmış.
maalesef o fiyata çıkamıyorum.. yoksa alabilirdim dediğiniz gibi çok güzel gözüküyor.
Elite Tuo Interactive Home Trainer
Think Rider Power Trainer A1 ikisi arasında kaldım.
biri teker takmalı, diğeri mekanik
hangisini önerirsinizpeki?
sesi de ideal olan hangisi acaba?

maalesef o fiyata çıkamıyorum.. yoksa alabilirdim dediğiniz gibi çok güzel gözüküyor.
Elite Tuo Interactive Home Trainer
Think Rider Power Trainer A1 ikisi arasında kaldım.
biri teker takmalı, diğeri mekanik
hangisini önerirsinizpeki?
sesi de ideal olan hangisi acaba?

Geçtiğimiz gün Think Rider A1 aldım, öncelikle smart değil onu belirtmemde fayda var. Açıklaması biraz kafa karıştırıcı, sadece power'ı var içerisinde. Çok kullanma fırsatım olmadı henüz, ancak 3 kere kullandım sanırım, bana oldukça sessiz geldi. Öncesinde akılsız düz tekere takılan manyetik trainer kullanıyordum. Ona göre %60-70 daha az ses vardır.

Geçtiğimiz gün Think Rider A1 aldım, öncelikle smart değil onu belirtmemde fayda var. Açıklaması biraz kafa karıştırıcı, sadece power'ı var içerisinde. Çok kullanma fırsatım olmadı henüz, ancak 3 kere kullandım sanırım, bana oldukça sessiz geldi. Öncesinde akılsız düz tekere takılan manyetik trainer kullanıyordum. Ona göre %60-70 daha az ses vardır.
en iyisi bu gibi sanırım,
bunun satın almasını yapayım ben en iyisi.
teşekkür ederim.
daha da kafa karışmadan siparişi geçiyorum :))

Ben de aynı kararsızlıkla suito aldım. Bence aradaki farka değecek çok bir özellik yok. Eğimi biraz daha fazla arttırabiliyor bir de güç konusunda biraz daha üstü ölçüyor ama o güce zaten ulaşmak neredeyse imkansız dediler

• Beğen
Tepkiler: Umut Tuna1
Hocam oldu olacak "bisiklet trainer (alet olan) içindir" deyin bari olsun bitsin :- )

Bence gerçek sürüş daha iyidir. Şöyle yazın sıcağında sağın-solun orman, yokuş çıkarken çenenden inen ter damlalarıyla birlikte, hafif esen rüzgarla ormanın o iç ferahlatan kokusunu içine çeke çeke tırmanmanın tadı bir başkadır..

Trainer ile kondisyon anlamında geri gitmezsiniz, hatta kondisyonunuzu artırabilirsiniz de. Ama gerçek sürüşü "gerçekten" simüle etme durumuna ben katılamam.. :- )

• Beğen
Tepkiler: Norotokiller
Az once kackar bisikletten siparis verdim aslinda almisken direto alacaktim ama kalmamis ellerinde mecburen suito aldim 10 bin 100 lira fiyst verdiler vade farksiz 6 taksit yaptilar.Pisman olmayiz umarim

Az once kackar bisikletten siparis verdim aslinda almisken direto alacaktim ama kalmamis ellerinde mecburen suito aldim 10 bin 100 lira fiyst verdiler vade farksiz 6 taksit yaptilar.Pisman olmayiz umarim
Ben geçen sene koca kış kullandım halen de kullanıyorum. bir pişmanlığım yok. Neden pişman olasın ki?

• Beğen
Tepkiler: Tuğrul Tomba
interaktif trainerın tercih sebebi sanal dünyanın büyüsünde kaybolmaktan ziyade size karşı anlık değişken kuvvet uygulayabilmesi, çekiciliği buradan geliyor. Şahsen bundan dolayı tercih etmiştim interaktif trainer'ı ve iyiki de almışım. Hiç bir koşulda gerçek sürüşün tadını veremez elbette ama belki gerçekte yüklenemeyeceğin kadar yüklenebiliyor, dışarıda oluşturamayacağın kadar stabil bir ortam sağlıyor sürücüye. Düşme, kaza yapma, engelle kaşılaşma, yavaşlamak zorunda kalma, yağmura yakalanma, üşüme vb. riskin yok. Çevirebildiğin kadar çeviriyorsun limit kendinsin. Ayrıca zwift vb. programların dinamiği sayesinde motive ve tatmin oluyorsun. Uluslararası insanlarla takım olup yarışıyorsun, günün istediğin saatinde katılabileceğin bir peloton bulabiliyorsun, sınırlarını daha cesurca zorlayabiliyorsun çünkü duvara toslayıp bitsen bile en fazla sürünerek mutfağa gidip bir şeyler atıştırabileceğini biliyorsun. Pedal kesip bisikletten indiğin an evdesin bu çok büyük bir konfor bence. Gerçek sürüşle kıyaslamaktan ziyade tamamlayıcı bir unsur, esnek bir alternatif olarak değerlendiriyorum.

Geri