Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trainer tavsiyeleri

Scudo
arkadaslar , inride 100 var 1 adet gorunuyor. 1300.-TL isteyenlere inat yapmis DECATHLON resmen , 600.-TL yine eski fiyattan.

(link)

1588916151191.png

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
@geniusbjk Ne wiggle da ne de Merlin de trainer (Orta ve ucuz olanlar) yok. Büyük ihtimalle İngilterede de karaborsada dır ama İngiltere piyasasını pek bilmediğimiz için sadece ülkemizde böyle diyebiliyoruz.

@geniusbjk Ne wiggle da ne de Merlin de trainer (Orta ve ucuz olanlar) yok. Büyük ihtimalle İngilterede de karaborsada dır ama İngiltere piyasasını pek bilmediğimiz için sadece ülkemizde böyle diyebiliyoruz.

Bu döviz kurları ile yurtdışından alışveriş pek mantıklı değil. 100-200 € arası giriş seviyesi ürünler bile bizde neredeyse asgari ücret seviyesinde.
Hem döv,z yüksek, hem vergi yüksek hem bazı kaygılar gözetilerek ticaret yapılmaya çalışılıyor hem de karaborsa durumu var. Bunları iyi süzgeçten geçirip durumu incelemek gerekli.

Hicbir ulkede sanmiyorum ki var olan ayni urun 1 ay icinde 1.5-2 kati fiyat ile satilmaya baslansin :) Yoksa ben de ayni dusunmek isterdim.

• Beğen
Hicbir ulkede sanmiyorum ki var olan ayni urun 1 ay icinde 1.5-2 kati fiyat ile satilmaya baslansin :) Yoksa ben de ayni dusunmek isterdim.
Orada da illaki şark kurnazları vardır bu mevzuyu genele genişletmemek lazım diye düşünüyorum.

Wahoo lar Haziran başı stoklarda olacakmış. Fiyatları yüksek olacaktır elbet ama elbet meraklısı olur...

Webten siparis verecektim iyiki beklemisim ; ek %30 vergi hayirli olsun !

@Revolutions konuyu biraz daha acabilir misiniz yada kaynak var mi?

Duzeltme : Bu konu ile iilgili ana baslik acmissiniz onu gormedim :) ancak trainer ozelinde bir GTIP yada baska bir bilgi var mi?

Arkadaşlar ihtiyacım olduğu için yazmıyorum, o yüzden mesajım yanlış anlaşılmasın. Tacx blue motion pro veya Tacx satori 1500-2000tl edecek bir trainer değil.

Bu model trainerlar geçen yıl 350-400tl'den müşteri zor buluyordu. Bir süre sonra 500-600tl seviyesinden satılmaya başlandı. Son zamanlarda ise virüs ve döviz artışını fırsat bilenler fiyatları bilerek yukarı çekti.

Tacx blue motion pro dediğiniz trainer, basit bir rulman üzerine oturtulmuş disk ve kol direnci ile bu rulmanları sıkıştıran mıknatıs sayesinde çalışıyor. Öyle ultra deluxe bir mantığı olmadığı gibi, bu paraları hak edecek bir malzeme değil. Önümüz yaz, bu virüs olayı elbet geçecektir. İnsanlar dışarıda antrenman yapmaya hasret kaldı. Şu an gördüğünüz fiyatlar ister istemez düşecek.

Lütfen bu fırsatçı arkadaşların ekmeğine yağ sürmeyiniz.

Arkadaşlar ihtiyacım olduğu için yazmıyorum, o yüzden mesajım yanlış anlaşılmasın. Tacx blue motion pro veya Tacx satori 1500-2000tl edecek bir trainer değil.

Bu model trainerlar geçen yıl 350-400tl'den müşteri zor buluyordu. Bir süre sonra 500-600tl seviyesinden satılmaya başlandı. Son zamanlarda ise virüs ve döviz artışını fırsat bilenler fiyatları bilerek yukarı çekti.

Tacx blue motion pro dediğiniz trainer, basit bir rulman üzerine oturtulmuş disk ve kol direnci ile bu rulmanları sıkıştıran mıknatıs sayesinde çalışıyor. Öyle ultra deluxe bir mantığı olmadığı gibi, bu paraları hak edecek bir malzeme değil. Önümüz yaz, bu virüs olayı elbet geçecektir. İnsanlar dışarıda antrenman yapmaya hasret kaldı. Şu an gördüğünüz fiyatlar ister istemez düşecek.

Lütfen bu fırsatçı arkadaşların ekmeğine yağ sürmeyiniz.
Çok doğru tespitler güzelce olayı özetlemişsiniz 👍👍

• Beğen
@erdlylmz kesinlike katiliyorum. Burada hem kur,hem vergi hemde covid nedeni ile tukenen stoklarin kurbaniyiz suanda.

@erdlylmz Aynen öyle kusura bakmasınlar ona buna para kazandıracam diye 2 liralık şeye 5 lira veremem; tranier yoksa hafta içi fırsat buldukça sürüş hafta sonları da yürüyüş ve dağ tırmanış aktivitelerimle spora devam çok şükür ...

Tacx icin yerel dagiticilara urun gelmese bile fiyalar gelmis sanki. Yalniz gozlerinizin ayarlari ile lutfen oynamayin rakamlar gercek gibi... :hihi:

Arkadaşlar konu ile alakası yok ancak bu konuyu bulamadım ve konu başlığı da açamıyorum. Şehirlerarası tur yapmak istiyorum ancak tehlikenin boyutu nedir, sapık, gaspçı, tır çarpması, köpekler gibi şeyler. Annem sürekli tehlikeli olduğunu söylüyor, böyle bir konu varsa lütfen yönlendirin.

@a.valverde iki tanesinin fiyatıdır o ya.🤣🤣

Geri