okaancetin
Üye
- Tepki
- 26
- İsim
- Kaan
- Bisiklet
- Cannondale
Kapilmis bile, 1300'e satisa cikar yine.arkadaslar , inride 100 var 1 adet gorunuyor. 1300.-TL isteyenlere inat yapmis DECATHLON resmen , 600.-TL yine eski fiyattan.
(link)
225761 dosyayı görüntüle
@geniusbjk Ne wiggle da ne de Merlin de trainer (Orta ve ucuz olanlar) yok. Büyük ihtimalle İngilterede de karaborsada dır ama İngiltere piyasasını pek bilmediğimiz için sadece ülkemizde böyle diyebiliyoruz.
@geniusbjk Ne wiggle da ne de Merlin de trainer (Orta ve ucuz olanlar) yok. Büyük ihtimalle İngilterede de karaborsada dır ama İngiltere piyasasını pek bilmediğimiz için sadece ülkemizde böyle diyebiliyoruz.
Orada da illaki şark kurnazları vardır bu mevzuyu genele genişletmemek lazım diye düşünüyorum.Hicbir ulkede sanmiyorum ki var olan ayni urun 1 ay icinde 1.5-2 kati fiyat ile satilmaya baslansin Yoksa ben de ayni dusunmek isterdim.
Çok doğru tespitler güzelce olayı özetlemişsiniz 👍👍Arkadaşlar ihtiyacım olduğu için yazmıyorum, o yüzden mesajım yanlış anlaşılmasın. Tacx blue motion pro veya Tacx satori 1500-2000tl edecek bir trainer değil.
Bu model trainerlar geçen yıl 350-400tl'den müşteri zor buluyordu. Bir süre sonra 500-600tl seviyesinden satılmaya başlandı. Son zamanlarda ise virüs ve döviz artışını fırsat bilenler fiyatları bilerek yukarı çekti.
Tacx blue motion pro dediğiniz trainer, basit bir rulman üzerine oturtulmuş disk ve kol direnci ile bu rulmanları sıkıştıran mıknatıs sayesinde çalışıyor. Öyle ultra deluxe bir mantığı olmadığı gibi, bu paraları hak edecek bir malzeme değil. Önümüz yaz, bu virüs olayı elbet geçecektir. İnsanlar dışarıda antrenman yapmaya hasret kaldı. Şu an gördüğünüz fiyatlar ister istemez düşecek.
Lütfen bu fırsatçı arkadaşların ekmeğine yağ sürmeyiniz.
ilgilenenler icin 2 adet varmis , gerci biraz pahali gibi ama (link)
Inanılmaz bir fiyat , saskinliktan ne diyecegimi bilemedim . 3599.-TL InRide 500. @trainspotting35@trainspotting35 en son 2000 lira yazmışsınız ama değil. Yeni fiyatı linkte ⬆⬆
bisiklet dahil fiyat olabilir mi?@a.valverde iki tanesinin fiyatıdır o ya.🤣🤣