Abdülkadir Ergin
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 7.121
- İsim
- Abdülkadir Ergin
- Başlangıç
- 1984—85
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
tamamen farklı tatlar. ben rouvy den yana kullanıyorum oyumu.Vay arkadaş bir de Rouvy mi varmış? Hangisi daha iyi acaba?
tamamen farklı tatlar. ben rouvy den yana kullanıyorum oyumu.
dcrainmaker son videosunda zwift rouvy fulgaz gibi bütün programları toplayın, kullanıcı sayısı olarak 'peloton' a yetişemiyor diyor. ama bu peloton adlı programı bizim trainerlarla kullanamıyoruz sanırım.
Hız veya güç sensörü gereklidir. Kadans ve nabız opsiyonel tamamen.
ben 2 sene boyunca Lifeline TT02 kullandim, zamaninda black friday kampanyasinda 100€ ya almistim. gecen gun baktinca 160 gorunce baya sasirmistim. genede black friday de gene fiyatinin biraz dusucegine inaniyorum. genel anlamda memnundum trainerdan. ilk 10 dakikadan sonra surus akici bir hale geliyor. trainerroad uygulamasiyla birlikte kullandim. pedaldan olcmeli powermetrem oldugu icin bir problem yasamadim. ancak trainerda sprint attigimda, 800 civari watt diyelim, bir ses cikariyordu. sanki freehub sesi gibi. surmeyi birakip 2dk bekleyince duzeliyordu. uzun intervallerde bir sorunla karsilasmadim. pandemi doneminde cok kullanmaya basladigimda bazi antremanlarda mesela 3x10-15dk antrenmanlarinda 3. sette cok isindigindan midir nedir ortasinda bazen bu sesi tekrarladi. bunu bir video ile wiggle a bildirdim. garantisi biteli 1 hafta olmasina ragmen bana trainera odedigim bedeli alisveris kuponu olarak iade ettiler ve traineri geri istemediler. Lifeline TT02 alacaksaniz, garantili bir sekilde almanizi tavsiye ederim.Arkadaşlar iki trainer arasında kaldım. Magnetic alacak olsam Decathlon'un inride 100 alır geçerim ama biraz daha gerçekci sürüş hissi veriyor diye fluid peşine düştüm. Fakat 0 olan ve ülkemizde satılanların fiyatları saçma seviyelere ulaşmış. Yurtdışında bile seçenek kısıtlı gibi. Yurtdışında Elite Qubo bulmuştum, bundle ile birlikte geliyordu. Fiyatı da 140 dolar gibi bir şeydi. Ben alana kadar bitmiş.
Ikinci el inride 500 bulmuştum o da satılmış.
Şu an 2 seçenek var elimde.
Biri yurtdışından bulduğum Lifeline TT02 fluid turbo trainer.. Fiyatı 140 euro.. bana vergisi ile tl olarak 1600 tl gibi bir rakama gelecek.
Bir de burada 2. El bulduğum Bkool Smart Pro trainer var. Araştırmama rağmen yurtdışı fiyatını bulamadım. Az kullanılmış ve temiz olduğu belirtilmiş ve 2500 tl isteniyor. Bir de tabii araştırdığım kadarıyla bu trainer, uygulamada yokuşları falan dirence yansıtma özelliğine sahip. Tabii smart olması da var. Gerçi ben swift kullanır mıyım bilmiyorum.
Sizlerin fikrini almak istedim bu ikisi hakkında.. hangisini tercih etmek mantıklı bilemedim.
Hocam bu sabah sipariş verdim chainreaction'dan. Mesajınızı da şimdi gördüm. Valla garantiye hiç bakmadım ama mutlaka vardır. Ses benim için problem değil. Ben 165 dolara aldım, kargo bedava. Gerçekten iyi fiyata almışsınız. Benim fluid trainer olarak fazla secenegim de yoktu zaten. Pandemi sonrası hala bulmak zor.ben 2 sene boyunca Lifeline TT02 kullandim, zamaninda black friday kampanyasinda 100€ ya almistim. gecen gun baktinca 160 gorunce baya sasirmistim. genede black friday de gene fiyatinin biraz dusucegine inaniyorum. genel anlamda memnundum trainerdan. ilk 10 dakikadan sonra surus akici bir hale geliyor. trainerroad uygulamasiyla birlikte kullandim. pedaldan olcmeli powermetrem oldugu icin bir problem yasamadim. ancak trainerda sprint attigimda, 800 civari watt diyelim, bir ses cikariyordu. sanki freehub sesi gibi. surmeyi birakip 2dk bekleyince duzeliyordu. uzun intervallerde bir sorunla karsilasmadim. pandemi doneminde cok kullanmaya basladigimda bazi antremanlarda mesela 3x10-15dk antrenmanlarinda 3. sette cok isindigindan midir nedir ortasinda bazen bu sesi tekrarladi. bunu bir video ile wiggle a bildirdim. garantisi biteli 1 hafta olmasina ragmen bana trainera odedigim bedeli alisveris kuponu olarak iade ettiler ve traineri geri istemediler. Lifeline TT02 alacaksaniz, garantili bir sekilde almanizi tavsiye ederim.
Merhaba herkese. 650 liraya tacx Blue motion trainer edindim. Bayağı iyi fiyat. Mat ve sensörleri de mevcut üstelik. Bir sorum olacak.
Trainer lastiği şart mıdır ? Elimdeki nispeten kötü durumda olan dış lastiklerimi kullansam bir zararı olur mu ?
Evet gözden çıkardığım lastikler. Balkonda süreceğim o yüzden ses de sıkıntı yapmaz diye düşünüyorum. Bulabilirsem decathlondan alacağım trainer lastiği yoksa eskilerle devamBiraz fazla ses çıkarması ve biraz daha fazla ısınıp aşınması dışında sorun olmaz. Ikincisini zaten belli ki dert etmiceksiniz eski lastik olduğundan.
Güzel günlerde kullanın.Lugano lastiğim vardı trainer üzerinde kullandım alana kadar idare etti.En sonunda trainer üzerinde yüksek bir ses ile patlamıştıMerhaba herkese. 650 liraya tacx Blue motion trainer edindim. Bayağı iyi fiyat. Mat ve sensörleri de mevcut üstelik. Bir sorum olacak.
Trainer lastiği şart mıdır ? Elimdeki nispeten kötü durumda olan dış lastiklerimi kullansam bir zararı olur mu ?
Güzel günlerde kullanın.Lugano lastiğim vardı trainer üzerinde kullandım alana kadar idare etti.En sonunda trainer üzerinde yüksek bir ses ile patlamıştı
@Ceasar Bravo eğer ant destekliyse saatiniz Magene sensörler işinizi görür. Facebook’ta Antalya da satılıyordu. 2 adet almanız gerekecek hem Bluetooth hem de ant özellikli.
Evet ta kendileri.Hocam dediğiniz markayı aliexpressden bulmuştum. Şunlar değil mi?
(link)
Bluetooth'da destekliyor ben mı yanılıyorum.
Ben de bunu yapabilir miyim diye merak ediyordum cevabı almış oldum. O halde ikisini tek başına yapabilen bir sensör almak lazim sanırım. Ya da igs falan gibi aynı anda ikisinden de veri alabilen bir bilgisayar lazım.@trainspotting35 evet, haklısın. Ben yanlış yorumlamışım. Aynı ürün bende de var, bende neden saate cadans ve speed sensörü olarak bağlayamıyorum diyorum 😔