Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trainer tavsiyeleri

Scudo
@a.valverde Pandemi sürecinde arkadaştan 600 TL ye aldığım Life Line Turbo yu yurtdışından almaya kalksam şimdi iki katına geliyor neredeyse. Bugün kurdum teşkilatı eski hesabıma İphone dan girdim 50 TL ye anlaşacak gibiyiz.😀

Trainer alacağım şu ikisi arasında kararsız kaldım. Wahoo kickr v5'mi yoksa Tacx neo 2t smart. Her ikisi aynı gibi ama Tacx aşağı eğimide simülasyon yapabiliyor. Sizce hangisi ve neden?
Benim kutu açılımı :)) Tabi ki Tacx

(link)
(link)
(link)
Bu 3 trainerdan hangisi en sessizi ve en iyisidir? Kullanan var mı?

Merhaba, 2 sorum var.Elite suito trainer sahibiyim.
1-Android kullanıcısı olarak apple cihazım yok. Zwiftten aylık 50tl lik üyelikten faydalanabilir miyim. Nasıl?
2- Garmin nabız bandımı zwifttin görmesini nasıl sağlayabilirim.

Merhaba, 2 sorum var.Elite suito trainer sahibiyim.
1-Android kullanıcısı olarak apple cihazım yok. Zwiftten aylık 50tl lik üyelikten faydalanabilir miyim. Nasıl?
2- Garmin nabız bandımı zwifttin görmesini nasıl sağlayabilirim.
Arkadaşlar bu konuda yazmıştı sadece apple cihaz ile alınabiliyor, apple cihazı olan birinden yardim alarak alabilirsin, kullanırken apple cihaza ihtiyacın yok. Nabız bandı için Bluetooth yada usb ant+ stick kullanmalısın

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Arkadaşlar bu konuda yazmıştı sadece apple cihaz ile alınabiliyor, apple cihazı olan birinden yardim alarak alabilirsin, kullanırken apple cihaza ihtiyacın yok. Nabız bandı için Bluetooth yada usb ant+ stick kullanmalısın
Hocam detay gerekiyor. Apple cihazı olan arkadaşım zwifti indirip benim mailimle üye mi olucak?

Merhabalar. Evde antrenman yapmak için trainer arayisindayim. Daha önce hiç kullanmadım. Decathlon da satılan inride 100 modeli uygun fiyatı sebebiyle dikkatimi cekti. Merida crossway 100 şehir bisikletim ile beraber kullanacagim. Sanirim trainer lastigide almak gerekiyor. Yine Decathlon da satilan 700x25 lastik benim bisikletime uyarmi acaba?. Birde bu trianer nasildir? İkinci el 600tl kadar buldum. Sıfırını 700tl ye almak daha mi mantıklı olur ?

@oguz169 Decathlonda 700 x 25 trainer lastiği göremedim ama sizin bisikletinize uyar. Decathlon güvencesi için 100 TL fark verilir elbette.

• Beğen
Tepkiler: oguz169
Bahsettiğim lastik bu ama stokta yok gözüküyor
(link)

İnride 100 alayım diyorum ama 550 watt bir gözüme düşük geliyor. Sanki alınca direnci yetmeyecekmiş gibi. Öyle ahım şahım bir bisikletcide de değilim bence ben 550 watt ın tam olarak nasıl olduğunu bilmiyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı ? Bana şimdilik yeter mi ? Böyle boşa çevirme hissi olur mu ben oraya takıldım .

İnride 100 alayım diyorum ama 550 watt bir gözüme düşük geliyor. Sanki alınca direnci yetmeyecekmiş gibi. Öyle ahım şahım bir bisikletcide de değilim bence ben 550 watt ın tam olarak nasıl olduğunu bilmiyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı ? Bana şimdilik yeter mi ? Böyle boşa çevirme hissi olur mu ben oraya takıldım .

Bisiklet üzerinde sprint attığınızda 5-15sn arası min 800-900w güç üretirsiniz. Sprint haricinde 550w fazlasıyla yeterlidir. Sonuç olarak evde sprint çalışmayacaksanız Inride 100 işinizi görür :)

Bende siparişi verdim vallahi. Artık korkuyorum zamlardan kurdan. En son alayim dedigimde 500tl çok demiştim 700tl ye şükür dedim (gülemeyen surat)
Yanında ön teker desteği ve 700x25 trainer lastiği de aldım.
Evimde ısınma yapmak icin kullandigim bir mat var onu altına koymayı düşünüyorum. Olur mu sizce?

• Beğen
Tepkiler: umutyalcin
Geri