a.valverde
El Imbatido
- Tepki
- 2.602
Benim kutu açılımı ) Tabi ki TacxTrainer alacağım şu ikisi arasında kararsız kaldım. Wahoo kickr v5'mi yoksa Tacx neo 2t smart. Her ikisi aynı gibi ama Tacx aşağı eğimide simülasyon yapabiliyor. Sizce hangisi ve neden?
Iyi de hocam Decathlon'da 700 tl 😁😁😁Malum sitede , INRide 100 'ler 1350 - 1850 bandindan satisa cikmis yine
Arkadaşlar bu konuda yazmıştı sadece apple cihaz ile alınabiliyor, apple cihazı olan birinden yardim alarak alabilirsin, kullanırken apple cihaza ihtiyacın yok. Nabız bandı için Bluetooth yada usb ant+ stick kullanmalısınMerhaba, 2 sorum var.Elite suito trainer sahibiyim.
1-Android kullanıcısı olarak apple cihazım yok. Zwiftten aylık 50tl lik üyelikten faydalanabilir miyim. Nasıl?
2- Garmin nabız bandımı zwifttin görmesini nasıl sağlayabilirim.
Hocam detay gerekiyor. Apple cihazı olan arkadaşım zwifti indirip benim mailimle üye mi olucak?Arkadaşlar bu konuda yazmıştı sadece apple cihaz ile alınabiliyor, apple cihazı olan birinden yardim alarak alabilirsin, kullanırken apple cihaza ihtiyacın yok. Nabız bandı için Bluetooth yada usb ant+ stick kullanmalısın
ZwiftHocam detay gerekiyor. Apple cihazı olan arkadaşım zwifti indirip benim mailimle üye mi olucak?
İnride 100 alayım diyorum ama 550 watt bir gözüme düşük geliyor. Sanki alınca direnci yetmeyecekmiş gibi. Öyle ahım şahım bir bisikletcide de değilim bence ben 550 watt ın tam olarak nasıl olduğunu bilmiyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı ? Bana şimdilik yeter mi ? Böyle boşa çevirme hissi olur mu ben oraya takıldım .