Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trainer tavsiyeleri

kull
ThinkRider A5 kullanan var mi acaba merak ettim
Aralık ayında aldım iş yoğunluğundan 2 metre yanımdaki bisiklete binemedim ama deneme nezdinde çok güzel! power metre free app lerde dahi bağlantı hızlı, Zwift daha nasip olmadı inşallah olursa yazmaya çalışırım.
yarım saatlik sürüşte ses konusunda da sessiz olduğunu düşünüyorum!
youtube'da çok fazla bu ürüne ilişkin video yok yakın zamanda koyacağım merak ederseniz, yayımladığım zaman özelden bildirebilirim.

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Scudo
kull

Aralık ayında aldım iş yoğunluğundan 2 metre yanımdaki bisiklete binemedim ama deneme nezdinde çok güzel! power metre free app lerde dahi bağlantı hızlı, Zwift daha nasip olmadı inşallah olursa yazmaya çalışırım.
yarım saatlik sürüşte ses konusunda da sessiz olduğunu düşünüyorum!
youtube'da çok fazla bu ürüne ilişkin video yok yakın zamanda koyacağım merak ederseniz, yayımladığım zaman özelden bildirebilirim.
Bence burada da paylaşın, herkesin fikri olmuş olur aletle ilgili.

@serhanaltintas fiyatı uygun geldi(tabii ki diğer trainerlara göre) acaba sağlamlık ve kalite yönü nasıl, tabii belli bir süre de çıkacak şeyler bunlar ama merakla bekliyoruz 👍🏻 güle güle kullanın..

• Beğen
Tepkiler: serhanaltintas
Merhaba arkadaşlar malum pandemi süreci ve kış aylarını da göz önüne alırsak hem kilo alıyoruz. Hem de bisikletlerimizi kullanamıyoruz. Şu sıralar trainer almak in araştırma yapmaktayım. Fakat doğru düzgün kullanıcı yorumları bulamadım. Forum da trainer kullanan sahip olan yahut yardımcı olabilecek herkesten tecrübelerini öğrenmek isterim.
Kafama yatan elit novo force modeli fakat pekte bilgim yok..
1800 2500 bandında bir kotam var sizlerden yardım bekliyorum. :)

Merhaba arkadaşlar malum pandemi süreci ve kış aylarını da göz önüne alırsak hem kilo alıyoruz. Hem de bisikletlerimizi kullanamıyoruz. Şu sıralar trainer almak in araştırma yapmaktayım. Fakat doğru düzgün kullanıcı yorumları bulamadım. Forum da trainer kullanan sahip olan yahut yardımcı olabilecek herkesten tecrübelerini öğrenmek isterim.
Kafama yatan elit novo force modeli fakat pekte bilgim yok..
1800 2500 bandında bir kotam var sizlerden yardım bekliyorum. :)
Elite novo force kullanıyorum. Ses konusunda çok kıyaslama yapamam ama ben normal lastik ile kullanıyor olmama rağmen sesi beklediğimden daha düşük. Yalnız satın alırken şuna dikkat edin: bu trainerın yeni modeli 8 dirençli, eski modeli ise 5 dirençli. ikisi de aynı fiyata satılıyor. Satın almadan önce satıcıya mutlaka kaç direnci olduğunu sorup ona göre alın. Ben erdoğanlar bisikletten almıştım, yeni modeli 8 dirençli olanı, tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Umtdgny
Elite novo force kullanıyorum. Ses konusunda çok kıyaslama yapamam ama ben normal lastik ile kullanıyor olmama rağmen sesi beklediğimden daha düşük. Yalnız satın alırken şuna dikkat edin: bu trainerın yeni modeli 8 dirençli, eski modeli ise 5 dirençli. ikisi de aynı fiyata satılıyor. Satın almadan önce satıcıya mutlaka kaç direnci olduğunu sorup ona göre alın. Ben erdoğanlar bisikletten almıştım, yeni modeli 8 dirençli olanı, tavsiye ederim.
Hb.com dan alacağım niyetim o yönde bunu söylediğiniz iyi oldu. Bende 2 modeli de görmüştüm kafam karışmıştı :)
Sizde misuro b+ sensörü mevcut mu? Onu da öğrenmek istiyorum.

Son düzenleme:
Sizde misuro b+ sensörü mevcut mu? Onu da öğrenmek istiyorum.
Hayır. Bende powermetre var. Onunla bağlantı sağlıyorum. Zwift için düşünüyorsanız misuro yerine hız ve kadans sensörü de alabilirsiniz.

Hayır. Bende powermetre var. Onunla bağlantı sağlıyorum. Zwift için düşünüyorsanız misuro yerine hız ve kadans sensörü de alabilirsiniz.
Power metre nedir? Diğer Bahsettiğini. Sensör şekli ve fiyatı nedir? 😅 Evet zwift ile motivasyon için kullanmak istiyorum. :)
Birde Yol bisikleti haricinde 26" MTB ile trainer kullanılır mı ? bunu da merak ediyorum..

Son düzenleme:
Power metre nedir? Diğer Bahsettiğini. Sensör şekli ve fiyatı nedir? 😅 Evet zwift ile motivasyon için kullanmak istiyorum. :)
Birde Yol bisikleti haricinde 26" MTB ile trainer kullanılır mı ? bunu da merak ediyorum..
Dostum ben seni anladım :)
Hiç kafan karışmasın, powermetre, sensör vs unut hepsini. Eğer hızımı ve kaç km sürdüğümü göreyim diyorsan misuro sensör alıp trainer'a bağla. Ama bana kalırsa hiç boşuna masrafa girme, zwift için de masrafa girme. Saate göre antrenmanını yap. 30dakika, 45 dakika, 1 saat vs.
Trainerın 26 teker ile uyumlu olup olmadığını ise tam olarak bilemeyeceğim. Bunu araştırmanı tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Umtdgny
Dostum ben seni anladım :)
Hiç kafan karışmasın, powermetre, sensör vs unut hepsini. Eğer hızımı ve kaç km sürdüğümü göreyim diyorsan misuro sensör alıp trainer'a bağla. Ama bana kalırsa hiç boşuna masrafa girme, zwift için de masrafa girme. Saate göre antrenmanını yap. 30dakika, 45 dakika, 1 saat vs.
Trainerın 26 teker ile uyumlu olup olmadığını ise tam olarak bilemeyeceğim. Bunu araştırmanı tavsiye ederim.
Hız ve km için bisikletin üzerinde gerekli ekran vb. Zaten var fakat bilgisayar ile entegre konusunu düşünmüştüm sadece :) yani 26" uyumlu gözüküyor. Herhalde bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Hep yol kullanmayalım arada mtb de sürerim düşüncesi sadece :)

Konuşuldu mu okumadım ama virüsün ilk zamanlarında 1000-1200 liraya karaborsaya düşen btwin 500 modeli kırmızı/siyah trainer'ın şuanki fiyatına bakın ama kalbi olan bakmasın derim.

• Üzgün
Tepkiler: M.İhsan
Thinkrider A5 smart trainerın sesini merak edenler için faydalı olacağını umut ettiğim bir videoyu paylaşıyorum. Trainer'ın sesini dinlemek adına direk 2:15'dan itibaren izlemeniz daha doğru olacaktır.

Thinkrider A5 smart trainerın sesini merak edenler için faydalı olacağını umut ettiğim bir videoyu paylaşıyorum. Trainer'ın sesini dinlemek adına direk 2:15'dan itibaren izlemeniz daha doğru olacaktır.

Benim Wahoo bundan daha sesli çalışıyor sanırım 😅 Çok başarılı duruyor, güle güle binin.

@serhanaltintas Güle güle kullanın. Bu model interaktif mi yoksa sadece smart mı ?

@serhanaltintas Güle güle kullanın. Bu model interaktif mi yoksa sadece smart mı ?
Benim anladığım sadece smart.

Technical parameters –

• Structure: portable
  • Inertial wheel: 6KG, Dynamic balanced
  • Simulated incline: 5%(fixed resistance)
  • Deviation: 3%
  • Power source: 3.7V Li-ion battery inside
  • Weight: 18KG
  • Packing dimension: 61*36*60cm
  • Drive model: Direct drive Output Power: 0-1500W
  • Wireless signal: bluetooth4.0 and ANT+ Bluetooth and Ant+ connection, support Andriod, IOS and Windows system.
No AC Power required, Easy to use indoor or outdoor.

Does not support ERG mode.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
en iyis tacx neo 2T tartismasiz
tartışması bir yana o paraya Tarmac SL6 alınıyordu 3-4 ay önce :D
Ben smart ve interaktif trainerlar arasında "incelediğim" kadarıyla Elite Suito'yu çok başarılı buluyorum. Gerek eğim simulasyonu, gerek power datası tutarlılığı ve ayrıca ruble ile geliyor oluşu bence büyük artılar. Fiyat olarak çok ucuz değil ama o skalada iyi bir ürün bence.

tartışması bir yana o paraya Tarmac SL6 alınıyordu 3-4 ay önce :D
Ben smart ve interaktif trainerlar arasında "incelediğim" kadarıyla Elite Suito'yu çok başarılı buluyorum. Gerek eğim simulasyonu, gerek power datası tutarlılığı ve ayrıca ruble ile geliyor oluşu bence büyük artılar. Fiyat olarak çok ucuz değil ama o skalada iyi bir ürün bence.
Elite direto serisi daha iyi bi powemetre teknolojisine sahipmiş diyorlar.

Geri