Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trainer tavsiyeleri

Doğru yapmışsınız, spindown kalibrasyonu tam olarak öyle çalışıyor. Bu kalibrasyonun genelde aleti biraz ısındırdıktan sonra yapılması önerilir. O yüzden herhangi bir 20dkdan uzun süren sürüşünüzün sonunda tekrarlayabilirsiniz.
Teşekkür ederim, dediğiniz gibi uygulama üzerinden 20 dakikalık ısınma açtım bugün, daha sonra kalibrasyon yaptım ama bu sefer daha farklı ses gelmeye başladı 😀 yüksek hızlara çıkınca ses hissedilmiyor ama düşük hızlarda yine bir sürtme sesi geliyor. Firma ile iletişime geçtim bakalım sonuç ne olacak.

Scudo
Zwift gerçeklik seviyeleri

Şaka bir yana dual recording A kategorisinde sürekli podyum vb yapıyorsanız ve bunlar organize edenlerin titiz olduğu yarışlarsa belki gerekebilir. Uzun süre dual kayıt olmadan da yarış kazanıp arada bir "nodual" sebebiyle diskalifiye olarak yırtabilirsiniz. Çoğu A yarışında 1-2 dual kayıt ancak oluyor, bazen hiç olmuyor. yüzlerce podyumu olup hiç çift kaydı olmayan çok var. Girip Zwiftpower sitesinde bakın isterseniz.
Pazar gününden stardart bir yarış, kimse yüklememiş:
295700 dosyayı görüntüle

Organizasyonun titiz olduğu Kiss yarış serisinin en büyük haftalık yarışı. 100km Pazar Klasiği: (link)
Zwiftpower'a Zwift hesabınızla giriş yapabilirsiniz. Hesabınız yoksa sonuç listesi:
295697 dosyayı görüntüle

10 kişi çift kayıt yüklemiş. Kazanan yüklememiş. İlk 10 içinde 6 kişinin çift kaydı yok. Çift kayıt yükleyenlerden 3-4 tanesinin verileri yeterince yakın değil. %2 civarına kadar ok ama daha fazlası kullanılan powermetreler tutarlı değil demek. Yüksek olanla yarışıyorsan haksız avantaj elde ediyor olabilirsin. 20dk için 308w vs 281w olan dayı var mesela. O aradaki fark potansiyeli olan biri için bile 2-3 sene yoğun antrenman demek :)
295698 dosyayı görüntüle

Kazanan dayıya bakıyoruz kimlerdenmiş diye:
295699 dosyayı görüntüle
Dayı iki defa US masters şampiyonu olmuş. Çift kaydı epey var ama yüklemese de sıkıntı değil.

Ayrıca powermetrelerle ya da kaydedilen fit dosyasıyla oynayarak zaten verileri tutturmak mümkün. Ağırlıkta video ile hile yapmak zor ama onun da çözümü yoğun bir antrenmandan sonra tartılmak. Ben 65kg civarındayım mesela. Ama haftasonu 5+5 saat antrenmanım var ve pazar bitirir bitirmez duş alıp tartılırsam 61kg bile çıkabilirim. Hele hele son 2 saat falan yiyip içmezsem. Al sana videolu kanıt. Benim tipimde ve gücümde olup Zwift'te 61-63kg civarında estirenlerin çoğu böyle. Dünya şampiyonasında tartı yarıştan 2 saat önce alındı ve bu çirozların alayı 2-3 kg daha yüksek çıktılar. Zira şampiyonaya depolar dolu çıkmak gerekiyordu.

Zwift ortamında ciddiye alınmak istiyorsanız dışarıdan başarılarınız olacak. O zaman çift kayıt, tartı vb gerekmez. Yoksa internette hangi çift kayıtla ne kazanırsanız kazanın millet size evde bebek dışarıda şebek muamelesi yapar.
Bravo! Emek harcayarak, güzel bir açıklama yapmışsın. Bu arada geçen sene ben (B) gurubuydum. Bu sene yükselir miyim bilmiyorum. Fakat; Aramıza (A) (A+) yarışçı yok diye biliyorum.

Edit: Atakan falan belki (A) gurubu olabilir. Değilse de bu sene kassa olur bence.

Sorun nedir bağlantıdaki ?
ilginiz için teşekkür ederim.
biraz zor oldu ama hallettim..
trainerden bir parçayı çıkarmadığım için inanılmaz derecede zor dönüyordu. onu çıkarınca hal oldu :)
zwifte de bağladım güzel oldu gerçekten..
yarın sabah ilk verimli sürüşümü gerçekleştireceğim inşallah

Bravo! Emek harcayarak, güzel bir açıklama yapmışsın. Bu arada geçen sene ben (B) gurubuydum. Bu sene yükselir miyim bilmiyorum. Fakat; Aramıza (A) (A+) yarışçı yok diye biliyorum.

Edit: Atakan falan belki (A) gurubu olabilir. Değilse de bu sene kassa olur bence.
Bana birinin zwift öğretmesi lazım. Özellikle yarışlara katılım vs nasıl oluyor hiçbir dikrim yok. Şu ana kadar trainer ı zwift dahil sadece yazdığım kendi antremanlarımı sürmek için kullandım ama bu kış off sezonda biraz eğlenmek istiyorum 😂

• Beğen
Tepkiler: RoninRider
Ben de cok bilmiyorum forum arkadaslarimizla beraber bir seyler yapsak iyi olur aslinda

Bana birinin zwift öğretmesi lazım. Özellikle yarışlara katılım vs nasıl oluyor hiçbir dikrim yok. Şu ana kadar trainer ı zwift dahil sadece yazdığım kendi antremanlarımı sürmek için kullandım ama bu kış off sezonda biraz eğlenmek istiyorum 😂
En iyi yontem zwiftpower.com(kisaca zp) uzerinden yarislari takip edip kayit olmak. Site zwift'e ait ve ayni kullanici adi ve sifreyle giriliyor. Planlanan yarislari sonraki 7 gune kadar listeliyor. Mesafe vb ile filtreleyebilirsiniz. O ana kadar kayit olanlar ve detaylari da gorunuyor. Parkur ve kurallar da orda.
Yarislara herkes zp uzerinden girmiyor, zp kullanmayip direk zwift ile giren de epey var. Bunlar genelde acemi ve berbat donanimi olan tipler. 600w basip gozden kayboluyorlar. Bazilari bir de kendi anadilinde laf sokuyor. Dikkate alinan zp uzerindeki siralama. Zwift tarafindaki sonuclari sallayan yok.
Yaris basladiktan sonra live sekmesine gecerseniz televizyondaki gibi kim kac watt basiyor, nabzi ne, parkurdaki yerleriniz vb 30sn arayla guncelleniyor.
Ustune bir de sauce for zwift kurarsaniz yaris direktorunuz varmis gibi bilgi ekleniyor ekrana. Bu sonuncu icin ufak bir bagis gerekiyor.
Beraber aksiyona girmek guzel ama lutfen rica ediyorum mehter marsiyla milli mac moduna girmeyin. Goruyorum stravada arada. Vurduk gavurlara, ictik kimizi, diktik sancagi falan. Once cift kayitla yaris sen derler adama.

Her seyden once şu ter isine bir cozum bulmak lazim hayatimda bu kadar terledigimi hatirlamiyorum ilk suruste yarim birakmak zorunda kaldim siz nasil hallediyorsunuz bu isi

Her seyden once şu ter isine bir cozum bulmak lazim hayatimda bu kadar terledigimi hatirlamiyorum ilk suruste yarim birakmak zorunda kaldim siz nasil hallediyorsunuz bu isi
Klima+cam acik+fan 🤷‍♂️

Cam iceri taze hava girmesi icin. Klima isiyi sabitlemek icin. Fan da vucudu sogutmak icin. Dogru derece ve konumlandirma ile bir sorun olmuyor. Ama ben cok mecbur kalmadikca disarida surmeyi tercih ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Umut Tuna1
Ekim sonrası balkonda, vantilatör ile. Ne kadar soğuk ise o kadar iyi. polarla başlayıp formasız tamamlamıyor genelde.

Valla ben Bursa kışında soba yakmadan evde şortla yaşayan biri olarak her daim terliyorum, bunalıyorum. Aralık/Ocak ayı soğuklarında, karşımda full gaz ayaklı büyük vantilatör çalışırken ve üzerinde sadece askısı tayt varken bile İsmail Türüt gibi terliyorum. Hatta ayakkabıların içi bile ıslanıyor o derece.

Valla ben Bursa kışında soba yakmadan evde şortla yaşayan biri olarak her daim terliyorum, bunalıyorum. Aralık/Ocak ayı soğuklarında, karşımda full gaz ayaklı büyük vantilatör çalışırken ve üzerinde sadece askısı tayt varken bile İsmail Türüt gibi terliyorum. Hatta ayakkabıların içi bile ıslanıyor o derece.
Ayakkabilar geceden beri balkonda hala kurumamis oyle terlemisim bende disarda surmeyi daha cok seviyorum birkac gundur yerler islak diye evde takilayim dedim inanin korktum bu kadar terlemek normal mi bilemedim bende vantilatoru tekrar cikarayim madem

Hocam bunu bende yaşadım. Vantilatör beni üşüttü ve 2 gün bağırsak kasılmaları yaşadım karın ağrısı çektim. Başka bir yöntem bulmam gerekiyor. Yada üzerime forma giyeceğim. Ama korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan :/

Yaz kış açık balkondayım, üzerime eski bir forma giyiyorum çünkü vantilatörden hemen çarpılırım. Isınmadan sonra açıyorum fanı, sağa sola kafa hareketini de açıyorum. Yoğun tempo varsa kendi üzerime sabitliyorum. Trainerı aldığımdan beri içeride bir iki kez denedim olacak gibi değil, nabzı yüksek bir insanım ve aşırı terliyorum ben de.

Merhabalar,
interaktif trainer araştırmasındayım Wahoo kickr istiyorum aslında ama fiyatlar uçuk yurtdışıda pahalıya gelicek bu nedenlerde başka bir model olarak Elite Direto XR-T kullanan varmı tavsiye edermisiniz?

• Beğen
Tepkiler: Tuğrul Tomba
Merhabalar,
interaktif trainer araştırmasındayım Wahoo kickr istiyorum aslında ama fiyatlar uçuk yurtdışıda pahalıya gelicek bu nedenlerde başka bir model olarak Elite Direto XR-T kullanan varmı tavsiye edermisiniz?
Önceki sayfalara bakarsan bu soru daha önce cevaplandı.

Direto ile ilgili epey yorum varmış ama Kickr fazla yorumu yok. Zaten fiyat farkları çok fazla Direto yeterde artar. Rahat zwift yapsak yeterli.

Lapa lapa yağan kar manzarasına karşı hafif ısıtıcı ve eşofman üstüyle başlayan antreman açık camın önünde tişört ve vantilatörle bitiyor :)

• Beğen
Tepkiler: Umut Tuna1
Geri