Scudo Sports

Trainer tavsiyeleri

Merhabalar,
interaktif trainer araştırmasındayım Wahoo kickr istiyorum aslında ama fiyatlar uçuk yurtdışıda pahalıya gelicek bu nedenlerde başka bir model olarak Elite Direto XR-T kullanan varmı tavsiye edermisiniz?
Waho yu bilmiyorum fakat elite direto xr sahibiyim. Bir arkadaşım da benim vesilem ile almıştı. Gayet güzel bir tranier. Yolları simule etmesi dahili Power metresi ile gayet yeterli bir cihaz. Arkadaşımın harici Power metresi vardı . Diretonun değerleri ile onun değerleri hemen hemen aynı çıkıyor du. Suito da güzel bir cihaz onunda düşünebilirsiniz

Scudo
Teşekkür ederim yorum için Direto siparişi verdim gayet mantıklı geldi.

Teşekkür ederim yorum için Direto siparişi verdim gayet mantıklı geldi.
Bence direto ya hiç gerek yok. Suito işini görürdü. Ben suito kullanıyorum şahsen. Hakkını verebiliyor muyum dersen. Hayır derim.

Bence direto ya hiç gerek yok. Suito işini görürdü. Ben suito kullanıyorum şahsen. Hakkını verebiliyor muyum dersen. Hayır derim.
Adil bey Suito'yu ne zaman almıştınız? Hiç sıkıntı çıkardı mı? Dün sıfır altığım suito arızalı çıktı, iade ediyorum. Benim şanssızlığım olabilir tabi. Sıfırıyla mı değişsem, direto xr mı alsam karar veremedim.

Adil bey Suito'yu ne zaman almıştınız? Hiç sıkıntı çıkardı mı? Dün sıfır altığım suito arızalı çıktı, iade ediyorum. Benim şanssızlığım olabilir tabi. Sıfırıyla mı değişsem, direto xr mı alsam karar veremedim.
Geçen sene aldım. Baya yoğun kullandım. Bir sıkıntı yaşamadım. Aradaki fark kaç tl bilmiyorum ama bi'kaç bin lira falansa sıfırı ile değiş derim.

Geçen sene aldım. Baya yoğun kullandım. Bir sıkıntı yaşamadım. Aradaki fark kaç tl bilmiyorum ama bi'kaç bin lira falansa sıfırı ile değiş derim.

Teşekkürler. Direto'ya geçeceğim sanırım. Yarın bakayım fiyatlarına.

Bende suito almayı düşünmüştüm ancak dönen kısmı tamamen açlıkta olması sebebi ile diretoya karar vermiştim. Her ikisi de tatmin edecektir bence bi amatörleri.

Merhabalar yol bisikleti ile yolları ayırıyorum. Trainer 11 vites destekli yabancı forum sitelerinde baktım 12 vites mtb takıp erg modunda sorunsuz kullanıldığını yazmışlar.Vites ile oynamadıktan sonra banada mantıklı geldi. Aksi taktirde elite sram xd/xdr freehub almam gerekecek ektra almam gereken bir ürün var mı ? .Sizce nasıl bir yol izlenmeli. Teşekkürler. ( Trainer Elite Suito )

Merhabalar yol bisikleti ile yolları ayırıyorum. Trainer 11 vites destekli yabancı forum sitelerinde baktım 12 vites mtb takıp erg modunda sorunsuz kullanıldığını yazmışlar.Vites ile oynamadıktan sonra banada mantıklı geldi. Aksi taktirde elite sram xd/xdr freehub almam gerekecek ektra almam gereken bir ürün var mı ? .Sizce nasıl bir yol izlenmeli. Teşekkürler. ( Trainer Elite Suito )
Vitesle oynamayacağım dediğine göre zwift ve benzeri programları kullanmıyorsun ya da sadece antreman amaçlı kullanıyorsun. Sim mode da sorun çıkaracaktır. Ama ondan daha önce 12 li zinciri 11 rubleye uyuyor mu?

Antreman amaçlı kullanmayı planlıyorum kilo kaybı vs .. Bisiklet üzerinde bulunan 12 li rubleyi trainera aktarıp kullanacağım bu sebeple zincirde sorun olmaz diye düşünüyorum.İşimi garantiye alarak freehub siparişi verdim.

İnride 100 alıp mtb 29 jant kullanan var mı

İnride 100 alıp mtb 29 jant kullanan var mı
Alındı ve denendi başarılı
IMG_20221120_221745.jpg
IMG_20221120_221749.jpg

Benim trainer'ın altında da aynı halıdan var. 🤣 🤣
Eskilerden kalma bir halı işte 😂😂 Trainer altına birde bu çoçukları sayılı yumuşak takmalı zeminleri oluyor evde çok onu döşücemm bakalım ses ne kadar azalcal

Eskilerden kalma bir halı işte 😂😂 Trainer altına birde bu çoçukları sayılı yumuşak takmalı zeminleri oluyor evde çok onu döşücemm bakalım ses ne kadar azalcal
+15 FTP veriyor o halı.

• Beğen
Tepkiler: alikiymaz26
Hocam selamlar, bende almayı düşünüyorum da ses olayı nasıl ?

şimdi yükledim

Üstünde iken bu kadar çok çıktığının farkında değilim yarın telefonu kafa hizada ve yan oda civarı ses çekip atabilirim isterseniz

şimdi yükledim

Üstünde iken bu kadar çok çıktığının farkında değilim yarın telefonu kafa hizada ve yan oda civarı ses çekip atabilirim isterseniz

Teşekkürler ilginize hocam ses seviyesi yüksek gibi ama daha önce hiç trainer kullanmadığım için belki hepsi böyledir bilemedim.
Sağolun

• Beğen
Tepkiler: alikiymaz26
Teşekkürler ilginize hocam ses seviyesi yüksek gibi ama daha önce hiç trainer kullanmadığım için belki hepsi böyledir bilemedim.
Sağolun
Bütün trainerlar böyle sesli değil. Ne kadar ekmek , o kadar köfte. Kalitesi arttımı seside azalıyor. Önümüzdeki yıllarda da aktif kullanacağım zwift vb programlar ile antrenman yapacağım diyorsanız hiç bu trainera para vermeden smart bir trainera yatırım yapın.

Merhaba, inride 100 almayı düşünüyorum. Ürünü kullanan arkadaşlar, lastiğe zarar veriyor mu ? Yani trainer lastiği almak şart mıdır ?

Geri