Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trainer tavsiyeleri

Scudo
Merhaba;

Bu konuda maliyet odaklı bir DIY çözümü bulunuyor. Ben de bir çok projeyi inceledim, açıkçası hazır yapılmışını almak daha cazip geliyordu ta ki aşağıdaki çözümü görene kadar. Bunu ilk deneyen doğrudan trainerın ayaklarını denge padlerinin üzerine koyarak uyguladı. Herhangi bir kayma düşme yaşamadı ama bu çok daha iyi.

Bu denge toplarının tanesi 135TL amazonda. Sert ve yumuşak iki türü var. Hava basılarak yumuşaklık / sertliği ayrıca ayarlanabiliyor. Bir plaka 18mm plywood 2000TL civarlarında (1250x2500mm). 2 trainerlık plaka çıkarılır. Ön teker için de ön teker takozu altına keresteden basit bir yükseltici yapılıp çok uygun fiyata bu iş çözülür. Maliyeti düşürmek istemezseniz tam plakayı bisikletin altına yatırır iki denge padi de öne koyarsınız. Projeye başlarken aklıma bu mesaj geldi nerden aklımda kaldıysa , cevap verip paylaşmak istedim :)

311945 dosyayı görüntüle

Uzay Spor dan sarı (sert) olan modeli almıştım. Direk sert plastik olduğundan işimi görmedi değiştirip, kırmızı (yumuşak) modeli aldım. Ön arka yükseklik farkını engellemek için şimdilik kitaplarla teraziye aldım. İlk izlenimim pozitif, taş gibi zeminde oturma hissiyatı gitti. Kararında bir hareket serbestisi kattı bisiklete. Haftasonu 4 5 saatlik bir antrenman planlıyorum, sonrasında tecrübelerimi yine paylaşırım.

IMG_20231213_163108.jpg
IMG_20231213_163154.jpg
IMG_20231213_163206.jpg
IMG_20231213_163213.jpg

Elite Suito-t trainer almaya niyetliyim. 2021 yılında çıkan bir model sanırım. Eski tarihli mesajlarda ürünün daha ilk kullanımında sorun yaşayanlar olmuş, uzun dönem kullanıcı varsa yorum alabilir miyim. Bir de fiyat hususunda sanki her yer anlaşmış gibi 20.900 TL şu an(rublesiz). Uygun bir fiyat mı, değil mi, kafamda deli sorular.
Suito T ile 15.000'e yakın kilometrem var. BT dongle ile pc kasa üzerinden bağlanıyorum. Gayet memnunum. Herhangi bir problem yaşamadım.

1702494434080.png

• Beğen
Tepkiler: BicycleX
Uzay Spor dan sarı (sert) olan modeli almıştım. Direk sert plastik olduğundan işimi görmedi değiştirip, kırmızı (yumuşak) modeli aldım. Ön arka yükseklik farkını engellemek için şimdilik kitaplarla teraziye aldım. İlk izlenimim pozitif, taş gibi zeminde oturma hissiyatı gitti. Kararında bir hareket serbestisi kattı bisiklete. Haftasonu 4 5 saatlik bir antrenman planlıyorum, sonrasında tecrübelerimi yine paylaşırım.

312688 dosyayı görüntüle312689 dosyayı görüntüle312690 dosyayı görüntüle312691 dosyayı görüntüle
İki levha arasına böyle yay sabitlesen daha stabil olmaz mı acaba 🤗
Screenshot_2023-12-13-23-41-28-865_com.android.chrome-edit.jpg

İki levha arasına böyle yay sabitlesen daha stabil olmaz mı acaba 🤗312707 dosyayı görüntüle

Merhaba;

O zaman iş büyüyor. Plywood almak lazım sağlam olması için, onun da kesimi biçimi var. Yaydan ziyade genelde tenis topu kullanıyorlar bu projelerde, ortadan da iki eksende hareket edecek bir mil geçiriliyor. Şu anda en popüler ve düşük maliyetli çözüm bu yarım toplar. Bunları da plakaya açılacak dairesel deliklere denk getirip kullanmak mümkün. İki plakaya da gerek kalmıyor. İleride üşenmezsem yaparım. Plaka kullanmamanın en büyük dezavantajı bisikletin yer ile seviyesi yükseldiğinden inip binme sırasında bir yükseltici kullanmak gerekiyor, onun dışında gayet stabil. Tamir bandı ile sabitleyecektim ama öyle kolay kolay kayacak gibi değil ayaklar. Bir süre bu şekilde kullanayım sonra geliştirme seçeneklerine bakarım , çok teşekkür ederim öneriniz için.

• Beğen
Tepkiler: sahrana
Merhaba;

O zaman iş büyüyor. Plywood almak lazım sağlam olması için, onun da kesimi biçimi var. Yaydan ziyade genelde tenis topu kullanıyorlar bu projelerde, ortadan da iki eksende hareket edecek bir mil geçiriliyor. Şu anda en popüler ve düşük maliyetli çözüm bu yarım toplar. Bunları da plakaya açılacak dairesel deliklere denk getirip kullanmak mümkün. İki plakaya da gerek kalmıyor. İleride üşenmezsem yaparım. Plaka kullanmamanın en büyük dezavantajı bisikletin yer ile seviyesi yükseldiğinden inip binme sırasında bir yükseltici kullanmak gerekiyor, onun dışında gayet stabil. Tamir bandı ile sabitleyecektim ama öyle kolay kolay kayacak gibi değil ayaklar. Bir süre bu şekilde kullanayım sonra geliştirme seçeneklerine bakarım , çok teşekkür ederim öneriniz için.
Cevabın için teşekkürler,sen kullan biraz ona göre artı eksi nedir, memnun kalacakmısın bizde ona göre fikir yürütmeye çalışırız, herşey bu maliyet ne yazık ki,yoksa burda hazır birşey alır kullanırız,onlarda bir dünya para olmuş, gelişmeleri takip edicem, kolay gelsin 🤗

Élite Suito ile Wahoo Kickr Córę'u kıyaslayabilecek var mı aranızda? Yurtdışı fiyatları benzer ancak Trde core 32.000 iken elite 20.000tl arada ciddi bir fiyat farkı var.

312688 dosyayı görüntüle312689 dosyayı görüntüle312690 dosyayı görüntüle312691 dosyayı görüntüle
Merhaba,

Deneyimleriniz nasıl? Kayma oldu mu? Olduysa bunun nasıl önüne geçtiniz?

• Beğen
Tepkiler: gurkan
Merhaba,

Deneyimleriniz nasıl? Kayma oldu mu? Olduysa bunun nasıl önüne geçtiniz?

Toplam 7 saati geçtim. Bir sürüşüm 3 saatti , en ufak bir kayma olmadı. İlk koyduğum gibi duruyor. Konforu fazlasıyla arttırdı uzun sürüşlerde. Yerden yükselmeniz iniş binişleri biraz zor hale getiriyor, şimdilik idare eder ama ileride bir plaka kesip koymayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Trainer ve vitesler ile ilgili bir sorum olacak. Geçen hafta Direto XR-T aldım. Onunla birlikte bisikletimin üzerinde kullandığım rublenin birebir aynısını aldım ve taktım.

Bisikleti trainera taktığımda vitesler sorunsuz geçiyor ancak rublede küçük dişlilere geçtikçe dişli üzerinde kararsızlıklar oluyor. Sanki bir önceki veya sonraki dişliye geçmek istiyormuş gibi. Az önce bisikleti trainerdan çıkarıp tekrar tekerleğini taktım. Vitesleri denedim. Herhangi bir sorun veya kararsızlık göremedim. Biraz sonra tekrar trainera takacağım ancak bu sorun neden oluyor? Birebir aynı ruble olmasına rağmen vites ayarı mı yapmam gerekiyor? Öyleyse her trainer, tekerlek geçişinde ayar mı yapmam gerekecek?
Bende de aynı sorun var, yazdığın için teşekkürler, spacer deneyecegim

Trainer ve vitesler ile ilgili bir sorum olacak. Geçen hafta Direto XR-T aldım. Onunla birlikte bisikletimin üzerinde kullandığım rublenin birebir aynısını aldım ve taktım.

Bisikleti trainera taktığımda vitesler sorunsuz geçiyor ancak rublede küçük dişlilere geçtikçe dişli üzerinde kararsızlıklar oluyor. Sanki bir önceki veya sonraki dişliye geçmek istiyormuş gibi. Az önce bisikleti trainerdan çıkarıp tekrar tekerleğini taktım. Vitesleri denedim. Herhangi bir sorun veya kararsızlık göremedim. Biraz sonra tekrar trainera takacağım ancak bu sorun neden oluyor? Birebir aynı ruble olmasına rağmen vites ayarı mı yapmam gerekiyor? Öyleyse her trainer, tekerlek geçişinde ayar mı yapmam gerekecek?
evet her tak çıkarda vites ayarı isteyecek. Ben de alıp kurduktan sonra fark ettim. Trainerın kurulumunu yapan bisikletçi bu durumun normal olduğunu söyledi. Demek ki millet boşuna ''trainer bisikleti'' demiyormuş.

Laptop için yüksekliği ayarlanabilir masa, sehpa tavsiyesi olan var mı. Araştırdığım kadarıyla iç piyasada salt bisiklet için üretilen bir ürün yok. Yurtdışı fiyatlar da çok yüksek geldi. Birkaç alternatif buldum ama yerden yüksekliği azami 73cm civarında, yeterli gelmez muhtemelen.

Laptop için yüksekliği ayarlanabilir masa, sehpa tavsiyesi olan var mı. Araştırdığım kadarıyla iç piyasada salt bisiklet için üretilen bir ürün yok. Yurtdışı fiyatlar da çok yüksek geldi. Birkaç alternatif buldum ama yerden yüksekliği azami 73cm civarında, yeterli gelmez muhtemelen.
Selamlar.
Benzer şekilde arayıştaydım ben de geçtiğimiz aylarda. 73 cm ürünlerin boyu yeterli değil ne yazık ki. Aşağıda linkini paylaştığım ürünü aldım. 110 cm yüksekliğe kadar ayarlanabiliyor. Ben gidon hizasının biraz üstünde kullanıyorum. Yerden 85-90 cm yüksekliğe tekabül ediyor. Trainer için özel üretilmiş ürünlerden bir farkını görmedim ben. Tekerlekli ve alt tarafa fan koymak için bolca yeri mevcut.

(link)

• Beğen
Tepkiler: BicycleX ve kyucel
Selamlar.
Benzer şekilde arayıştaydım ben de geçtiğimiz aylarda. 73 cm ürünlerin boyu yeterli değil ne yazık ki. Aşağıda linkini paylaştığım ürünü aldım. 110 cm yüksekliğe kadar ayarlanabiliyor. Ben gidon hizasının biraz üstünde kullanıyorum. Yerden 85-90 cm yüksekliğe tekabül ediyor. Trainer için özel üretilmiş ürünlerden bir farkını görmedim ben. Tekerlekli ve alt tarafa fan koymak için bolca yeri mevcut.

(link)
Tam aradığım ürün, teşekkür ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: theGenius

Ben bunu kullanıyorum uzun süredir. Aldığımda yine stok yoktu trendyolda, telefon ile sipariş vermiştim , sanırım googledan buldum şu an rehberde ulaşamadım numaraya.

Alt tarafına da çoklu priz sabitledim, gayet kullanışlı oldu.

(link)
IMG_20230819_173827.jpg

IMG_20230819_125447.jpg

• Beğen
Tepkiler: Clal ve BicycleX
benzer setup ben de bu üründen almıştım.
trainer.jpg

• Beğen
Tepkiler: Clal ve RmzBurak
Selamlar.

(link)
Bence gayet güzel bir ürün, kullanşlı olduğunada eminim. Trainer masalarının ufak artıları dışında pek espirisi yok. Şahsen ben trainer masası kullanıyorum ama olmasada olurdu yani. Zamanında bayağı ucuza almıştım wiggle'dan şuan ise fiyatlar çok uçuk..

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık iki yıldır Elite Suito trainer kullanmaktayım bugün antrenman esnasında aklıma bir şey geldi, bu ürünleri senede bir defa falan yağlamak gerekir mi. İnternette arattım ancak bir sonuç bulamadım, şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Tuzlu_Fıstık
Trainer sehpası alternatifi olarak değerlendirmek isteyen varsa, mini vloguma bakabilir:

• Beğen
Tepkiler: Semih Cavdar
Geri