Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trainer tavsiyeleri

merhabalar ;
ikinci el suito trainer aldım. Satıcı parçaları tam demesine rağmen sokma milli olan bisikletim için gerekli olan kullanım kılavuzundaki g parçası eksik geldi. Bu parçayı bulma şansım var mı ?Konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum
Kaçkar Bisiklete uğramanızı önereyim

Scudo
İstanbul dışındayım. Telefonla irtibata geçerim. Teşekkürler yardımlarınız için.

• Beğen
Tepkiler: lrfan
İstanbul dışındayım. Telefonla irtibata geçerim. Teşekkürler yardımlarınız için.
Şehri İst. gibi gördüm sanırım, ondan yazmıştım. Yusuf'u bulmaya çalışın, çok Elite sattılar, belki yedek veya ellerinde kalan parçalar vardır.

• Beğen
Tepkiler: apabos
Eksik parça verdiyse trainerı satan biraz para iadesi isteyin zira o parçayı yurtdışından getirmek istesen 1500-2000 TL masrafı var

• Beğen
Tepkiler: apabos
Basligi okumaya gayret ettim ama direk nokta atışı sorsam. Elite Justo, Tacx Flux 2, Kickr Core hangisini almak makul olur.

Justo derim. Ayaklarinin katlanabilmesi cok guzel bir ozellik. Onun haricinde birbirine yakin modeller.

Basligi okumaya gayret ettim ama direk nokta atışı sorsam. Elite Justo, Tacx Flux 2, Kickr Core hangisini almak makul olur.
Tacx Flux 2 ve Kickr Core orta segment, dolayısıyla bunlara göre High end olanJusto derim. Şuraya bir bak, belki fikir verebilir

(link)

Ben hem linke baktım hem kendimce biraz araştırdım. Kickr core için çok olumlu yorumlar var. Justo ve core avantaj ve dezavantaj olarak ne sunuyor acaba

Ben hem linke baktım hem kendimce biraz araştırdım. Kickr core için çok olumlu yorumlar var. Justo ve core avantaj ve dezavantaj olarak ne sunuyor acaba
Zwiftte yarışmayacaksanız hepsi işinizi görür.. Aralarındaki farka gelince bildiğim kadar aşağıya yazayım.. Aradaki farklar için daha fazla ücret ödemeye değermi değmez mi sen karar ver.. :)

Justo 6.2 kg ağırlığında Flywheel sahip.. Core ise 5.4 kg... Ağır olan her zaman daha iyi.
Justo %24 eğime kadar simüle ediyor, Core ise %16'a kadar
Justo 2300 watt'a kadar çıkıyor, Core ise 1800 watt.. Gerçi pek önemi olmaz bizim amatörler için.. Bu wattlara çıkan amatör olmaz zaten :)
Justo'nun doğru ölçüm oranı %1 altında, Core ise %2,5
Justo Standalone Mode sahip.. Bu özellik Core'da yok
Justo, Core'a göre daha sessiz çalışıyor.

Hangisini ucuz bulursan alabilirsin. Hepsi birbirine benzer. Ama fiyat performans olarak suan lider elite direto xr bence.

merhaba elite suito t aldım.tatami minder alayım diyorum kaça kaç alsam işimi görür? bir de bu minderlerin üstüne mat sermeye gerek var mı? direkt olarak üstüne tezgah açabilir miyim? :)

merhaba elite suito t aldım.tatami minder alayım diyorum kaça kaç alsam işimi görür? bir de bu minderlerin üstüne mat sermeye gerek var mı? direkt olarak üstüne tezgah açabilir miyim? :)
Bence ayrıca mata gerek yok, ses durumuna bir bakın, komşu şikayeti yoksa devam

tesekkur ederim

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Elite markasını TR ye Kron mu getiriyor. Servis hizmeti nasıl bilginiz var mı

1e 1 kullanıyorum, ön tekerin altına gelmiyor ama trainer tamamen minderin uzerinde kalıyor. Bende mat vardi serdim, alt kata ses konusunda bir bilgim yok alt katim boş
20241003_221751.jpg

matı eşim koydu, ama sese bir etkisi yok. ter ve su için iyi oldu ama. ben sabah 04:15-06:00 arası antreman yapıyorum. ne komşum ne eşim sesten rahatsız.
IMG_1140.jpeg

• Beğen
Tepkiler: gurkan
Ter için mat ve mümkünse bir vantilatör şart.

Ses için değil ama kadroya binecek yanal yükleri azaltmak için ben 4 adet denge topu kullanıyorum trainer kollarının altında. Mutlaka bir miktar güç kaybına sebep oluyordur ama amaç antrenman yapmak olunca şartları zorlaştırmak çok da sorun olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: Fatih AYTAÇ
trainerim geldi.yalnız içinden zwift belgeleri çıkmadı.1 aylık ücretsiz kullanımı sitesinden mi aktifliyoruz suito t aldım bu arada.

trainerim geldi.yalnız içinden zwift belgeleri çıkmadı.1 aylık ücretsiz kullanımı sitesinden mi aktifliyoruz suito t aldım bu arada.
Zwift üyeliği gelmiyor aldığınız trainer ile, içerisinde 12 aylık My E-Training üyeliği olması gerekli sadece.

Geri