srdrmrs
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.726
- Başlangıç
- 1994—95
- Bisiklet
- Canyon
Son düzenleme:
Tmm bir tane ben almak istiyorum, fiyat uygun olursa burda ki ve çevremdeki arkadaşlar da almak isterler. Teşekkürler 🤗fiyat 550$ olacak arkadaşlar. tüm trainer ve bisikletlerle uyumlu olacaktır ama gene de bir ölçüler kontrol edilir. XL kadro gravelda bisiklette bile kurtarıyordu.
ürün tam olarak buna benziyor. bunun gibi bir çalışma mekanızması var.
(link)
(link)
Evet fiyatı pahalı gibi geliyor ama, uzun vadeli düşünürsen karlı bile çıkmış sayılırsın.. Sonuçta yakınında olan bir firma/kişi satacak. Parça vs lazım olduğunda kiminle muhattap olacağını bilirsin.Duyunca sevinmiştim ve Avrupa fiyatından daha uygun olur diye düşünmüştüm ama fiyat biraz fazla geldi. 410Euro'ya Wahoo Kickr Core aldım (Vergi hariç). Bunu da 300Euro'ya Leeze'den almak daha mantıklı kalıyor. https:.//leeze.de/products/leeze-boom-board-pro
Fiyatlarken 499pound benchmark olarak alınmış sanırım.
Attıgınız model materyali plastik gibi duruyor , ondan dolayı lifeline önerdim.Merhaba, attıgınız ürün ile bizim ürün aynı değil. Bu ürün sadece sağ ve sola gidiyor. Bizim ürün ileri-geri de gidebiliyor.
Lifeline rocker plate 300euro cıvarında. o şekilde bir model bakıyorsanız ona da bakabilirsiniz.
Duyunca sevinmiştim ve Avrupa fiyatından daha uygun olur diye düşünmüştüm ama fiyat biraz fazla geldi. 410Euro'ya Wahoo Kickr Core aldım (Vergi hariç). Bunu da 300Euro'ya Leeze'den almak daha mantıklı kalıyor. https:.//leeze.de/products/leeze-boom-board-pro
Fiyatlarken 499pound benchmark olarak alınmış sanırım.
HDF daha mantıklı olmaz mı? MDFnin kırılma ihtimali yüksekMDF (18mm) + kesim için 2000 tl fiyat aldım. Vakit bulur kafa yorarsam mekanizme için de araştırma yapar toplam DIY fiyatını yazarım.
Ekleme:
5x Rulman yatağı (20mm iç çap)
1x Çelik çubuk (1000mm uzunluk, 20mm çap)
4x Salıncak yayı (25mm uzunluk, genelde standart oluyor)
2x Sıkıştırma yayı (20mm iç çap 300mm uzunluk), 2m tel çapı yeterli olacaktır
5x rulman yatağı montaj plaka saçı (2-2,5mm kalınlık 200x200mm)
Salıncak yayaları için montaj parçaları
Tüm bunlar da yaklaşık 2000 tl tutar.
HDF daha mantıklı olmaz mı? MDFnin kırılma ihtimali yüksek
aynen kompozit bir malzeme en ideali olur mesela ama dediğiniz gibi ulaşılabilirlik önemliOlabilir. Marin kontraplak (su kontraplağı) da olabilir. Malzemeye ulaşabilmek ve maliyet işleri. Plaka altına güçlendirme saçları da atılabilir.
Genelde DIY projelerde plywood kullanılıyor. Malum, bolca tere maruz kalacak.MDF (18mm) + kesim için 2000 tl fiyat aldım. Vakit bulur kafa yorarsam mekanizme için de araştırma yapar toplam DIY fiyatını yazarım.
Ekleme:
5x Rulman yatağı (20mm iç çap)
1x Çelik çubuk (1000mm uzunluk, 20mm çap)
4x Salıncak yayı (25mm uzunluk, genelde standart oluyor)
2x Sıkıştırma yayı (20mm iç çap 300mm uzunluk), 2m tel çapı yeterli olacaktır
5x rulman yatağı montaj plaka saçı (2-2,5mm kalınlık 200x200mm)
Salıncak yayaları için montaj parçaları
Tüm bunlar da yaklaşık 2000 tl tutar.
Öncelikle herkese selamlar. Ben zone4ride'dan Sinan
Ürünümüze ilgi gösteren herkese teşekkürler! 😊 Biz de zamanında ‘bu işi ucuza çıkarırım’ dedik ve çevremizden de çok duyduk haydi kendimize ve arkadaşlarımıza birer tane yapalım dedik ama işin içine MDF yerine honeycomb desenli plywood, özel üretilmiş yaylar (yaylar standart değil), yüksek kalite paslanmaz indüksiyonlu çelik miller ve sessizlik için kaliteli lineer rulmanlar girince ve üstüne bir de KDV'yi ekleyip müşterilere taksit imkanları sunarak bunun finansman yükü altına girince hesaplar biraz değişiyor. 🥲 Günün sonunda, biz de sizin gibi sürekli sürmek isteyen bisiklet tutkunlarıyız ve ülkemiz bisikletçilerinin en kaliteli ürünleri hak ettiğine gönülden inanıyoruz. Bizim hedefimiz, uzun ömürlü ve kaliteli bir deneyim sunmak. Sonuçta ortaya en kıymetli değerimiz olan markamızı koyuyoruz ve bunu lekelememek için olabilecek en kusursuz mamülü çıkarmaya çalışıyoruz. Yerli üreticiye ve girişimciye destek olan herkese sonsuz teşekkürler! 🥰
Bende bugün sizden sipariş verdim telefon da görüştüğüm beyefendi baya bı zamanını ayırarak kafamda ki soru işaretlerini giderdi sağolsun,kendisine burdan da teşekkür ederim,daha önce kendim yapmak için biraz araştırma yaptım ama tefaruatı fazla işin açıkçası,birde işin sonunda verim alamadığım birşey ortaya çıkarsa hiç hoş olmuyacak,sonuçta sizde bu işe kafa yorarak kimi zaman yanılma yöntemi ile fazlaca emek harcadığınızın farkındayım,işin projesi ve maliyeti ortaya koyduğumda sizden satın almak çok daha mantıklı geldi bana, ayrıca Türkiye'de kendi imkanlarınızla böyle bir işe öncülük ettiğiniz için de minnettarım, bana gönderilecek ürün üretim aşamasında, geldiği zaman ürün resimlerini ve fikirlerimi burdan paylaşırım, sağlıcakla kalın 🤗Öncelikle herkese selamlar. Ben zone4ride'dan Sinan
Ürünümüze ilgi gösteren herkese teşekkürler! 😊 Biz de zamanında ‘bu işi ucuza çıkarırım’ dedik ve çevremizden de çok duyduk haydi kendimize ve arkadaşlarımıza birer tane yapalım dedik ama işin içine MDF yerine honeycomb desenli plywood, özel üretilmiş yaylar (yaylar standart değil), yüksek kalite paslanmaz indüksiyonlu çelik miller ve sessizlik için kaliteli lineer rulmanlar girince ve üstüne bir de KDV'yi ekleyip müşterilere taksit imkanları sunarak bunun finansman yükü altına girince hesaplar biraz değişiyor. 🥲 Günün sonunda, biz de sizin gibi sürekli sürmek isteyen bisiklet tutkunlarıyız ve ülkemiz bisikletçilerinin en kaliteli ürünleri hak ettiğine gönülden inanıyoruz. Bizim hedefimiz, uzun ömürlü ve kaliteli bir deneyim sunmak. Sonuçta ortaya en kıymetli değerimiz olan markamızı koyuyoruz ve bunu lekelememek için olabilecek en kusursuz mamülü çıkarmaya çalışıyoruz. Yerli üreticiye ve girişimciye destek olan herkese sonsuz teşekkürler! 🥰
Aralarında çok belirgin bir fark yok. Olan farkta bizim gibiler için çokta önemli değil. Hangisi kesene uygunsa onu al.Merhaba trainer secimi konusunda biraz ikilemde kaldim 2.el olarak alicam elite suito ve elite direto(düz model xr degil) arasinda kaldim ikisi arasindaki farklar hakkinda bilgi sahibi olan varmidir acaba hangisinintercig etmem daha avantajlı olur
Arkadaşlar merhaba,
Elite direto trainer aldım. Kendi uygulaması üzerinden kalibrasyon yaptım.
Zwift kullanıyorum fakat eğimlerde direnç oluşturmuyor.
Zwift üzerinden kalibrasyon yapma videolarını da izledim.
Normalde pedalı çevirdiğinizde diretoyu seçerken ingiliz anahtarı simgesi çıkması gerekiyor ve oradan kalibrasyon yapılabiliyor, fakat bende bu ingiliz anahtarı simgesi çıkmıyor.
Zwift üzerinden nasıl kalibrasyon yapabilirim
Bir sorum daha olacak
Bisikletimdeki ruble ile trainerdeki ruble dişli oranları aynı fakat trainere taktığımda ayar sıkıntısı, ses ve kararsızlık var (di2 sistem mevcut) bu konuyu nasıl çözebilirim.
İyi günler..
Elite kendi uygulaması üzerinden kalibrasyon yapmalısınız, zwift üzerinde direnç göstermemesi, zwift ayarlarından direncin kapalı olmasından kaynaklanıyor olabilir. Ayarlardan resimdeki kısmı bir kontrol edin.Arkadaşlar merhaba,
Elite direto trainer aldım. Kendi uygulaması üzerinden kalibrasyon yaptım.
Zwift kullanıyorum fakat eğimlerde direnç oluşturmuyor.
Zwift üzerinden kalibrasyon yapma videolarını da izledim.
Normalde pedalı çevirdiğinizde diretoyu seçerken ingiliz anahtarı simgesi çıkması gerekiyor ve oradan kalibrasyon yapılabiliyor, fakat bende bu ingiliz anahtarı simgesi çıkmıyor.
Zwift üzerinden nasıl kalibrasyon yapabilirim
Bir sorum daha olacak
Bisikletimdeki ruble ile trainerdeki ruble dişli oranları aynı fakat trainere taktığımda ayar sıkıntısı, ses ve kararsızlık var (di2 sistem mevcut) bu konuyu nasıl çözebilirim.
İyi günler..
Peki bu cihazların ikisindede dahili powermetre özelliği varmi acaba birde suitoyu inceledigim videolarda cok fazla orta gobek problemi var gibi garanti konusunda güvenirlilik bakımından decathlon nun sitesindeki van rysel d500 trainer var max %12 egim simülasyonu ve 40 km 1400 watr diyor bunuda alternatif olarak degerlendirmelimiyim acabaAralarında çok belirgin bir fark yok. Olan farkta bizim gibiler için çokta önemli değil. Hangisi kesene uygunsa onu al.