Scudo Sports

Trainer tavsiyeleri

elite suito tranier kullanıyorum.Video alıntı değil kendi sürüş çekimimdir. Videodaki sorunu yaşayan var mı ?

bahsettiğiniz sorun youtube da "elite suito knocking noise" olarak aratırsanız bolca çıkıyor. Anlaşılan kronik bir soruna benziyor.

Scudo
elite suito tranier kullanıyorum.Video alıntı değil kendi sürüş çekimimdir. Videodaki sorunu yaşayan var mı ?

sadece trainera bağladığınız da mı geliyor bu ses pedal kestiğinizde de yine devam ediyor mu orta göbeğe baktınız mı

aynı trainer bende de var 2 seneden fazla oldu bu tarz bi ses ile hiç karşılaşmadım

Selamlar herkese. Bacaklarımı güçlendirmek ve kuvvetlendirmek istiyorum. Aynı zamanda yağ yakımı,cardio maksadıyla bı trainer almak istiyorum. Ama piyasada çok fazla trainer var. Kafam karıştı. Bütçem maksimum 25-30 bin civarı. Yokuşlarda bana hissiyatı verecek zwift gibi uygulamalarda sorunsuz çalışabilecek bir trainer arayışındayim. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar teşekkür ederim

Selamlar herkese. Bacaklarımı güçlendirmek ve kuvvetlendirmek istiyorum. Aynı zamanda yağ yakımı,cardio maksadıyla bı trainer almak istiyorum. Ama piyasada çok fazla trainer var. Kafam karıştı. Bütçem maksimum 25-30 bin civarı. Yokuşlarda bana hissiyatı verecek zwift gibi uygulamalarda sorunsuz çalışabilecek bir trainer arayışındayim. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar teşekkür ederim
25-30 bin aralığında sıfır mı düşünüyorsunuz 2. El mi

Bütçenize uygun şuan şu var sadece sanırım.

(link)

Türkiyede satan varsa wahoo kickr core zwift one da alınabilir.

Evet bunu görmüştüm favorilerime aldım. Merak ettiğim bu trainer yokuşlarda eğimlerde(zwift gibi uygulamalarda) dışarıdaki sürüşümdeki gibi his verir mi bana ? Yani evde bunu kurup kullandığım zaman yokuşlarda zorlanmak bisiklette ayağa kalkmak direnç görmek istiyorum. Bacaklarımı kuvvetlendirmek istediğim için ne kadar gerçeğe yakın olursa benim için o kadar iyi olacak.
Forumda yeni olduğum için mesajı alıntıyı biraz yanlış yaptım sanırım:)

Evet %15 eğime kadar tepki veriyor. Zwift üzerinde kullanacaksanız, zwiftin kendi ayarlarından trainer difficulty oranını %100 yaparsanız dışarıdaki ile bire bir hissiyat olur.

Evet %15 eğime kadar tepki veriyor. Zwift üzerinde kullanacaksanız, zwiftin kendi ayarlarından trainer difficulty oranını %100 yaparsanız dışarıdaki ile bire bir hissiyat olur.
bu ayar nasıl yapılıyor? ben zwiftten antreman yapıyorum ama bende öyle zorlanma olmuyor.

Merhaba trainer almayı düşünüyorum.Aklımda elite suito t direto xrt ve avanti modelleri var. Sizler hangisini önerirsiniz? Uzun yıllar kullanabilir miyim ? Direto xrt modelini zwift cog ile alırsam memnun kalır mıyım?

bu ayar nasıl yapılıyor? ben zwiftten antreman yapıyorum ama bende öyle zorlanma olmuyor.
İnteraktif bir trainer olması gerekli erg modunu açmanız yeterli
Merhaba trainer almayı düşünüyorum.Aklımda elite suito t direto xrt ve avanti modelleri var. Sizler hangisini önerirsiniz? Uzun yıllar kullanabilir miyim ? Direto xrt modelini zwift cog ile alırsam memnun kalır mıyım?
Bende Suito var memnunum 2 sene oldu neredeyse direto yerine bunu alarak artan para ile başka ihtiyacınızı halledebilirsiniz😉

Geri