Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trans continental TCR no:8

Çok maceralı , harika bir mücadele. Bir gün katılabilmeyi isterdim o kondüsyona sahip olup.

Aklıma @Özcan güler geldi, sanki tam onun sevdiği sürüşler bunlar ;)

Edit. Biri hariç tüm bisikletler hd frenli tercih edilmiş. Ona dikkat ettim.

Scudo
ilk cpye yaklaşıyorlar. sıralama buna göre belirlenecek.
Ulrich Bartholmoes önde gidiyor. henüz konuşmak için erken. zorlu bir isviçre parkuru var.

Son düzenleme:
Henüz hiç kimse CP'den geçmediği için sıralama oluşmuş değil, şapka numarasına göre sıralı gözüküyorlar. Yarından itibaren CP'den geçme zamanlarına göre sıralama yapılır.

Sanmıyorum, Berk'in şapka numarası 92, şu anki sıralaması 77. Her neyse mantığını anlamadım ama CP'lere döküldükçe oturacaktır sıralama.

Abdullah Zeinab niye katılmadı ki? Bu adam da sağlam dayanıklılık kasardı. Yanlış hatırlamıyorsam Vegan kendisi. Bir röportajda yolda tuzlu fındık yiyerek başardığını söylüyordu :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: necmeddin ve MakRo
Önceki senelerde 1 kişiye sponsor olup bisiklet malzeme temini yapıyorlardı, bu sene de yapıldı mı? Hatırladığım kadarıyla bir dönem Berk Okyay almıştı. Ayrıca yarış için hazırlanan bisikletler ve setuplar faydalı oluyor. Hatta site gördüğüm kadarı ile fixie/single speed katılan var.
(link)
@mehmetsunu abi bir Fiona Kolbinger yine öndeymiş.

Ayrıca gravel bisikletler ile yaygınlaşan 1x sistemleri de yarışlarda görmeye başladım.

(link)
292031 dosyayı görüntüle
Kazanırsa FİONA KOLBİNGERCİ VOL. 2 yazacağım.

fiona şuan 11. gibi gözüküyor. 10 kişi cp1 noktasını geçti şuan en yakın fiona var. Robin Gemperle yeni lider. Ulrich Bartholmoes , Adam Bialek , Iansaing to hemen arkasında. robinin memleket isviçre gözüküyor belki parkurda avantajlı olabilir.

3 hafta boyunca haftada 10 saat sürsem 4. hafta iflas ediyorum. katılımcılara baktım öyle kendi halinde insanlar gibi hepsi. nasıl hazırlanıyorlar acaba? sponsorlukların büyük paraların döndüğü bir ortam da yok gibi. doping kullanımı olmaz herhalde.

abinin şu bisikleti çantaları falan da çok iyi. hareket halindeki ortalama hızı 20.50 km/h 380 km gitmiş.

292042 dosyayı görüntüle

Opera Anlık Görüntü_2022-07-26_164443_www.uba-cycling.de.png

Ullrich isimli yarışmacının partner firmaları. Bütün yarışmacılarda olmasa da bazı yarışmacılarda bence bayağı bir sponsor olayı dönüyor. Bastır parayı, önde gözük :) UCİ yarışlarındaki gibi :)

fiona şuan 11. gibi gözüküyor. 10 kişi cp1 noktasını geçti şuan en yakın fiona var. Robin Gemperle yeni lider. Ulrich Bartholmoes , Adam Bialek , Iansaing to hemen arkasında. robinin memleket isviçre gözüküyor belki parkurda avantajlı olabilir.

Robin şu anda kaptırdı gidiyor...

Bu mesajı yazmak isteyen kaç kişi var abi ah bir bilsen, ben geçen sefer Fiona'ya aşık olmuştum ya resmen :)

• Beğen
  • Hahaha
Tepkiler: necmeddin ve MakRo
Emmi sen nerelerdesin ya. Sağlığın sıhhatin nasıl. Arada bir ses ver mübarek. En son sahilde bir bisiklet turu yaptın sonrasında kayboldun.

Evet arkadaşlar bu yarış , yarışların en kralı. Yarışa katılanlardan vegan olanda olabilir elbet. Bu yarışa Manda yüreği yemeden katılmak ve tamamlamak her yiğidin harcı değil. Hadi İstanbul trafiği sıkıntı anladık da kıtanın bittiği yer pek ala Çanakkale olabilirdi. Avrupa da futbol veya basketbol turnuvalarına takım gönderen ülkemizin Trakya sınırı söz konusu bisiklet olunca Asya oluyor. Neymiş efendim Avrupa kıtası Yunanistan veya Bulgaristan da son buluyor.
Her halükarda TCR takip edilmeye değer bir organizasyon. Bu yarışta ne cevherler çıkıyor. Bisiklet literatürü bu yarışta hayat buluyor.
Tüm yarışçıların şansı açık olsun. :harika:

Fiona uyurken cüzdanını ve takip cihazını çalmışlar. Hemen polise gitmiş, kartlarını iptal ettirmiş.
Cüzdanı bulunmuş ama takip cihazı bulunamamış. Yarışa devam kararı vermiş. CP2'ye kadar takip cihazı olmadan sürecekmiş.

(link)

@mehmetsunu nazar değdirmiş 🤣

Son düzenleme:
Fiona uyurken cüzdanını ve takip cihazını çalmışlar. Hemen polise gitmiş, kartlarını iptal ettirmiş.
Cüzdanı bulunmuş ama takip cihazı bulunamamış. Yarışa devam kararı vermiş. CP2'ye kadar takip cihazı olmadan sürecekmiş.

(link)

Onlar bile böyle durumlara maruz kalıyorlarsa ben 2023 hayalinden caysam mı acaba?
Hem benim sponsorum falan da olmayacak.🤔

Emmi sen nerelerdesin ya. Sağlığın sıhhatin nasıl. Arada bir ses ver mübarek. En son sahilde bir bisiklet turu yaptın sonrasında kayboldun.

Evet arkadaşlar bu yarış , yarışların en kralı. Yarışa katılanlardan vegan olanda olabilir elbet. Bu yarışa Manda yüreği yemeden katılmak ve tamamlamak her yiğidin harcı değil. Hadi İstanbul trafiği sıkıntı anladık da kıtanın bittiği yer pek ala Çanakkale olabilirdi. Avrupa da futbol veya basketbol turnuvalarına takım gönderen ülkemizin Trakya sınırı söz konusu bisiklet olunca Asya oluyor. Neymiş efendim Avrupa kıtası Yunanistan veya Bulgaristan da son buluyor.
Her halükarda TCR takip edilmeye değer bir organizasyon. Bu yarışta ne cevherler çıkıyor. Bisiklet literatürü bu yarışta hayat buluyor.
Tüm yarışçıların şansı açık olsun. :harika:
Hocam yarış ilk olarak 2013'de Londra-Istanbul arasında başladı o zamanlar 3200 km civari idi toplamda. Şimdi 4000 km yi aştı. 2014'te de aynı rotada yarışıldı. Büyük ihtimal Londra'dan Manş Denizine herkes aynı anda ulaşıyordu gemiyle karşıya geç vs. TCR ruhunu tam yanıstmadığını düşündüğümden dolayı yarışı kıta içinden(Belçika) başlatma kararı aldılar. (O zamanlar Londra'nın ünlü nehir köprülerinden birini kapatarak gündüz saatlerinde yarışa başlıyolardı). Şimdi geceye dönmüş.
2013-2014-2015 yarışları Istanbul'da bitti ama Edirne'den İstanbul'a akan trafiğin çok tehlikeli olmasından dolayı finish'i yine kıta bitimi olan Çanakkale'de yapmaya karar verdiler. Sonra yarış başlamadan önce darbe oldu. Yarışı Çanakkale yerine Dedeağaç'ta bitirme fikri ortaya çıktı. Bi sene sonra da zaten yarış Türkiye'den çıktı. Bundan sonra teknik anlamda yarışı kıta bitiminde bitirmek yerine boydan boya olsun da nerde biterse bitsin fikri zuhur etti ve bu şekilde devam ediyor.

İlk başlarda benim izlenimim katılımcılar fantezi olsun diye sürerken son zamanlarda artık bir meydan muharebesine dönmeye başladı olay yok 24 saat şampiyonları yok bilmem ne şampiyonu vs. Artık git gide pro yarış klasmanına girdi.
Forumdaki en eski TCR meraklılardan biri olarak zamanında(2015) ne kadar tanımasam da o zamanlar Mike Hall ile 1.Köprüden bisikletle geçme ve Boğaza karşı çay içme şerefine nail olduk bi grup arkadaşla birlikte. Onun başlığını da aşağıya ekliyorum. Hala yarışa katılmak nasip olmadı.

8 Ağustos Köprü Geçişi

Yarışın ilk zamanlarda nasıl bir atmosfer olduğuna dair şu belgeseli de izleyin :

Hocam yarış ilk olarak 2013'de Londra-Istanbul arasında başladı o zamanlar 3200 km civari idi toplamda. Şimdi 4000 km yi aştı. 2014'te de aynı rotada yarışıldı. Büyük ihtimal Londra'dan Manş Denizine herkes aynı anda ulaşıyordu gemiyle karşıya geç vs. TCR ruhunu tam yanıstmadığını düşündüğümden dolayı yarışı kıta içinden(Belçika) başlatma kararı aldılar. (O zamanlar Londra'nın ünlü nehir köprülerinden birini kapatarak gündüz saatlerinde yarışa başlıyolardı). Şimdi geceye dönmüş.
2013-2014-2015 yarışları Istanbul'da bitti ama Edirne'den İstanbul'a akan trafiğin çok tehlikeli olmasından dolayı finish'i yine kıta bitimi olan Çanakkale'de yapmaya karar verdiler. Sonra yarış başlamadan önce darbe oldu. Yarışı Çanakkale yerine Dedeağaç'ta bitirme fikri ortaya çıktı. Bi sene sonra da zaten yarış Türkiye'den çıktı. Bundan sonra teknik anlamda yarışı kıta bitiminde bitirmek yerine boydan boya olsun da nerde biterse bitsin fikri zuhur etti ve bu şekilde devam ediyor.

İlk başlarda benim izlenimim katılımcılar fantezi olsun diye sürerken son zamanlarda artık bir meydan muharebesine dönmeye başladı olay yok 24 saat şampiyonları yok bilmem ne şampiyonu vs. Artık git gide pro yarış klasmanına girdi.
Forumdaki en eski TCR meraklılardan biri olarak zamanında(2015) ne kadar tanımasam da o zamanlar Mike Hall ile 1.Köprüden bisikletle geçme ve Boğaza karşı çay içme şerefine nail olduk bi grup arkadaşla birlikte. Onun başlığını da aşağıya ekliyorum. Hala yarışa katılmak nasip olmadı.

8 Ağustos Köprü Geçişi

Yarışın ilk zamanlarda nasıl bir atmosfer olduğuna dair şu belgeseli de izleyin :
hocam varsa mike hall ile resimlerinizin burda paylaşabilir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: mehmetbulak

(link)

Bilseydim hiç ismini vermezdim. içimi titreten biricik aşkım, nefesimi kesen inşallah, maşallah fiona hocamızı (dur lan bu böyle değildi) gözleriyle öküz deviren forumcu tayfasına ifşa ettim.

hocam varsa mike hall ile resimlerinizin burda paylaşabilir misiniz?
Linkte verdiği konun 3. sayfasında var, alt tarafa alıntılıyorum.

Forumdan vakti zamanında TCR No6 için katılmak isteyen antrenman yapan forumdaşlar da vardı. Tabi ki bir tanesi forumu bırakan Süper Dede Mümtaz Öztürk diğeri ise MehmetAliB. ,tam hatırlamamakla birlikte sanki bir kişi daha vardı. Sakatlıklar, sponsorluk sorunları derken katılamadılar diye aklımda kaldı. Zaten TTBUR yarışına fikir veren de bu oldu diye aklımda.

Linkte verdiği konun 3. sayfasında var, alt tarafa alıntılıyorum.

Forumdan vakti zamanında TCR No6 için katılmak isteyen antrenman yapan forumdaşlar da vardı. Tabi ki bir tanesi forumu bırakan Süper Dede Mümtaz Öztürk diğeri ise MehmetAliB. ,tam hatırlamamakla birlikte sanki bir kişi daha vardı. Sakatlıklar, sponsorluk sorunları derken katılamadılar diye aklımda kaldı. Zaten TTBUR yarışına fikir veren de bu oldu diye aklımda.
Hocam bi de Berk Okyay vardi TCR No 4 le amatör olarak başladı bu yarışlara. O zamanlar o da forumdaydi dogru hatirliyosam. Sonra Apidura veya TCR bi etkinlik sonucu en çok oy alana sponsor olucakti.Forum olarak toplanıp oy verdik. Sonra bişey mi oldu trip mi atti ne bi yazi yazip forumu bıraktı. Amatör olarak başladı şimdi onun da sponsorlari falan var. Artiz oldu çıktı. Simdi tcr no 8 de de yarışıyor. O da veganlardan

Hocam bi de Berk Okyay vardi TCR No 4 le amatör olarak başladı bu yarışlara. O zamanlar o da forumdaydi dogru hatirliyosam. Sonra Apidura veya TCR bi etkinlik sonucu en çok oy alana sponsor olucakti.Forum olarak toplanıp oy verdik. Sonra bişey mi oldu trip mi atti ne bi yazi yazip forumu bıraktı. Amatör olarak başladı şimdi onun da sponsorlari falan var. Artiz oldu çıktı. Simdi tcr no 8 de de yarışıyor. O da veganlardan
Aynen Berk Okyay 'da vardı, kendisini forumda olduğunu hatırlayamadım. Belki Berk Evren ile karıştırıyor olabilirsiniz o da vegandı ve vegan başlığı ile başka bir başlıkta adaklık kesilmesinden dolayı o dönem Birol Çakır abi ile tartışmaları olmuş her ikisi de forumu bırakmıştı.
Onun dışında yine TCR katılan @İki Teker Bir Adam vardı. Hatta o da sponsorluğu olan bir yarışmacıydı. Yanlış hatırlamıyorsan kaza geçirip bırakmıştı. Kendisi en son pilotluk yapıyordu galiba bisiklete veda etti.

Benim de niyetim var
Katılsanız başarabileceğinize inanıyorum. Forumda olup çılgın işlere imza atanlardansınız. İlk aklıma geleni veledrom etkinliğiniz var, keza yine everesting vardı. Ayrıca @Özcan güler 'de bu tarz bir yarışmada başarabilecek üyelerden.

Bu tip yarışmalar için illa ki bir katılım ücreti, vize, ekipman, sigorta vs gibi durumlar çıkıyor. Sponsorlar da bu durumda fayda sağlıyor. Tabi ki sponsorlar için sosyal medyada görünürlük ve reklam olması önemli olduğu için illa ki tanınmış kişiler öncelikli oluyor. Ama bisiklet alanında yurt içinde sponsoru olan kişi sayısının da iki elin parmaklarını geçtiğini düşünmüyorum.

Muammer Yıldız ve Burkay katılmıştı daha önce, maceralarını saatlerce dinlemiştim. Muammer TR'ye geldiğinde vücut iflas etmişti, hastanede ziyaretine gitmiştik, sondanın ucundaki torbada idrarı kapkara ve kıvamlıydı, enzimler alt üst olmuş demişti doktoru. Sürerken bisiklet üstünde arada daldıklarını söylüyorlardı mini uykulara, İtalya civarı sanırım 1 saate yakın bir inişte hiç pedal çevirmeyince uyumamak için büyük mücadele etmişler. Sanırım geçtikleri bir yerde sel baskını gibi yağmura da maruz kalmış otobüs durağındaki bankta uyuduklarını söylemişlerdi. Geçtikleri yerlerde otellerde yer bulamamış, duş almak için saatlik oda kiralama falan yapmışlar, epey sefillik de çekmişler ama güzel macera :D

8 Ağustos Köprü Geçişi

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Müsait olamadım cevaplamak için.Diğer başlığı da okudum. İnşallah birgün sizede bu yarış nasip olur. :harika:

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk
Geri