@mümtaz öztürk
Kalipso şirketinin başarısızlığına sahit olduk ,üstelik uci etiketi altında Kisadan 200 tl alındı uzundan 250 tl alındı,timing şirketi ısrarla isim vermeyen liste vermiyen kalipso şirketini suçladı ,olaylar bizim önümüzde ve internet ortamında devam etti her iki şirket davalık olabilir,burada yarışcilar mağdur olmuşlardır,fakat ne yazıkki hak arama derdinde değil millet bir kişi dava açsa yeterli olur burada her iki şirketede davayı yarışan bir kişi açabilir,gelelim bu trans toy 'a bence madem para alıyorsun ödülde koyacaktin ,her bedelin ödülü para olmalıdır,yüksek para istiyorsan ödül vereceksin,2017 marmara etapta Kısadan 75 tl alındı,bu otobüs parası bu tabiki normal,otobüs şirketleri kimseyi Bedava taşımaz,nitekim gidiş ve dönüş bedava oldu,ulaşım sorunu var km arttıkça maliyet artar ,bizim gibi yarışsever insanların 740 km gitmesi için kafadan 200 tl lazım ,örnek marmaris etabı,federasyon bu ulaşım paralarını ödememekte,çünki kasada para olmaz ise nasıl olacak,ayrıca bu ülkede gençleri yarış ortamlarında yaristirmak istiyor iseniz federasyonun havuzu bir futbol havuzuna eş değer olmalida böyle bir durum yok,
Kıssadan hisse biz amatör yarışcilar açıkça şunu istiyoruz makul oranlarda katılım ücreti öğrencisi var emeklisi var herkes 300 ,400 veremez,
@yunakre
Şu an üzerinde continental contact var az kullanılmış,valla dostlar sağolsun özellikle iki adet bisiklet mağazası ve de bakım atölyesi bedava bana hizmet sağlamakta kendilerine burdan teşekkürlerimi sunarım
@yunakre
Yunus burdan senin vasitanla federasyona çağrıda bulunuyorum ,2018 gran fondo marmara düzenlenecek ise ilk 5 'e lütfen beş adet continental 4000 versinler ,sayın federasyon başkanı erol küçükbakircidan başka bir şey istemiyorum ,otobüs paralarını veririz sorun değil kısa mesafe fazla tutmuyor zati,