Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trans Troy Race

Scudo
@yunakre
Yunus o acıyla nasıl çözüm bulurum diye düşünürken 30 cm uzunluğunda bir tahta olsa ayağımı istediğim şekilde sabitlerim diye düşündüm. Saga sola bakinca plastigi gordum. Tam ayagima gore sekillendirdimki sen geldin. İp olaydı o plastiği bağlamıştım. :D

@stickster
Tufo marka lastik ve patlak sivisini kullanıyorum. Tufo extreme sıvının adı

@Çağdaş78
Lisedeyken lakaplarimdan biride macgyver di :)

@mümtaz öztürk

Harbiden zor iş ,osman uykusuzluk dikkatimizi alıp götürebilirdi dedi, gerçekten zor iş ,birde rüzgara yatmak yok ,araç yok ,destek yok,valla bu gün osmanada söyledim,çam sakızı çoban armağanı insan bir şey verir yahu,bari teker hediye etselerdi,su kanalında uykuya çekilmişler,sonra jandarma gelmiş ,ne yapıyorsunuz burda demişler onlarda uyuyoruz demiş,jandarma nerden bilsin ,1200 km gittiklerini,:D

@Kudret Kurtcebe Özellikle sıcak ve uzun yokuşlar çok yordu. Bazı yokuşların soğuk asfalt ve %7-8 eğimde 6-8 km olduğu da hesaba katılırsa benim niye 5 kg verdiğim daha net anlaşılır...:)

@Kudret Kurtcebe Uyku için girdiğimiz tüm girişimler komediydi abi :D
son gün uykusuzluk ve Güneşin kavurmasıyla bir kaç kez yola girer gibi oldum !! bu yarış hayal edildiği gibi değil . uykuya minimum yer verip temponuzu fixlemeniz lazm . Bazıları tırnak içinde söylüyorum (70 km lik yarışa başlar gibi ortlama 40kmh ile ilerliyorlardı Birol Cakır beyler mesela ve ona uyan Güngör abi :D bunları görünce İsmail Öznama dedim ki gardaşş? bu arkadaşlar kısa parkur galiba ahahah.. bir gidişleri var sanırsın Sagan ve cavendiş Finishe giriyorlar :D daha neler neler aklıma gelince yazacagım . Türk olmak ayrıcalıktır dedirten olaylara hazır olun!!

@yunakre

Ilk gün 40 ortalama fazla olmuş,1200 km için,koşullar çok ağır zati ,
teknik destek alınmayacak ,rüzgarına girmek yok,
Çok az uyku,iş zorda zor. Yani,uyku az üstüne maximum hız demek zati risk,

Milas rampasını çıktık %70 enerjimizi aldı. saatler 9 civarı ve ilk molayı bir Fırında verdik. hava buz ! Fırın sıcacik :) dedik kisi basi 4 er tane pogaca yeriz. buyuk de cay ictik 3 er tane . aslinda biraz kestrilecek en guzel mekandi . bir turlu kestrememistk. Osman abi de tutturunca gidelim diye . ödeme yapalim dedik adam 80 tl kitledi uyku muyku kalmadı!:D sonra bi 40 km daha gittik . artık kivrilip yatacak bir mekan bakiyorduk iyice gardimiz düşmustu .ileride petrol ofisi gorduk . 70 metre yanindada konteynir vardi !tmm gelin ben kontyniri acarim dedim. gireriz biraz uyurz ? tmm dediler . konteynra yaklasinca mescit oldugunu anladik. kapisi acikti ve yerler full haliflex .seccadeler filanda var. sobada vardi ama calistramadik bi turlu.
Gungor abi hemen uyudu :D bende yarimyamalak gitmisim . yarimsaat gecmisti ki . Osman abi kafamizda koğuş kalk yapiyordu. Kalkkkk!!hadiii kalkınnn!! filan deyip elini bacagini ovustruyordu. üşümüstu. ve hic uyumamisti . aslında bende donuyordum sert bir soguk vardi uyunacak gibi değildi . Güngör abi ise ölü taklidi yapar gibi yatıyordu :D sonra aldik Bisikletleri ciktik dısarı üşürken bisiklet kullanmak işkence olacakti . aklima petrol steyşınlarda olan el kurutma makinalari geldi .ısınmak icin iyi bir yöntem olabilirdi çünkü daha önce sac kurutma makinesi ile ısınmısti bu fakir . Formamizin fermuarlarini yukaridan asagi yariya kadar actik .girdik makinanin altina bi guzel ısındik .herkesin yüzü gülmeye başlamıştı :) sabaha kadar sürdük

@yunakre

Hadi ordan hadi ordan :D
Ben biraz uzayayim dediğimde arkamda biten sen degilmiydin Yunus :D
İlk gün dua edin ki isal olmuştum. :D :D :D

Aslinda Güngör de iyi dayandı. Bence gayet basariliydi.

@Kudret Kurtcebe

Abi o ortalama nerede yav kim yapmis :D

@birolcakir Güngör abi de iyi dayandı çünkü onunda bizim gibi sexy bacakları var ve hiç şakası yok :D

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@birolcakir
@yunakre

158646 dosyayı görüntüle

Osman şirine anlatıyorum bu teker bana bir birincilik birde ikincilik kazandırdı ,şivalve maraton 25,ama üçüncü bir yarışı görmeyecek,teker hamur oldu ,21 ayda bir kez patladı inanılmaz bir teker ,53 km 'de bu ağır teker ile 33.4 ortalama ile birinciliği aldık ama mustafa sevinçel gelir ise durum ciddi,ve de Rınat ahkmetbekov ,iki sıkı rakip var 60 mastırda ,yalnız Rınat uzuna talip olabilir çekişme mustafa sevinçel ile olacak ,bunun için atilla bisiklet takımı ile idmandayim birde peloton ıstanbul ile idmanlarim olacak

@Kudret Kurtcebe Schwalbe saglam lastikler üretiyor kolay kolay deforme olmaz uzun yol için ideal ama yarışta Continental 4000 s2 modelini kullan bence hem daha hızlı hemde güvenli

Yazılanları v ekonuşmaları okuyorum da...ne gönlü büyük insanlarız. Bir organizasyon olmuş insanlarımız katılmış resmen canlarını ortaya koymuşlar. Programsızbir sürü sıkıntı yaşamışlar. Olması gerekenler olmamış vs... ama katıldık ne güzel? diyebiliyorlar. işte biizm insanımız, azla yeninen vakur ve gururlu üstelik yardımsever. Yarışçılar birbirine destek olmuş vs..

geçen mayorka da bir triatlon yapıldı, netten videosunu izledim biisklet parkuru aman aman degil, deniz desen burada çok daha iyisi var. Tek eksiğimiz organizasyon ve problem çözmede BERBAT ız sonuç: Biz kaybediyoruz elin adamı saçma sapan yollarını muhteşem gibi kakalıyor insanları yarıştırıp milyon euro lar kazanıyor. Biz var olanı değerlendiremiyoruz.
üzücü
katılan herkes e bravo diyor saygıyla eğiliyorum, daha güzel günler dileğiyle

@Ilter Elmas organizasyon bir dahakine bol kamera bol çekim anlayışında olursa çok iyi olur. Bol da malzeme var. Espri bedava :);):D

• Beğen
Tepkiler: Ilter Elmas
Geri