Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Transcontinental No:7 2019

@hamlet2006 ,@a.valverde üstadlar buralarda bisiklet sürmek için çılgın olmak gerekiyor yahut bana öyle geliyor. Tekli sürüşlere alışkın olduğum için . :) O kadar kalabalıkta bisiklet sürmeyi beceremem o ayrı birşey sürmek istermisin tek başıma evet.

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
Scudo
@necmeddin Ağabey,
Transcontinental Race'in yarış komitesi bu tarz bisiklet açısından ikonik ve efsanevi yerleri yarışa dahil etmeye başladı.Alp D'huez'i, Paris Roubaix'nin yapıldığı pave sektörleri rotaya koydular.Eskiden yarışı Ronde Van Vlaanderen'de geçtiği efsanevi Geraardsbergen Şapel'inden başlatırlardı.Bence bu tarz yerleri yarışa koymalılar.Bizim katıldığımız sene bakalım biz nereleri göreceğiz.
İnşallah zaman sıkıntım olmaz da katılırız.

@hamlet2006 İstanbul ayağı açılmıyor galiba. Yunanistanda son buluyor. Aslında Türkiye bu konuda yarış konseyini ikna etmeli rotaya Çanakkale olsun eklenmeli.

• Beğen
Tepkiler: makifir
@hamlet2006 İstanbul ayağı açılmıyor galiba. Yunanistanda son buluyor. Aslında Türkiye bu konuda yarış konseyini ikna etmeli rotaya Çanakkale olsun eklenmeli.

Eskiden Çanakkale'de finiş görüyorlardı zaten.Sonradan Çanakkale'den vazgeçtiler

AAhh aahh yaramı deşmeyin arkadaşlar...TCR bende bir hayal kırıklığıdır, bir üzüntüdür...6. edisyona müracaat edip te çağrılan ve katılım ücretinin birinci taksidini (150 pound) yatıran sonrasında sponsor bulamadığı için gidemeyen bir bisiklet ve tur sevdalısı olan ben hala o üzüntüyü yüreğimde taşıyorum. Yükselen kur yüzünden ( o zaman 4 liraydı) artık hayalini bile kuramadığım Transcontinental Race ile buluşmamız neredeyse imkansıza yakın.....Allah'tan hayırlısı bakalım...

Bizim forumdan bu Transcontinentale katılmış bir Allahın kulu yok mu?
Tüm maliyet kalemlerini bir bir yazı verse detaylıca.Bisiklet ve araç gereci yazmasına gerek yok onlar var zaten.

• İnanılmaz
  • Beğen
Tepkiler: Imp ve necmeddin
@hamlet2006 Süleyman kardeşim ben Yusuf Akkuş ile (iki teker bir adam) uzun uzun görüşmüştüm Ç.Kale'de ttr ye katılma aşamasında. O görüşmeden çıkan sonuç bu maceranın kişi başı 3.000 euro dan düşük bir bütçeyle olamayacağı yönünde...Bütün bu rakamın içinde aklınıza gelen her şey var...Uçak biletlerini önceden ucuza almak koşuluyla tabii ki.

@hamlet2006 bu gidişle ilerde bu bilgileri benden alacaksın kardeşim. Önce TTUBR de ustaların tozunu alayım :krktm: Sonra ecdadım Kanuni Sultan Süleyman Han gibi Avrupanın üzerinden geçeceğim. İzlemeye devam edin beni. Yada haydi bakalım isminin hakkını ver biz seni izleyelim.:)
@Süper Dede evet abi foruma üye olmadan bile takip ettiğim tek yarış diyebilirim. Avrupadaki katılımcıların bile en düşük 1400 euro gibi bütçe ile bitirdiklerine dahil bir kaç yorum okumuştum. Bizim maliyetimiz bu rakamı 1.5 kat daha katlar.

Bizim forumdan bu Transcontinentale katılmış bir Allahın kulu yok mu?
Tüm maliyet kalemlerini bir bir yazı verse detaylıca.Bisiklet ve araç gereci yazmasına gerek yok onlar var zaten.
@İki Teker Bir Adam, bir de eskilerden @Ahmetgitar var. Bildiğim kadarı ile forumda olup katılan 2 isim var. Katılmak isteyen ama katılamayanlar var. @Süper Dede gibi. Hatta birisi daha vardı o sene katılacak olup antrenmanda yaptığı kaza sonucu katılamamış. Forum dışından bildiğim Berk Okyay ve Aydın Mahsus (aynakol) var. Bir şey yazdığınızda veya sorduğunuzda geri dönüşleri çabuk oluyor.

Dosyalar

• ahmet.JPG
    ahmet.JPG
    20,1 KB · Okunma: 17
@hamlet2006 bu gidişle ilerde bu bilgileri benden alacaksın kardeşim. Önce TTUBR de ustaların tozunu alayım :krktm: Sonra ecdadım Kanuni Sultan Süleyman Han gibi Avrupanın üzerinden geçeceğim. İzlemeye devam edin beni. Yada haydi bakalım isminin hakkını ver biz seni izleyelim.:)
@Süper Dede evet abi foruma üye olmadan bile takip ettiğim tek yarış diyebilirim. Avrupadaki katılımcıların bile en düşük 1400 euro gibi bütçe ile bitirdiklerine dahil bir kaç yorum okumuştum. Bizim maliyetimiz bu rakamı 1.5 kat daha katlar.
Sevgili Süleyman kardeşim, Necmeddin kardeşimin paylaşımları beni ürkütüyor açıkçası... :eek: Tahminimce bu kardeşimiz ultra konusunda kendini saklıyor...:harika: Baksana, ustaların tozunu alayım filan diyor. Geçende, beni geçip kaskımı alacağını söyledi...:( Valla ben pirelendim. Sen bir araştır bakayım, bu kardeşimizin bir bildiği var, çok fazla da rahat olmayalım...:)

Sevgili Süleyman kardeşim, Necmeddin kardeşimin paylaşımları beni ürkütüyor açıkçası... :eek: Tahminimce bu kardeşimiz ultra konusunda kendini saklıyor...:harika: Baksana, ustaların tozunu alayım filan diyor. Geçende, beni geçip kaskımı alacağını söyledi...:( Valla ben pirelendim. Sen bir araştır bakayım, bu kardeşimizin bir bildiği var, çok fazla da rahat olmayalım...:)
Abi çok güldüm. Hafiyenin sağlamını da bulmuşsun. Yasaklardan sonra kondisyonumu ölçeceğim yüksek çıkarsa saklayacağım. Düşük çıkarsa da ağlayacağım. Taktik bu. :D

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin

@necmeddin Ağabeyin daha 100 km üstü turu yok; gerçek acı, kan, ter ve gözyaşını görsün öyle konuşalım.Şu an biraz şu durumda

700x.jpg

@Süper Dede kask hediye işi necmeddin ile 5 gün fark iddasiydi Belki yanlış hatırlıyor da olabilirim. Bence kaskı alacak😉😉😉
@hamlet2006 nerden bilyon. Belki ağlıyor modunda.. 🤔🤔🤔Çaktırmadan sağlam antrenman yapıyor. Ben unuversitede okurken kia arkadaşlar sınavdan ağlayarak çıkardı. Sonuç bir açıklaninca anlardım ki 100 alamadım aglamasiymis🤣🤣🤣

@ali önder

Artık yarışa 1 aydan az kaldı.Ramazan da bitti. @necmeddin ağabey birkaç tane uzun mesafe denemesi yaparak kendisindeki varsa eksikliklerini görmeli ve bunları düzeltmeli. @Süper Dede gerekli tavsiyelerde bulunur , gerekli desteği sağlar.

@necmeddin Ağabeyin daha 100 km üstü turu yok; gerçek acı, kan, ter ve gözyaşını görsün öyle konuşalım.Şu an biraz şu durumda

227759 dosyayı görüntüle
100 km üstü yok bu gerçek. Resim gerçeği yansıtmıyor yanlız. Anlatım olarak komik olmuş. Bu yıl benim için eğitim yılı. Neye niyetlendiğimin farkındayım . O aynadan bakınca sınırlarımı göremiyorum. İşte bunu öğrenmek istiyorum. Ekipmanı bile anca tamamlayabildim. 2 gün sonra sağlam antremanlara başlayınca durum netleşecek. Şu durumda 100 km gözüm kesiyor fakat 15 gün 100 nasıl olacak onu bilmiyorum.
Birde yanlız kalmaya ihtiyacım var yarış terapi olacak benim için. Bisiklet sürmekten ziyade dinleneceğim. Spor bedeni zorlasa da bir çok organı rahatlatıyor. Bu yarışta bütün avantaj benden yana. Olayı fırsata çevirmek istiyorum. Şimdi İstanbula varınca SÜPER DEDE imzalı ve benim tarafımdan tozu alınmış bir kask iştahımı açıyor. Ne var canım bunda yanlış anlaşılacak. :D
@ali önder hocam antrenman fırsatım olmadı uzun matrajlı. Öncesinde @Süper Dede Mümtaz ağabeyin programını uyguladım inanılmaz mesafeler ve beceriler kaydettim. Kalan 20 günlük sürede programın kalanını gücüm yettiğince uygulayacağım. Öğrenme konusunda mütevazı olmayacağım açım ağabey söz konusu faydalı birşeyler öğrenmekse.

@hamlet2006 Süleyman abi ben @necmeddin abinin yarışı bitirecegini hatta derece bile yapacağını düşünüyorum tek korkum yolda bir göl görüp de burda güzel sazan vardır deyip olta atmaya kalkarsa o zaman büyük sıkıntı 😀

@abidin3714 hiç sorma bu sene siftahım olmadı henüz. Aslında zil alacaktım 3- 5 tane bisikleti bağlayınca takacaktım. Ufak birde olta alayım , yada iki kasnak. Çok bir ağırlık değil. :harika:

• Beğen
Tepkiler: abidin3714
Geri