Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trek 7.2 fx icin camurluk tavsiyesi

Arkadaşlar arka çamurluğu eski mtb de kullandığım zefal'in sele borusuna takılan modelini taktım, gayet iş görüyor. ( Zefal ön çamurluk hiç bir şekilde maşa ile teker arasından geçmedi. ( Niye uğraştıysam, geçmeyeceğini de biliyordum.) ) Ön çamurluk için şöyle bir ürün buldum. Sizce kullanışlı olur mu ? ( Bisikleti ulaşım amaçlı kullandığımdan arada sırada yağmura çamura takılıyorum. )

(link)

Bunlarda arka çamurluk Fotoları.

(link)

(link)

(link)

Scudo
@mrolcayyldz
Camurluklari bisiklete taktim. Ufak tefek ayarlari yapip son haline getirmem gerekiyor. Montaji, yapisi nedeniyle cok kolay degil. Telleri takip ayarlamak zaman aliyor. Oyle pratik birsey bekliyorsaniz hic bosuna beklemeyin :) Ancak bir iki sefer sokup taktiktan sonra eliniz alisabilir.

Bence bisiklete cok yakisti. Bu kis yagmur yagsada yagmasada surekli olarak bisikletin uzerinde duracak. Tabi test icin yagmurlari bekliyorum. :)

http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/10/07/dd413d135995910acd5b48683e29db0b.jpg

@mrolcayyldz

Çamurluklar gerçekten yakışmış hayırlı olsun.
Yalnız kadronun arkasındaki Shıamano yazan cisim ne işe yarar ?

@Buğrahan Özbilenler

eğer zincir sallanıp kadroya vurup boyayı kaldırmaması için bez gibi bir şey o kendiniz de yapabilirsiniz evde eski toz bezinden falan

@Buğrahan Özbilenler
Tesekkurler. Kadro koruyucu deniyor. Zincirin kadroya carparak zarar vermemesini sagliyor.

fotoğraftaki eski arka çamurluğunuzdan memnunmuydunuz ? iş görüyormuydu ?

@kadir karademir
Arka camurluk cok sportif durmus. Bence arka camurluk seni koruyabilir ama kadroyu, vitesleri korumaz. On camurluk ise kadronun sadece altini korur ama seni korumaz.

Geri