Scudo Sports

Trek 7.2 fx icin camurluk tavsiyesi

Arkadaşlar arka çamurluğu eski mtb de kullandığım zefal'in sele borusuna takılan modelini taktım, gayet iş görüyor. ( Zefal ön çamurluk hiç bir şekilde maşa ile teker arasından geçmedi. ( Niye uğraştıysam, geçmeyeceğini de biliyordum.) ) Ön çamurluk için şöyle bir ürün buldum. Sizce kullanışlı olur mu ? ( Bisikleti ulaşım amaçlı kullandığımdan arada sırada yağmura çamura takılıyorum. )

(link)

Bunlarda arka çamurluk Fotoları.

(link)

(link)

(link)

Scudo
@mrolcayyldz
Camurluklari bisiklete taktim. Ufak tefek ayarlari yapip son haline getirmem gerekiyor. Montaji, yapisi nedeniyle cok kolay degil. Telleri takip ayarlamak zaman aliyor. Oyle pratik birsey bekliyorsaniz hic bosuna beklemeyin :) Ancak bir iki sefer sokup taktiktan sonra eliniz alisabilir.

Bence bisiklete cok yakisti. Bu kis yagmur yagsada yagmasada surekli olarak bisikletin uzerinde duracak. Tabi test icin yagmurlari bekliyorum. :)

http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/10/07/dd413d135995910acd5b48683e29db0b.jpg

@mrolcayyldz

Çamurluklar gerçekten yakışmış hayırlı olsun.
Yalnız kadronun arkasındaki Shıamano yazan cisim ne işe yarar ?

@Buğrahan Özbilenler

eğer zincir sallanıp kadroya vurup boyayı kaldırmaması için bez gibi bir şey o kendiniz de yapabilirsiniz evde eski toz bezinden falan

@Buğrahan Özbilenler
Tesekkurler. Kadro koruyucu deniyor. Zincirin kadroya carparak zarar vermemesini sagliyor.

fotoğraftaki eski arka çamurluğunuzdan memnunmuydunuz ? iş görüyormuydu ?

@kadir karademir
Arka camurluk cok sportif durmus. Bence arka camurluk seni koruyabilir ama kadroyu, vitesleri korumaz. On camurluk ise kadronun sadece altini korur ama seni korumaz.

Geri